Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE
CROBEX 1.775,00 -2,83%
CROBIS 89,19 -0,09%
Redovni promet 21.425.773,47
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 21.425.773,47
Sentiment: 13 | 4 | 57

who dares, wins

@ Sailor

Da si pratio HUPZ cijele prošle godine znao bi o čemu govorim, on ima najmanji pad od svih dionica…pao je sa 2000 kna na 1800..!!???
Mali dioničari u njega utapljaju pare , odabranima služi kao prije ht ….on mi je glavni indikator…a danas mu je cijena počela rast, kontra burze, pa kaj ti to nije u najmanju ruku čudno….

Luki, ajd molim te ne fantaziraj, to je nelikvidusa i s njom se ne da nista osim navuci par naivaca. Da recimo hoces prodati 50 kom., sto je manje od 100 000 Kn cijena bi pala na 100,00 Kn. Preprovidno je ovo tvoje navlacenje.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Koje forsiranje pada. Doslovno silovanje.

Brzo sve prodati, nema sutra.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Uz ove cijene koje si si odredio za ASK možeš komotno odspavat i godinu-dvije….
[bye]
[/quote
za godinu-dvije bi moglo ATPL- 5000, DLKV 2000, HT 1000 a INGR 500. [rolleyes]

Ša ako kojim slučajem budu cijene za godinu-dvije iste ili niže od današnjih???

[/quote]
a što ako…
ako moja baba rodi ??? [rolleyes]
[/quote]

dobit ćeš mladog ujca ili strica ili što već [lol]
[/quote]
prihvaćam šalu ako je šala.

ako nije onda direktan odgovor što sam mislio:

želio sam reči da pretpostavka da ne raste i da bude još manje izgleda moguća kao i porod moje pokojne babe.
a da je govoreno kako će rasti i padati pa opet na te i niže razine tada ne bih ruku u vatru stavio…
no ovako je to nemoguća misija – 0,000001 %

Hrpa stvari ukazuje na osrednje-lošu situaciju ali sa druge strane kaj ima boljeg

Zanimljiv je podatak da su u Prosincu OIF-ovi prodavali dionice i da su u kesu s blizu 500 milja Kn. Meni to govori slijedece, da se spremaju oboriti trziste jos jednom u ponor i onda naravno za istu lovu kupiti duplu kolicinu dionica. A mozda se boje da im MF-ovi ne posalju nalog za isplatom recimo 200-300 milja Kn. Ovaj podatak nemam, a bio bih zahvalan svakom tko zna koliko jos milja imaju MF-ovi u OIF-ovima.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Ima , mislim na atpl-i oko 1000 kom na 760…

No pain no Game

Ašto misliš tko to radi, sigurno mali dioničari u panici, još jednom fuuuuj

Surround all arround when it hits the ground

Institucionalni promet 00000000 ! Pa dobro, kaj radite kolege s cijenama ??? Sami sebi kopate
jame ???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

neka mi moderatori oproste ali… koji je to kreten koji siluje DLKV sa 300kom???
Već dva sata se postavlja pa ispravlja pa se makne i tako od 400kn pa ga evo sada na 379kn!

nemreš bilivet…opet se maknuo [shocked] [angry] [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

ako se ova korekcija nastavi HT ne bi smio pasti ispod 203,50kn – 204kn.
valjalo bi pripremiti CASH i uci na tim razinama.

zajednicki cemo zbrajati zaradene kune na HTu.
do sada smo u zadnjih 3 tjedna zaradili oko 45kn.

45kn/200kn = 0.225kn = 22,50% za 3 tjedna.

sto bi dali da imamo neki fond koji je ove godine zaradio 22,50% za 52 tjedana?
[rolleyes]

Ima ali zadnji tjedan smo rasli na magli.europa i usa konstantno u crvenom .danas FTSE I DAX tonu jaće od nas .Irska je objavila da je u hurcu i traži pomoć MMF-a .Jedino kod nas cvjetaju ruže i nema recesije.Tak je barem rekao Sanader

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close