Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a zato kada se ruča lijepo sve stane… pa i piskaranje po forumima

nema mi druge nego se zae..ti

http://www.abacus-brokeri.hr/delay/?

Sad sam išao na tu stranicu, registrirao se i opet mi daju tek jučerašnje cijene. zezate? Na comlinebrokers isto stare cijene.

Meni abacus normalno radi.
Comline je imao neki kvar koji su tek sad otklonili.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ne sviđa mi se ovaj rast Ine, jel ako ona padne, srušit će se sve. Jasno, mislim na neopravdani rast. Moje mišljenje je da je Inina dionica najnapuhanija i zato se bojim za svoje dionice dok Ina krene u rikverc. P.S. Nemam dionice Ine i ne namjeravam ih kupiti.

Prije nego si se blamirao ovom izjavom mogao si pročitati današnji Manager str. 18 članak od Snješke (napokon dobar uradak i od nje) pod naslovom Inina dionica raste samo na domaćem tržištu
bilo bi ti jasno zašto INA neće pasti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

MOL-u istječe uskoro lock-out period al mislim da bi bilo jako naivno očekivati da će oni odmah navaliti kupovati po ovoj cijeni. Probat će rušit svim silama.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

kad je to uskoro?

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

kad je to uskoro?

mislim da je 01.05. Možda neće ići na rušenje,možda netko za njih već sada skuplja,ali ne treba brati brigu zbog toga…kroz par godina ovo će biti smiješna cijena….[smiley2][smiley2][smiley2] Ja se već sad smijem..[smiley2][smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

striko: “kad je to uskoro?
“mislim da je 01.05. Možda neće ići na rušenje,možda netko za njih već sada skuplja,ali ne treba brati brigu zbog toga…kroz par godina ovo će biti smiješna cijena….[smiley2][smiley2][smiley2] Ja se već sad smijem..[smiley2][smiley2][smiley2]

ja već sada skupljam za MOL ,
pa da im uvalim barem po 3.500 kunića…
teško će biti rušiti ako je cijena stabilna….
al’ bumo vidli što će biti sa dionicama za zaposlenike, za sada ni oni sami ne znaju
kad će dobiti dionice i po kojim točno uvijetima (osim da će ih morati odmah skeširati…)

evo u 14:00 je preslo 100 milja prometa [smiley4][smiley11][smiley11]

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

kad je to uskoro?

04. lipnja. 2007.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Zaboravljate na vladin kontrolni paket. Nema ovdje naglih ponora, pogotovo ne pred izbore. Može samo UP.

I love the Smell of Profits in the Morning

Na Lucidusu sve interesantnije
LCDS-R-A
Kupnja Prodaja
35,10 300
35,03 400
35,00 1000
34,99 250
34,60 1300

36,89 227
36,95 279
36,99 226
37,49 225
37,96 224

prodaja se smrzla [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

…i po kojim točno uvijetima (osim da će ih morati
odmah skeširati…)

Nisam znao da će ih odmah morati platiti. Ostaje im znaći kredit od banaka.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close