Tragedija nas hrvata i jest u tome što radije kupujemo tuđe nego svoje!Mi smo dobre sluge a jako loši gospodari. To je osnovni razlog što nam je grobi pao na ovako niske grane.
Ove godine ćemo se mi dioničari s gorčinom spominjati a sljedeća neka bude puna zelenila!
Sretan Božić i nova godina svim dioničarima i neka ovu staru što prije zaboravimo!
zaboraviti nikako, jer će nam nekada zatrebati ovo iskustvo,a oprostiti joj možemo obzirom da je na isteku,a u 2009 nas možda čeka
Sretan Božić i nova 2009 godina uz slogan OTPUSTIMO REMEN
Ukupni promet:
Redovni promet: to je ono kad ja tebi prodajem i ti meni
Institucionalni promet:
Prijavljeni promet:
Blok promet:
da li mi netko može objasniti razliku između navedenih prometa
Redovni promet: to je ono kad ja tebi prodajem i ti meni
Institucionalni promet: obveznice
Prijavljeni promet =Blok promet:[/b] to je kada se unaprijed dogovore za cijenu i količinu
[/quote]
hvala [smiley]
[/quote]
Skijajmo u hrvatskoj [tongue] [tongue]-na travi [tongue] Stvarno ste biseri,zubnim pastama spašavate ovu trulež [shocked] I da zaboravili ste napisati -turisti-stranci-slovenci nemojte doći na jadran,MI ĆEMO SE SAMI KUPATI U NAŠEM HRVATSKOM jadranu [angry] ,ne trebamo vaše devize-hebite se!!! Samo naprijed,takvim razmišljanjem izlazimo iz krize za tri tjedna-samo mi HRVATI naravno,ostali stoj [tongue]
[/quote]
kome bi šumilo more moje sinje da dežele nije,da dežele nije
koliko natezanja s tom državicom,šta ćemo mi raditi kada veći susjedi krenu pod …….i, pošaljimo im prosvjednu notu u C-duru,da vide da se durimo,ako ne pomogne predložiti im an šlus i završimo s tim,ušteda odmah na gradnji nuklearke
da ga hebeš zbrajo par puta nema više od 25 milja redovnog a na zse stoji 57 milja….
to je sigurno kardumova tablica zbrajanja…
Skijajmo u hrvatskoj [tongue] [tongue]-na travi [tongue] Stvarno ste biseri,zubnim pastama spašavate ovu trulež [shocked] I da zaboravili ste napisati -turisti-stranci-slovenci nemojte doći na jadran,MI ĆEMO SE SAMI KUPATI U NAŠEM HRVATSKOM jadranu [angry] ,ne trebamo vaše devize-hebite se!!! Samo naprijed,takvim razmišljanjem izlazimo iz krize za tri tjedna-samo mi HRVATI naravno,ostali stoj [tongue]
E stari moj, visoko mišljenje imaš o državi u kojoj živiš. Vidiš, ja na primjer želim da moja djeca sutra ne žive u truleži i da ne trpaju kao i ostali milijarde kuna/eura strancima koji se odnose prema nama kao prema zadnjoj balkanskoj prčiji, a odnositi će se tako dok god im budemo punili džepove. Jesi možda primjetio kak su se isti ti stranci, koji svi odreda favoriziraju svoje privrede, uzjogunili kad je negdje prije HGK izašao sa reklamnim sloganom "kupujmo hrvatsko". Za turiste, strance koji dolaze na naše more ne brini. Doći će oni, kupovali mi njihove proizvode i išli mi kod njih ili ne, jer svi oni jako dobro znaju kakva je naša obala i naše more. Uostalom, koja korist od njihovih deviza ako iste potrošiš na uvoz njihovih proizvoda ili ih potrošiš u njihovim državama. [bye]
…ma godina je dobro počela i bila je dobra za sve one koji su prodali u prvom mjesecu a kupili sada u 12. bilo je i takvih. … ja nažalost nisam među njima…
ps: znam tko mi štampa jedinice…onaj koga nisam htio primiti u prijatelje. od tada ih dobivam… KOLEGA drukeru e pa neka ti je na radost…samo naprijed [lol]
neki očajnik (suosjećam sa njime, ne omalovažavam) dijeli jedinice ”kapom i šakom”.
pitam se koliko ima imena kada toliko puta može… [lol]
misli ako bude više manjih ocjena za ekipu koji napišu nešto negativno da će preokrenuti trenutni sentiment.
a ja kažem – imate rijetku priliku čuti istinu (inače prešutim kao i mnogi) a ”kome krivo, kome pravo”.
kako ćete to iskoristiti ostaje na vama !
Mislim da nije očajnik ako dijeli šakom i kapom, već pubertetlija ili netko tko još nije odrastao.
Pa zašto ti za njim ne lupiš 100-icu i pokažeš mu kako je lijep osjećaj biti punoljetan.
Ja tako potpomažem iluziju da su te ocjene koliko-toliko odraz naše ozbiljnosti.
Možda taj naš "očajnik" drži da je bolje ispast glup nego iz aviona!
[/quote]
evo njega ponovo, očito si ga naljutio paje i tebi zaljepio 1, ali šta češ nismo u školi pa jedinice ipak ne bole toliko…..
[/quote]
novo prijateljstvo se dogodilo i stotka ode na pravo mjesto…. [thumbsup]
povjerenje u državu je osnova premisa kupnje bilo kojeg papira. Ako ne vjerujete u državu u kojoj živite, pitanje je zašto u njoj uopće živite. A tek sekundarno zašto trgujete papirima.
povjerenje u državu je osnova premisa kupnje bilo kojeg papira. Ako ne vjerujete u državu u kojoj živite, pitanje je zašto u njoj uopće živite. A tek sekundarno zašto trgujete papirima.
Kad počnu ovakve moralne rasprave, onda obično ide korekcija.
Tragedija nas hrvata i jest u tome što radije kupujemo tuđe nego svoje!Mi smo dobre sluge a jako loši gospodari. To je osnovni razlog što nam je grobi pao na ovako niske grane.
Ove godine ćemo se mi dioničari s gorčinom spominjati a sljedeća neka bude puna zelenila!
Sretan Božić i nova godina svim dioničarima i neka ovu staru što prije zaboravimo!
zaboraviti nikako, jer će nam nekada zatrebati ovo iskustvo,a oprostiti joj možemo obzirom da je na isteku,a u 2009 nas možda čeka
Sretan Božić i nova 2009 godina uz slogan OTPUSTIMO REMEN
[/quote]
Koliko mi je poznato Atlantska plovidba ove godine je naručila 5 brodova u inozemstvu, jer kupujmo Hrvatsko ne pali jer je preskupo.
da ga hebeš zbrajo par puta nema više od 25 milja redovnog a na zse stoji 57 milja….
to je sigurno kardumova tablica zbrajanja…
Ovo je uračunato u redovan promet:
JDPL-R-A 15:45:03 8 139,99 1.119,92
JDPL-R-A 15:45:03 10 137,00 1.370,00
RHMF-O-172A 15:44:28 10.340.000 84,60 8.747.640,00
HUPZ-R-A 15:43:46 2 1.549,90 3.099,80
HUPZ-R-A 15:43:46 20 1.537,00 30.740,00
HUPZ-R-A 15:43:46 28 1.536,00 43.008,00
RHMF-O-142A 15:43:03 2.950.000 96,30 20.525.527,61
DDJH-R-A 15:42:06 44 48,40 2.129,60
DDJH-R-A 15:42:06 6 49,00 294,00