Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo sve vise pocinje liciti na laganu paniku…

malo da, kaj je, je.
[/quote]
stalo na svu srecu

No pain no Game

znaci sve pare sam bacio u vjetar [shocked] ma nije beddd, imam jos [thumbsup]

Ajmo iz pocetka!!!

Čim HUPZ-R-A počne rasti znači da treba prodati sve i ući u cash, a danas je počeo rast!!!!!.…Ista slika je bila tokom cijele ove godine , frajeri su prodavali ostale dionice, ulazili u HUPZ,držali cijenu HUPZ-a visoko i na taj način čuvali svoju lovu (Plavi i ekipa)….

[bye] [bye] [bye]

Ja smatram da ce ovo padati jos neko vrijeme dokle ne znam ali luki ajd ne trkeljaj u HUPZ je danas upucano ogromnih 45 000 Kn, stvarno su spasili brdo love.

VIVA LA REVOLUCION !!!

ovo sve vise pocinje liciti na laganu paniku…

malo da, kaj je, je.
[/quote]
stalo na svu srecu
[/quote]
panika jedino ako crobi probije ispod 1400 prije ne…a do tad ima vremena za bjezaniju…(ps ne prizeljkujem)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@ Sailor

Da si pratio HUPZ cijele prošle godine znao bi o čemu govorim, on ima najmanji pad od svih dionica…pao je sa 2000 kna na 1800..!!???
Mali dioničari u njega utapljaju pare , odabranima služi kao prije ht ….on mi je glavni indikator…a danas mu je cijena počela rast, kontra burze, pa kaj ti to nije u najmanju ruku čudno….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pa nek neko proda jednu po bidu pa da cijela burza može ponovo gore.
Ovakve izjave nisam vec dugo cuo, no ne iznenađuje me od koga je.

Crobex: 1801.43 Promjena: -1.38%

who dares, wins

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Halo tehničari,

znači li ovaj niski volumen trgovanja samo jedno – porast cijene ???

Ili ???

ne nuzno
[tongue]
[/quote]

Bogami MIG znači. Upravo sam zadao naloge za prodaju ATPL na 1000 Kn, DLKV na 500, HT na 270 i INGR-icu na 120 Kn. To je veliki znak da više neću buljiti u ekran i da se spremam na zimski san, pa kada dođe dobro došlo. Tj. ukratko idemo sigurno GORE, kada, NEZNAM !!
Pozdrav !!

I very much love INGRA !!

Uz ove cijene koje si si odredio za ASK možeš komotno odspavat i godinu-dvije….
[bye]

Uz ove cijene koje si si odredio za ASK možeš komotno odspavat i godinu-dvije….
[bye]

za godinu-dvije bi moglo ATPL- 5000, DLKV 2000, HT 1000 a INGR 500. [rolleyes]

Zvone jesi jednu nulu viška na svojim targetima stavio slučajno ili namjerno…?????
[thumbsup] [bye]

O H U P – u sve najbolje….

Ako su se i u Upravi snašli, te putem ove dionice održali stabilnu situaciju sa svojim kapitalom,
članovima i dioničarima to nije za zamjeriti ! Hrvatska udruga poslodavaca, je najveća koncentracija
kapitala i pameti ove države… i što god da su uradili, ili podgrijavaju, u uvjetima krize im je
dopušteno, ako nije na štetu drugih ……! / a nije !/ …zašto to ne uspijeva i drugima , to se ja pitam!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close