koliko ste u minusu kolega?
Majko mila, 50% minusa u jednoj godini.Vec je netko napisao, pa ja ponavljam, to je kao da ste uzeli novce i bacili ih kroz prozor.
Knjigu u ruke
100% -14,70
Ovo je moj rezultat zaključno na današnji dan. Napominjem da se tu ne vidi prodaja Ina-e i lcds koji mi je na drugom monitoru a isto je oko -20%. Kd Viktorija mi je naj gora stavka ali kako sam u njoj već dugo nisam izgubio puno glavnice (isto cca -25%) ali otišla mi je zarada u visini novog Bmw 3. Kad malo razmislim dobro sam i prošao ako sam nešto naučio iz svega toga. A kako se ne bi naučio kada sam profulo šansu da se natrpam hrpe jeftinih dionica. Ja sam gotov za ovu godinu i svima Vam želim sretnu i uspješnu 2009 !
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9c72ea07-35a3-48c1-8449-ea9e85dc984d&ref=lastadd
Koliko je tek SANADER zavukao ruku on je bagerom grabio
Imam, autor Ozren M
knjiga se zove "od Milijuna do nule" [bye]
Ja imam od Mladinske knjige, autor "Anri Com" (francuz)
knjiga se zove "Kako prodati na dnu, a kupiti na vrhu"
Zagerec iliti barone ajd odmori malo, pa radiš od 09-19 konstantno, trebao bi kontaktirati sindikat da ti isposluju fer radno vrijeme [lol]
Fondovi kupuju nakon što se vrate s skijanja, to je valjda svima jasno.
Tako smo pisali i krajem prošle godine. Prošao siječanj, veljača, …okopnio snijeg i ništa. onda smo čekali dividendu od HT, pa lovu od prodaje INA-e i opet ništa.
Samo neka oni skijaju, a ja ih ne čekam. Čekam da počne ponovo investicijski ciklus.
Imam, autor Ozren M
knjiga se zove "od Milijuna do nule" [bye]
brzo po lizaljke