Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
jak rast na velikom prometu, morti bude kakav okret trenda da unidjem [lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
jak rast na velikom prometu, morti bude kakav okret trenda da unidjem [lol]
mig@
vužgi motorje i kreni sa bombardiranjem [thumbsup]
Za sada bikovi dominiraju, izgleda da opet kreće volotilnije razdoblje…
Hoće, ali ne onda kada kaponja to kaže. Dva puta je pogodio do sada, pa je uzeo maha.
Tržište ima jak trend, a njega se ne zaustavlja jednim postom. G. tržište ima zadnju riječ.
Slažem se da tržište ima zadnju riječ, ali ja ipak volim kada me poklope na bidu a ne da tjeram ask na
+10%. Ja ću ipak pričekati sljedeću malu korekciju koja nakon današnjeg dana sigurno mora doći.
Jel’ sav keš koji se ubaci npr. na burzu, ili na bilo koji drugi način u legalne tokove novca, tj. izvadi iz čarapa, prije nego što svi skupa dobijemo čip, odnosno OIB, postaje uredan, i nitko neće pitati otkud taj kapital?? Ili to nije tako? Tko zna?
OIB već imaš, to što ti još nije stigo poštom ništa ne znaći.. možeš ga i putem neta saznat.. 😉
[/quote]
Ova godina je prijelazno razdoblje, a potpuna primjena tek od 1.1.2010.
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.831,29 3.26% 57.113.905,28 kn 48.300.667,61 kn 8.813.237,67 kn 0,00 kn
ovaj dan je zanimljiv za vidjeti. Mi uhvatili 3.xx plus a skoro cijela EU crvena. Da i ameri nisu otvorili u crveno tko zna gdje bi mi završili….
ako smo u prošloj godini najviše padali kaj je tak teško znat kaj nas čeka u ovoj!? ja znam
ak si danas prodao slijedi nastavak u pobjedničkom ritmu.. ak nisi slijedi crni ponedjeljak [smiley]