Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani gdin pofuk, mislim da ste promašili stranicu, svog brokera sam hvalio na temi što smo danas tržili…
Ako ste ljubomorni na mog brokera mogu vas preporučiti za učlanjenje. [thumbsup]

I zaista bih volio čuti neko razumno objašnjenje za takav nesrazmjer u prometima jer meni nije jasno.

molim Vas dajte mi pojasnite sta Vam nije jasno da meni bude jasno sta Vama nije jasno kako bih Vam mogao pojasniti to sto Vam nije jasno
unprijed hvala
pofuk

Može li mi netko to pojasniti? [huh]

To znači da je Crobex stavljen na "hold" i da novaca sa strane ima više nego što to mi mislimo.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Institucionalni promet došao do 121 miliona a redovni jedva 15… Može li mi netko to pojasniti? [huh]

Pa vjerovatno što su ulagači sigurni da im dionice neče donijeti ništa ili samo minus,,pa stoga i posvemašnja nezintresiranost za dionice….pa tko će ulagati a znaš da ideš sljedeće godine u minus…
eto kolega

Milina za vidjeti – a mi ?

a mi bi trebali zatvoriti burzu na neko vrijeme jer je vidljivo da su neki još pod velikim utjecajem blagdana (čitaj alkohola) pa prave pizdarije……

…..s ovakvim prometima zbilja je nepotrebno da burza radi 8 sati……
al bitno da nam je i malo dosta da sve sje….

PAD JE BIO OČEKIVAN !!!
PITANJE JE GDJE JE NOVO DNO?
NISMO PROBILI 1800 BODOVA.

Krenulo je i sa firmama.

Zdenka ide u stečaj?

Vaš link

U svijetlu novogodišnje ZABA četitke, zanima me vaše mišljenje o daljnjem kretanju eura u odnosu na kunu, pogotovo kratkoročno. Vidim da zadnjih dana prilično raste.

Pa ne bih rekao da prilično raste. Prošle je godine u ovo vrijeme srednji tečaj bio 7,325131 što je manje nego danas.
I kratkoročno i dugoročno tečaj će ostati stabilan, odnosno oscilirat će između 7,1 i 7,4 jer je to strateška odrednica svih dosadašnjih hrvatskih Vlada. U to ‘sidro’ ne treba sumnjati.
S obzirom da preuzimamo EU zakonodavstvo i moramo pokazati sposobnost tržišnih čimbenika da se nose s konkurentskim pritiscima i tržišnim zakonima unutar EU za pretpostaviti je da ćemo ipak umanjenu ‘cijenu’ krize kod nas platiti porastom nezaposlenosti.
A i to će biti manji problem ako vrlo brzo uđemo u europsku mastodont državu. U protivnom, smiješe nam se javni radovi i redefiniranje monetarnih i fiskalnih ciljeva.
Velika je vjerojatnost da će tečaj i onda biti stabilan!

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3e213784-a043-44b3-aea9-cea14b03febf&readcomment=1#comment

E to je SANADER naj prije sve pokradi onda to zagladi sve si nas pokrao na BURZI

PAD JE BIO OČEKIVAN !!!
PITANJE JE GDJE JE NOVO DNO?
NISMO PROBILI 1800 BODOVA.

Krenulo je i sa firmama.

Zdenka ide u stečaj?

Vaš link

Zdenka je već godinama u ”banani” – ništa novo !

Mogli bi građevinari u blokade kako je krenulo.
Padamo dalje.
-1,85% Crobex.

Na HT-u se pumpalo zadnjih dana evo zbog čega. Lock-up-a.

Evo evidentnog dokaza da je naša burza okrenuta totalno naglavačke…..

HT i društvo se ruši po 4-5 % dole, bez pardona, a MGMA je isto toliko u plusu sa četvrt milijuna prometa…..

Drugim riječima….popušili svi mi koji smo ovih dana kupovali kvalitetne dionice, a nismo se nakrcali Magmom kad su je fondovi dijelili naveliko prije Božića po 70kn…..

ZABA ipak odustaje od povećanja kamata poslije konzultacija sa vladom.

New Report

Close