ljudi moji jel to moguce
ovo mi lici na kladionicu, mislim da je razlog trasta novi zakon hanfe o TK.
nista drugo ne moze biti razlog ili mozda matusiceva da smo jedinstveni ali imamo srece sto smo mali i drugciji.
tjedan pada od 2.12 je falio da zavrsimo na 800 a sad preokret zvan sirotinja se napuskarala a mi macki legaliziracemo 300-400% dobiti jako brzo…
kad Vas pocnu uvjeravat da se trziste stabiliziralo i povjerenje vratilo pogledajte semafor koliko ce rasti do tada…
izvirio prodajni nalog na tisku 800 kn
Pozdrav starim i novim kolegama.
Evo i mene na forumu nakon skoro mjesec dana, a vidim da se ništa nije promijenilo. Pola ljudi se veseli što raste, a pola još uvijek čeka armagedon.
PS
Pod kojim nickom se ovih dana skriva Baron?!? [wink]
Viadukt kao i obično u blokadi ( pozitivnoj )
da, sa varijantok ‘kako do blokade sa 2500kn’ iliti 5 dionica…
nista cudno, na VDKT, HDEL je klasicni oversold… te dionice su i padale ovako naglo na malom prometu… ali, i dalje su jeftinije od ostalih gradevinara…
ljudi moji jel to moguce
ovo mi lici na kladionicu, mislim da je razlog trasta novi zakon hanfe o TK.
nista drugo ne moze biti razlog ili mozda matusiceva da smo jedinstveni ali imamo srece sto smo mali i drugciji.
tjedan pada od 2.12 je falio da zavrsimo na 800 a sad preokret zvan sirotinja se napuskarala a mi macki legaliziracemo 300-400% dobiti jako brzo…
kad Vas pocnu uvjeravat da se trziste stabiliziralo i povjerenje vratilo pogledajte semafor koliko ce rasti do tada…
Šta se najbitnije promijenilo u zakonu o Tk da dionice rastu
Očito fondovi pucaju od novca kad su čak počeli i dionice kupovati.
Posudili su Šukiji da je CROBEX sa tim novcem mogao biti na 4000, ali vratit će to Šuki i to sa kamatama. [lol]
Rast je moguć i sa manjom lovom tako da je diže jedna po jedna dionica, ostavlja se na nekom poželjnom nivou, daje joj se potrebna podrška ta se gro love seli na dizanje druge dionice i td. i td.
Važno je pogoditi te selidbe i tajming i to je to.
@ verdi
kolega da je to tako jednostavno kako pišeš svi bi bili Sorosi i Buffetti
Podijeljeni igrači na forumu:
1. igrači u 100 % dionica koji euforično prate rast Crobexa
2. igrači sa malo- više keša , koji još ne ulaze , a imaju gubitak od prodaje dionica…
3. igrači koji su izašli i promatraju zbivanje na burzi..novac im je deponiran na drugom mjestu
4. ostali….
@ verdi
kolega da je to tako jednostavno kako pišeš svi bi bili Sorosi i Buffetti
To je jednostavno uočiti ali ni je jednostavno predvidjeti gdje i kad će se to desiti. Npr. kuda će se igra premjestiti kad dignu dovoljno visoko Atpl i Ht? Da će dizati HT to sam i ja vidio, sad se je i krdo uključilo pa to izgleda jednostavno ali je trebala inicijalna lova koja i ni je tako ogromna kao što se to čini na prvi pogled. Za obranu cijene dovoljan je jedan velikiii nalog na kupnji i pozitivan sentiment. Kolega sjetite se samo onomad Pajde na INA-i. Ni je se baš nešto istrošio ali je cijenu stalno držao pod kontrolom. E sad jedino ako mislite da su to slučajnosti u šta ja npr. ne vjerujem.