Kakva je situacija na THNK?! Jel moze netko staviti prvih 5 k/p [smiley11]
ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada…
evo netko jos istresao 1000 IPKK po 920
je li se to na belju skupilo malčice više kupnje nego na prodaji? nije bilo tako jutros 🙂
ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada…
bas pratim i ja, cijeli tjedan preslagivanje vidjet ćemo…
tony: ” ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada… ” bas pratim i ja, cijeli tjedan preslagivanje vidjet ćemo…
da cijeli tjedan… od nove godine
danas preko 140 mil. prometa.. e kada bi tako bilo svaki dan..
Ne sviđa mi se ovaj rast Ine, jel ako ona padne, srušit će se sve. Jasno, mislim na neopravdani rast. Moje mišljenje je da je Inina dionica najnapuhanija i zato se bojim za svoje dionice dok Ina krene u rikverc. P.S. Nemam dionice Ine i ne namjeravam ih kupiti.
bez uvrede kolega … ali post vam je u skaldu s nickom….
[smiley2]
…jel to rogata spodoba (JLEN) ide u stecaj il sto??? [smiley7]
Ma kakav stečaj, dionica je pala u letargiju kao još neke (KMSK, SLMK, PUNT…) pa je onima koji su unutra dosadilo čekati i rasprodaju. Ja danas uzeo malo pa ću čekati da se Jelenko probudi iz zimskog sna, a možda i dokupim malo prije rasta. [smiley2]
Burza postiže rekorde, analitičari ne očekuju korekciju
Paško Rakić
pasko.rakicatcharbusiness.hr 04.04.2007 21:25
Pročitaj komentare(0)
Rekordne cijene Adrisa, Vira i Ericssona uz cijenu Ine ponovno iznad 3000 kuna znakovi su optimizma i prije svega velike količine novca koja se slijeva na tržište kapitala. Rezultati tvrtki su nešto iznad očekivanja, a čini se i da se među hrvatskim građanima stvara nova investicijska kultura.