e tako molim lijepo,sad ću biti budan do ujutro,ionako moram obojiti zidove u jednom kafiću za doček nove godine [thumbsup]
Ovo je prilično loše za sve nas, a ni građevinarima neće biti svejedno… [angry]
Zaba povećava kamatne stope na kredite građana
Najveća korekcija bit će kod stambenih kredita u kunama gdje će kamatna stopa umjesto trenutnih 6,3 iznositi 8 posto
Koja smo mi drzava na rasprodaji (za 1 kunu).Umjesto da je taj Lukovic vec davno u zatvoru, on je u VIJEĆU i kreće u pljacku hrvatskih građana i države – II čin.Sinoč u Otvorenom "neki lik" lamentira kako se djeca trgovaca koji moraju raditi nedjeljom , mogu igrati u trgovinama po policama.KATASTROFA . Jedino rješenje je otkupiti banke po pravičnoj cijeni po kojoj su i prodane.
Ovo je prilično loše za sve nas, a ni građevinarima neće biti svejedno… [angry]
Zaba povećava kamatne stope na kredite građana
Najveća korekcija bit će kod stambenih kredita u kunama gdje će kamatna stopa umjesto trenutnih 6,3 iznositi 8 posto
Unicredit talijanski je bio jedan od top 10 klijenata dotičnog brokera sa Wall St koji je ‘spržio’ 50 milijardi $ i trenutno je u zatvoru…još smo dobro i prošli s obzirom na cijelu priču
[shocked]
Nafta na stabilnih 40$
US$ na stabilnih 1,41 za 1 EUR
Australija,Japan,Indija svi preko +1%
EUROPA svi u plusu preko 1%
Američki futuresi u plusu oko 0,5%
Loše vijesti u Hrvatskoj:
Banke podižu kamate-to je stara vijest već uračunata u cijene,ali bi efekt ove vijesti mogao biti dosta negativan,pa bi se možda moglo kupovati po diskontu od zečeva.
Dan bi trebao krenuti sa laganim minusom ili oko nule,a prema kraju dana lagani rast.
Naravno ako veliki ne odluče drukčije.
Netko je napisao da svaka buregđinica pravi veći promet ovo je stvarno sramota i sprdačina od burze šta napraviše SANADER ŠUKER NOVOSELEC LUKOVIĆ
U svijetlu novogodišnje ZABA četitke, zanima me vaše mišljenje o daljnjem kretanju eura u odnosu na kunu, pogotovo kratkoročno. Vidim da zadnjih dana prilično raste.
10,17h
ATPL124 kom , 86.803,58kn prometa,DLKV 2 kom, 792,00 kn prometa
ERNT, IGH, KOEI …. još ništa
drugi smanjuju kamate da poticu gospodarstvo i potrosnju a mi imamo srece sto smo mali i drugaciji.
mislim da je rjesenje ZSE prodat za jednu kunu.
cudim se kak vec nismo, e to bi bilo rjesenje za oporavak
drugi smanjuju kamate da poticu gospodarstvo i potrosnju a mi imamo srece sto smo mali i drugaciji.
mislim da je rjesenje ZSE prodat za jednu kunu.
cudim se kak vec nismo, e to bi bilo rjesenje za oporavak
Ne kolega prodat onda opet pogodujemo ovoj bandi oni su navikli da naj prije sve upropaste onda prodaju za 1kn treba ih zatvorit na 100g robije i onda će biti posla pa gledaj sve burze na svijetu par dana u solidnom plusu ispraćaju godinu a naši šta naši rade uništiše sve i zadnju paru u obveznice
najavilo mi danas u snu da će i ledo da potera gore
pa sad gdje je to teranje ja ga ne vidim
halo dečaci još imate samo sutra
a onda nagodinu biste se mogli iz svojih toplih ureda preseliti na kopanje rupa i navoz ceste oko arene
Redovni promet 3 milje a institucionalni 34 milje… svašta…
sad smo na 4,3 mil.kn, ali u toj cifri je i 1 mil.kn obveznica optime. Mirovinci uopće ne kupuju osim sitno VIRO I HT. Koja je ovo bijeda od burze