Otvaranje -0,04%
Po otvaranju se dan poznaje.
HT je zaronio, kako sam rekao.
Pogodili ste kolega.
-0,12%
Polako tonemo. Ipak ništa od probijanja 1800 bodova.
Lopovluk dalje na djelu
Kod mene na hiti piše 51 mil redovnog prometa a koliko ja vidim može se zbrojiti otprilike 10-12 mil ima li neki matematičar da malo pojasni?
Pogodili ste kolega.
-0,12%
Polako tonemo. Ipak ništa od probijanja 1800 bodova.
[/quote]Ma daj prestanite pričati gluposti – smiješni ste !
[smiley]
[/quote]
pusti, dat cemo mu 5 kn….
Kod mene na hiti piše 51 mil redovnog prometa a koliko ja vidim može se zbrojiti otprilike 10-12 mil ima li neki matematičar da malo pojasni?
Redovan promet povećao se na 39,02 milijuna kuna, zahvaljujući golemim transkacijama državnim obveznicama.
Tako je redovan promet dionicama ostao na mršavih devet milijuna kuna, dok su vlasnike promjenile 30 milijuna kuna vrijedne državne obveznice. Po 8,85 milijuna kuna prometa ostvareno je obveznicama sa dospijećem u 2013. i 2015. godini.
obveznice
Redovan promet povećao se na 39,02 milijuna kuna, zahvaljujući golemim transkacijama državnim obveznicama.
Tako je redovan promet dionicama ostao na mršavih devet milijuna kuna, dok su vlasnike promjenile 30 milijuna kuna vrijedne državne obveznice. Po 8,85 milijuna kuna prometa ostvareno je obveznicama sa dospijećem u 2013. i 2015. godini.
[/quote]
zar to ne bi trebao biti institucionalni promet ja trenutno vidim redovnog prometa 52 mil i institucionalnog 33 mil ukupni promet 85 mil.
HT popušta pod pritiskom
Top bid
CIJENA KOLIČINA
206,50 59
206,13 72
206,10 42
206,01 100
a i evidentna je nekakva težina i nervoza na TK iako su svi vanjski indexi zeleni
Štampa Šuki, ako ovako nastavi onaj tko to kupi moći će sa njima samo obrisati dupe.
Nije mi jasno tko si ti luđaci koji to kupuju pa zar nije bolje kupiti HT ili nešto slično.