malo da, kaj je, je.
[/quote]
stalo na svu srecu
Čim HUPZ-R-A počne rasti znači da treba prodati sve i ući u cash, a danas je počeo rast!!!!!.…Ista slika je bila tokom cijele ove godine , frajeri su prodavali ostale dionice, ulazili u HUPZ,držali cijenu HUPZ-a visoko i na taj način čuvali svoju lovu (Plavi i ekipa)….
[bye] [bye] [bye]
Ja smatram da ce ovo padati jos neko vrijeme dokle ne znam ali luki ajd ne trkeljaj u HUPZ je danas upucano ogromnih 45 000 Kn, stvarno su spasili brdo love.
malo da, kaj je, je.
[/quote]
stalo na svu srecu
[/quote]
panika jedino ako crobi probije ispod 1400 prije ne…a do tad ima vremena za bjezaniju…(ps ne prizeljkujem)
@ Sailor
Da si pratio HUPZ cijele prošle godine znao bi o čemu govorim, on ima najmanji pad od svih dionica…pao je sa 2000 kna na 1800..!!???
Mali dioničari u njega utapljaju pare , odabranima služi kao prije ht ….on mi je glavni indikator…a danas mu je cijena počela rast, kontra burze, pa kaj ti to nije u najmanju ruku čudno….
Pa nek neko proda jednu po bidu pa da cijela burza može ponovo gore.
Ovakve izjave nisam vec dugo cuo, no ne iznenađuje me od koga je.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ne nuzno
[tongue]
[/quote]
Bogami MIG znači. Upravo sam zadao naloge za prodaju ATPL na 1000 Kn, DLKV na 500, HT na 270 i INGR-icu na 120 Kn. To je veliki znak da više neću buljiti u ekran i da se spremam na zimski san, pa kada dođe dobro došlo. Tj. ukratko idemo sigurno GORE, kada, NEZNAM !!
Pozdrav !!
Uz ove cijene koje si si odredio za ASK možeš komotno odspavat i godinu-dvije….
[bye]
Uz ove cijene koje si si odredio za ASK možeš komotno odspavat i godinu-dvije….
[bye]
za godinu-dvije bi moglo ATPL- 5000, DLKV 2000, HT 1000 a INGR 500. [rolleyes]
Zvone jesi jednu nulu viška na svojim targetima stavio slučajno ili namjerno…?????
[thumbsup] [bye]
O H U P – u sve najbolje….
Ako su se i u Upravi snašli, te putem ove dionice održali stabilnu situaciju sa svojim kapitalom,
članovima i dioničarima to nije za zamjeriti ! Hrvatska udruga poslodavaca, je najveća koncentracija
kapitala i pameti ove države… i što god da su uradili, ili podgrijavaju, u uvjetima krize im je
dopušteno, ako nije na štetu drugih ……! / a nije !/ …zašto to ne uspijeva i drugima , to se ja pitam!