hmhmhm,hmhmhm..a gdje ti je onaj bik iz avatara?
Možda čoveku trebalo za novu osobnu. [wink]
Ništa od velikih ulagača uskoro.
Erste: Tržišta kapitala pronašla svoju točku mirovanja, preporuka za Hrvatsku negativna
Hrvatsko tržište kapitala spada u grupaciju s ostalim tržištima juga Europe kojima je prognoza Erste banke negativna. Pozitivnu preporuku imaju Austrija i Češka, u kojoj bi dionice u 2009. trebale donositi zaradu od oko 5 posto. Poljska je na granici između neutralne i pozitivne preporuke jer je među tržištima koja još uvijek mogu relativno puno izgubiti, dok je Mađarska suprotan primjer i u njoj može biti samo bolje.
Vaš link
samo slušajte analize – u međuvremenu dionice imaju kontuiran rast a kada budu htjeli prodat evo preko medija sve u šesnajst: sada je vrijeme za kupnju dionica – pametnom dosta
Naftgaz i Gazprom postigli dogovor oko nastavka opskrbe plinom Europe.
Za punjenje i stabilizaciju plinovodnog sustava potrebno oko 36 sati.
Dakle ZSE se neće smrznuti.
Upravo na dnevniku gosp. Rohatinski, povodom dodjele nagrade za najboljeg bankara na svijetu i najboljeg guvernera u Evropi, spustio lopticu na zemlju i rekao da u Hrvatskoj neće biti kreditne krize.
trla Baba lan da joj prođe dan .
i tako vec mjesecima .
sva sreca sta ima onih koji znaju citati trziste .
pozdrav svima .
Upravo na dnevniku gosp. Rohatinski, povodom dodjele nagrade za najboljeg bankara na svijetu i najboljeg guvernera u Evropi, spustio lopticu na zemlju i rekao da u Hrvatskoj neće biti kreditne krize.
sad je zezno banke a bas su mislili podic kamate i devalvirat kunu 20%
uz sve ostale lopove to bi nam se i dogodilo
sad je zezno banke a bas su mislili podic kamate i devalvirat kunu 20%
uz sve ostale lopove to bi nam se i dogodilo
[/quote]
Da, njegova mjera povećanjem obaveznog kunskog dijela pričuve s 50% na 75% postigla je cilje i kuna ponovno polako jača. A što reći, majstor svog zanata. Bravo.
Nemojmo zaboraviti da će svi oni koji su krenuli raditi krajem 2007. biti zadivljeni kad saznaju da im je 20% penzije koje mu je uplatio poslodavac nestalo u vjetru. A sljedeće tri godine će mu trebati da se vrati na nulu. Eto, izgleda da se nekad i isplati pasti koju godinu na faksu, pogotovo akademsku godinu 2006/2007.
….sutra nas čeka mala korekcija a onda opet prema vrhićima…malo pomalo… ma mora preći 2000 a posle…ko to može znati…samo neki stoper ljut što ih prstom pratiiiii…..
Ti si sigurno pio čaj od bunike…..
Kakvih 2000 crobexa, načekat ćemo se do toga.
Pričekaj službeni izvještaj vlade o nezaposlenosti u SAD. Da vidiš kaosa onda na burzama…
[/quote]
…od kada mi kolega živimo u Americi…???
Amere pratimo kad nama(NJIMA) to odgovara a kada ne onda idemo svojim putem…zar Vam to još nije jasno kolega… a BUNIKA je jedna vrlo interesantna biljka… [undecid]
laku nocccc rvatska
Ti si sigurno pio čaj od bunike…..
Kakvih 2000 crobexa, načekat ćemo se do toga.
Pričekaj službeni izvještaj vlade o nezaposlenosti u SAD. Da vidiš kaosa onda na burzama…
[/quote]
…od kada mi kolega živimo u Americi…???
Amere pratimo kad nama(NJIMA) to odgovara a kada ne onda idemo svojim putem…zar Vam to još nije jasno kolega… a BUNIKA je jedna vrlo interesantna biljka… [undecid]
[/quote]
od kada TI kolega ne vejrujes svojim ocima , pa da vidis da mi pratimo sve negativne trendove .
samo sta nasi , analiticari i politicari , cast "ROHI" , to uvidjajau sa kasnjenjem od cca – 5-6 mjeseci .
( sjeti se samo izjave , predsjednika da nece dozvoliti izvlacenej kapiala , a hypo analiticar portfelj rasprodao jos u 2-3 mj , konkretno KOEI na 950 kn , i ubacio u petu brzinu preko grane .)
a za dalje istrazuj sam , mislim da je i ERNT preko 3K u igri bio .
[wink]
Naravno da mi idemo svojim putem. Kod nas bi dizali kamate a vani… http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7817453.stm