Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hmhmhm,hmhmhm..a gdje ti je onaj bik iz avatara?

Možda čoveku trebalo za novu osobnu. [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ništa od velikih ulagača uskoro.

Erste: Tržišta kapitala pronašla svoju točku mirovanja, preporuka za Hrvatsku negativna

Hrvatsko tržište kapitala spada u grupaciju s ostalim tržištima juga Europe kojima je prognoza Erste banke negativna. Pozitivnu preporuku imaju Austrija i Češka, u kojoj bi dionice u 2009. trebale donositi zaradu od oko 5 posto. Poljska je na granici između neutralne i pozitivne preporuke jer je među tržištima koja još uvijek mogu relativno puno izgubiti, dok je Mađarska suprotan primjer i u njoj može biti samo bolje.
Vaš link

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

samo slušajte analize – u međuvremenu dionice imaju kontuiran rast a kada budu htjeli prodat evo preko medija sve u šesnajst: sada je vrijeme za kupnju dionica – pametnom dosta

NEMA PREDAJE

Naftgaz i Gazprom postigli dogovor oko nastavka opskrbe plinom Europe.
Za punjenje i stabilizaciju plinovodnog sustava potrebno oko 36 sati.
Dakle ZSE se neće smrznuti.

Upravo na dnevniku gosp. Rohatinski, povodom dodjele nagrade za najboljeg bankara na svijetu i najboljeg guvernera u Evropi, spustio lopticu na zemlju i rekao da u Hrvatskoj neće biti kreditne krize.

trla Baba lan da joj prođe dan .
i tako vec mjesecima .
sva sreca sta ima onih koji znaju citati trziste .
pozdrav svima .

najvrednije stvari u životu su besplatne

Upravo na dnevniku gosp. Rohatinski, povodom dodjele nagrade za najboljeg bankara na svijetu i najboljeg guvernera u Evropi, spustio lopticu na zemlju i rekao da u Hrvatskoj neće biti kreditne krize.

sad je zezno banke a bas su mislili podic kamate i devalvirat kunu 20%
uz sve ostale lopove to bi nam se i dogodilo

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

sad je zezno banke a bas su mislili podic kamate i devalvirat kunu 20%
uz sve ostale lopove to bi nam se i dogodilo
[/quote]

Da, njegova mjera povećanjem obaveznog kunskog dijela pričuve s 50% na 75% postigla je cilje i kuna ponovno polako jača. A što reći, majstor svog zanata. Bravo.

Nemojmo zaboraviti da će svi oni koji su krenuli raditi krajem 2007. biti zadivljeni kad saznaju da im je 20% penzije koje mu je uplatio poslodavac nestalo u vjetru. A sljedeće tri godine će mu trebati da se vrati na nulu. Eto, izgleda da se nekad i isplati pasti koju godinu na faksu, pogotovo akademsku godinu 2006/2007.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

….sutra nas čeka mala korekcija a onda opet prema vrhićima…malo pomalo… ma mora preći 2000 a posle…ko to može znati…samo neki stoper ljut što ih prstom pratiiiii…..

Ti si sigurno pio čaj od bunike…..
Kakvih 2000 crobexa, načekat ćemo se do toga.
Pričekaj službeni izvještaj vlade o nezaposlenosti u SAD. Da vidiš kaosa onda na burzama…
[/quote]
…od kada mi kolega živimo u Americi…???
Amere pratimo kad nama(NJIMA) to odgovara a kada ne onda idemo svojim putem…zar Vam to još nije jasno kolega… a BUNIKA je jedna vrlo interesantna biljka… [undecid]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

….sutra nas čeka mala korekcija a onda opet prema vrhićima…malo pomalo… ma mora preći 2000 a posle…ko to može znati…samo neki stoper ljut što ih prstom pratiiiii…..

laku nocccc rvatska
Ti si sigurno pio čaj od bunike…..
Kakvih 2000 crobexa, načekat ćemo se do toga.
Pričekaj službeni izvještaj vlade o nezaposlenosti u SAD. Da vidiš kaosa onda na burzama…
[/quote]
…od kada mi kolega živimo u Americi…???
Amere pratimo kad nama(NJIMA) to odgovara a kada ne onda idemo svojim putem…zar Vam to još nije jasno kolega… a BUNIKA je jedna vrlo interesantna biljka… [undecid]
[/quote]
od kada TI kolega ne vejrujes svojim ocima , pa da vidis da mi pratimo sve negativne trendove .
samo sta nasi , analiticari i politicari , cast "ROHI" , to uvidjajau sa kasnjenjem od cca – 5-6 mjeseci .
( sjeti se samo izjave , predsjednika da nece dozvoliti izvlacenej kapiala , a hypo analiticar portfelj rasprodao jos u 2-3 mj , konkretno KOEI na 950 kn , i ubacio u petu brzinu preko grane .)
a za dalje istrazuj sam , mislim da je i ERNT preko 3K u igri bio .
[wink]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Naravno da mi idemo svojim putem. Kod nas bi dizali kamate a vani… http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7817453.stm

New Report

Close