Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, što ima novoga danas osim što se Zaba ugrizla za jezik, i što se orkestrirano ruši HT?

[yawn]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Npr gledajte ovo "Neki pametnjaković zada nalog za kupnju recimo ATPL po 685 kn, prvi nalog za prodaju 699 kn… ali odmah neki tupson – glupi kreten ne razmišljajući jer mozga nema odmah zada prodaju po 686 Kn…GLUPAN TUPAVI..i onda ja naravno propadam kao nekada Grčka, bogami i crobi -0,35. Nema tu zdrave pameti. I onda kada još vidim blesavo nacrtane grafove koji plaše nevinu i malu dječicu. Dakako da će tupsoni bježati i prodavati dionice pošto poto. Nacrtajte jedan graf da idemo GORE na 2200 vidjet čete kako Hrvati kupuju, kako se lova vadi iz čarapa :

I very much love INGRA !!

Signali.Biz Koja fantastična reklama,,,INGR-r-a 114% uspješnosti, smijurija do bola. Molim redakciju Biza da mi vrati moj uloženi novac..uplata na 3 mjeseca za INGR-u. Već dva i pol mjeseca dobivam svako jutro oko 8,50 sati INGR-R-A O….što znači zadrži (ne prodaj, ne kupuj) Majke ti a što mi danas nisu poslali (P) Prodaj jebenu INGRU, ili dok je rasla prije 2 tjedna (K) kupuj. Čuvam sve SMS ove koje su mi poslali u zadnja 2,5 mjeseci ja za ingru a kolega za ATPL i DDJH.. SMIJURIJA. Netko jako pametan s druge strane a ja i lega i tko zna još ko se upecali. HVALA BIZu za današnju RONU. Hočete li mi vratiti izgubljeni novac. JOK, ne poznate me !!
Mrgud !!

I very much love INGRA !!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6573d434-ae9f-4919-badd-7b968229a776&ref=lastadd

Evo SANADER opet spasitelj HRVATSE sirotinje teško da ćeš dobit više priliku tvog spašavanja je svima puna TORBA OD 100 TISUĆA KUNA ŠTO TI ŽENA NOSI

još INA četrdesetak iljada i imamo čak drugu dionicu preko milje prometa…

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ajde neka godinu zavrsimo kako treba, onako kako samo mi znamo: -2% minimalno. A ne kao ovi u EU sa plusom. Kod nas to nije popularno!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Signali.Biz Koja fantastična reklama,,,INGR-r-a 114% uspješnosti, smijurija do bola.

Majstore, pa što nisi vidio iz onog besplatnog probnog razdoblja da tu nema kruha? Ja sam se u tih mjesec dana dobro nasmijao… [lol]

Milina za vidjeti – a mi ?

U svijetlu novogodišnje ZABA četitke, zanima me vaše mišljenje o daljnjem kretanju eura u odnosu na kunu, pogotovo kratkoročno. Vidim da zadnjih dana prilično raste.

Zaba se je predomislila!http://www.poslovni.hr/104725.aspx

Gdje nam je moderator ???
[/quote]
vjerojatno je ovo nekakav rezultat "reakcije klijenata" (čak se i na forumima/net-u moglo stvarno strahote čitati što ljudi misle o tome…), barem se nadam – ako je stvarno Vlada imala svoje prste u ovome, to jedna nova sramota koju su napravili, jedno novo proturječenje HNB-u, koji je svakako za obuzdavanje kreditiranja građana – a to je se neće ostvariti zadržavanjem kamatnih stopa na današnjim razinama.

Također nije pohvalno niti za ZABA-u što se ovako olako može "predomišljati"…

Rezultat svega ovoga može biti samo još gore prsnuće balona, što se više odgađa ispuhavanje to će ono kada nastupi biti naglije i "razornije".

Ovo definitivno nije odgovorna politika niti Vlade niti Banke, ostaviti da se napuhuje već napuhano kreditno tržište, lako je kada "pukne balon TK-a", nisu svi ljudi u dionicama, ali kada pukne ovaj drugi balon koji mi ne prestajem napuhavati, nastradati će mase ljudi – zato je iznimno neodgovorno ovo što rade.

Ako se neće tako brzo povećavati kamatne stope općenito, tada je potrebno uložiti dodatne i iznimno snažne napore u kontroli izdavanja novih kredita, kvaliteta Klijenta svakog novog kredita mora biti u gornjem vrhu (10 %) od postojećih, eto to je rezultat: ako će biti zadržavanja kamatnih stopa još par mjeseci, nove kredite: malo tko će moći dobiti! A možda je to i u redu… barem će više ostati za kreditiranje poduzeća (nekih).

Institucionalni promet došao do 121 miliona a redovni jedva 15… Može li mi netko to pojasniti? [huh]

Institucionalni promet došao do 121 miliona a redovni jedva 15… Može li mi netko to pojasniti? [huh]

nek ti to tvoj broker objasni kojeg toliko volis kao sto si rekao na stranici viro
ne da meni nisi tako nesto lijepo rekao,nego nikome od forumasa nisi ni t od takvog tepanja napravio
idi pa se javi tvom volkjenom brokeru
pofulk

Poštovani gdin pofuk, mislim da ste promašili stranicu, svog brokera sam hvalio na temi što smo danas tržili…
Ako ste ljubomorni na mog brokera mogu vas preporučiti za učlanjenje. [thumbsup]

I zaista bih volio čuti neko razumno objašnjenje za takav nesrazmjer u prometima jer meni nije jasno.

New Report

Close