Sretna Nova godina svima, puno zdravlja , sexa , i poslovnih uspjeha u 2009 ,
eh da i to da fond menadžerima ostane kokaina u nosu do ponedjeljka ,
pa da poviču ko Goca Jurić u tunelu kad si zabije onaj šećer — ajmooooooo pa natjeraju Crobia do bar 2000 [thumbsup]
pa da poviču ko Goca Jurić u tunelu kad si zabije onaj šećer — ajmooooooo
Takvo šta može izreći samo onaj kreten Mamić, a meni je žao što i vi ponavljate za njime takve gluposti.
Dijabetičari si sigurno ne zabijaju šećer nego baš naprotiv, inzulin koji previsoki šećer raznosi po organizmu i razgrađuje ga, a u trenutku povišenog šećera u organizmu bi dodatno ubrizgavanje još šećera vjerojatno značilo momentalnu smrt!
Tako da se nadam da nitko, pa ni naši fond manageri, neće slijediti vaše i Mamićeve savjete!
Jel me netko tražio?
Dragi kolega ono je bila jedna figurativna parabola.
Nemoj te se držati za i vagati baš svaku riječ.
Dozvolimo na ovom našem otvorenom tržištu kapitala i slobodu pjesničke riječi te otvorenost svih medija za sva i svačija mišljenja.
Sve najbolje tijekom cijele 2009. godine.
Neka nam ove četiri sretne sedmice preokrenu minuse u portfelju.
Puno zdravlja, sreće, pameti u 2009. Love ko zna?
Financijska kriza u punom zamahu: Duboko udahnite, ni u 2009. nema predaha
Iza nas je jedna od financijski najizazovnijih godina za mnoge. No, je li mukama kraj? Analitičari kažu da nije. Reuters donosi kako nas u narednoj godini očekuje još patnje, dok se crna izvješća nižu: novi bankroti, dugovi i neprospavane noći očekuju nas, kažu analitičari, i 2009., pogotovo u njezinu prvom dijelu.
Vaš link
ne bi trebalo smetnuti s uma da lose vijesti vise ne izazivaju daljnje padove.
zadnja bull shit vijest je ona o vise nego ocekivanom povecanju jobless claims u americi.
a taj dan je sp 500 rastao za 2%.
cudno kaj ne?
Takvo šta može izreći samo onaj kreten Mamić, a meni je žao što i vi ponavljate za njime takve gluposti.
Dijabetičari si sigurno ne zabijaju šećer nego baš naprotiv, inzulin koji previsoki šećer raznosi po organizmu i razgrađuje ga, a u trenutku povišenog šećera u organizmu bi dodatno ubrizgavanje još šećera vjerojatno značilo momentalnu smrt!
Je, ali postoje hiperglikemija i hipoglikemija. Ne radi se samo o visokom šećeru, već i o ljudima koji pate od niskog šećera u krvi.
Uspu – Sretna Nova svima, a ne samo njima.
@baron
ne bi trebalo smetnuti s uma da lose vijesti vise ne izazivaju daljnje padove.
zadnja bull shit vijest je ona o vise nego ocekivanom povecanju jobless claims u americi.
a taj dan je sp 500 rastao za 2%.
cudno kaj ne?
Jesli li siguran da loše vijesti ne izazivaju padove?! [shocked]
Možda ne, slijedećih mjesec dana, kad ćemo imati stagnaciju i lagani pad, kako mi tako i Ameri
Europa.
Ako smo mi pali sa 5400 na 1700 u godini dana, a najavljuju još goru recesiju u 2009., kako može itko
tvrditi da ćemo rasti, ili da nećemo padati ispod 1000 bodova. [cool]
Da li netko zna zašto obavezni mirovinski fondovi u zadnje vrijeme prebacuju dionice na dobrovoljne mirovinske fondove? I obratno koliko vidim.
Dok europa praši zeleno, mi spavamo. Ajde nadam se da ćemo to u ponedjeljak nadoknadit.
Sretno svima.
Da li netko zna zašto obavezni mirovinski fondovi u zadnje vrijeme prebacuju dionice na dobrovoljne mirovinske fondove? I obratno koliko vidim.
Za pretpostaviti je da su OMF pod nečijim pritiskom (valjda stoga sumanuto kupuju obveznice), dok se dobrovoljna mirovinska štednja valjda smatra manje nadziranim poslom u RH?!