ZSE
CROBEX 1.775,00 -2,83%
CROBIS 89,19 -0,09%
Redovni promet 21.425.773,47
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 21.425.773,47
Sentiment: 13 | 4 | 57
@ Sailor
Da si pratio HUPZ cijele prošle godine znao bi o čemu govorim, on ima najmanji pad od svih dionica…pao je sa 2000 kna na 1800..!!???
Mali dioničari u njega utapljaju pare , odabranima služi kao prije ht ….on mi je glavni indikator…a danas mu je cijena počela rast, kontra burze, pa kaj ti to nije u najmanju ruku čudno….
Luki, ajd molim te ne fantaziraj, to je nelikvidusa i s njom se ne da nista osim navuci par naivaca. Da recimo hoces prodati 50 kom., sto je manje od 100 000 Kn cijena bi pala na 100,00 Kn. Preprovidno je ovo tvoje navlacenje.
Koje forsiranje pada. Doslovno silovanje.
Brzo sve prodati, nema sutra.
Ša ako kojim slučajem budu cijene za godinu-dvije iste ili niže od današnjih???
[/quote]
a što ako…
ako moja baba rodi ??? [rolleyes]
[/quote]
dobit ćeš mladog ujca ili strica ili što već [lol]
[/quote]
prihvaćam šalu ako je šala.
ako nije onda direktan odgovor što sam mislio:
želio sam reči da pretpostavka da ne raste i da bude još manje izgleda moguća kao i porod moje pokojne babe.
a da je govoreno kako će rasti i padati pa opet na te i niže razine tada ne bih ruku u vatru stavio…
no ovako je to nemoguća misija – 0,000001 %
Zanimljiv je podatak da su u Prosincu OIF-ovi prodavali dionice i da su u kesu s blizu 500 milja Kn. Meni to govori slijedece, da se spremaju oboriti trziste jos jednom u ponor i onda naravno za istu lovu kupiti duplu kolicinu dionica. A mozda se boje da im MF-ovi ne posalju nalog za isplatom recimo 200-300 milja Kn. Ovaj podatak nemam, a bio bih zahvalan svakom tko zna koliko jos milja imaju MF-ovi u OIF-ovima.
Ašto misliš tko to radi, sigurno mali dioničari u panici, još jednom fuuuuj
Institucionalni promet 00000000 ! Pa dobro, kaj radite kolege s cijenama ??? Sami sebi kopate
jame ???
neka mi moderatori oproste ali… koji je to kreten koji siluje DLKV sa 300kom???
Već dva sata se postavlja pa ispravlja pa se makne i tako od 400kn pa ga evo sada na 379kn!
nemreš bilivet…opet se maknuo [shocked] [angry] [lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ako se ova korekcija nastavi HT ne bi smio pasti ispod 203,50kn – 204kn.
valjalo bi pripremiti CASH i uci na tim razinama.
zajednicki cemo zbrajati zaradene kune na HTu.
do sada smo u zadnjih 3 tjedna zaradili oko 45kn.
45kn/200kn = 0.225kn = 22,50% za 3 tjedna.
sto bi dali da imamo neki fond koji je ove godine zaradio 22,50% za 52 tjedana?
[rolleyes]
Ima ali zadnji tjedan smo rasli na magli.europa i usa konstantno u crvenom .danas FTSE I DAX tonu jaće od nas .Irska je objavila da je u hurcu i traži pomoć MMF-a .Jedino kod nas cvjetaju ruže i nema recesije.Tak je barem rekao Sanader