Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakva je situacija na THNK?! Jel moze netko staviti prvih 5 k/p [smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada…

evo netko jos istresao 1000 IPKK po 920

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

je li se to na belju skupilo malčice više kupnje nego na prodaji? nije bilo tako jutros 🙂

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada…

bas pratim i ja, cijeli tjedan preslagivanje vidjet ćemo…

tony: ” ovo na KORF danima već izgleda kao obračun “kod o.k. korala”. Ne posustaje prodaja, ali i kupnja tuče li ga tuče, sve u tisućama komada… ” bas pratim i ja, cijeli tjedan preslagivanje vidjet ćemo…

da cijeli tjedan… od nove godine

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

danas preko 140 mil. prometa.. e kada bi tako bilo svaki dan..

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Ne sviđa mi se ovaj rast Ine, jel ako ona padne, srušit će se sve. Jasno, mislim na neopravdani rast. Moje mišljenje je da je Inina dionica najnapuhanija i zato se bojim za svoje dionice dok Ina krene u rikverc. P.S. Nemam dionice Ine i ne namjeravam ih kupiti.

bez uvrede kolega … ali post vam je u skaldu s nickom….
[smiley2]

Scio me nihil scire

…jel to rogata spodoba (JLEN) ide u stecaj il sto??? [smiley7]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Ma kakav stečaj, dionica je pala u letargiju kao još neke (KMSK, SLMK, PUNT…) pa je onima koji su unutra dosadilo čekati i rasprodaju. Ja danas uzeo malo pa ću čekati da se Jelenko probudi iz zimskog sna, a možda i dokupim malo prije rasta. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Burza postiže rekorde, analitičari ne očekuju korekciju

Paško Rakić
pasko.rakicatcharbusiness.hr 04.04.2007 21:25
Pročitaj komentare(0)

Rekordne cijene Adrisa, Vira i Ericssona uz cijenu Ine ponovno iznad 3000 kuna znakovi su optimizma i prije svega velike količine novca koja se slijeva na tržište kapitala. Rezultati tvrtki su nešto iznad očekivanja, a čini se i da se među hrvatskim građanima stvara nova investicijska kultura.

http://business.hr/Default.aspx?link=http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0fece351-74e0-40a8-8d0e-04c3e1deb9c0AMMPref=lastadd

znači, slijedi korekcija? [smiley7]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close