Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JOOOOJJJJJ
Đukaneeeee. Ubi mi snove o rastu IGH.
E moj Đukaneeeeeee. [angry]

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

Sada bio u šopingu u Rijeci na Škurinju – tri marketa blizina: Lidl i Merkator –
skoro prazni (u Lidlu bio prvi put – asortiman katastrofa ,muškarac na blagajni ,10 kupaca ,10tak parkirani auta)
Merkator (pogledao letimično samo poluprazan parking u garaži)

A KONZUM pun ko šibica al doslovice pun da puniji nemože….sve blagajne rade i tako…
Ispred mene čovijek u KNZM kupio stvarno puno vina Belje jednu 7-8 kom onih po 5 litara…

A meni toplo oko srca i ja danas dokupio 109 kom po 99,88 –
prvo sam htio ZVZD ali netko me lipario par puta – stavim 3 kom po 3630 a on 5 kom. samo 1 lipu više i tako par puta pa sam tako odustao i kupio BLJE..I ako čita ovo nek se javi tko je , neljutim se ništa samo zašto 1 lipu više da mi kaže?

Uglavnom lijepo je bilo vidjet da ova dva strana nerade kako treba a Todin KNZM radi luđački –
iako se Todo obogatio kako je – ipak je on naš a i u KNZM su glavne perjanice naše dionice
LEDO,ZVZD;BLJE i druge… a i zapošljava jako puno ljudi …………

ČESTIT BOŽIĆ svima na forumu i jako jako puno zelenila na ZSE u novoj 2009. od srca..
Goldy

smanjuje se minus.......

Tko je u ovoj našoj je…državi i malo pametan bi u ova teška vremena za sve radnike,njihove obitelji….kupovao isključivo u Konzumu.A nikako u Billi,Merkatoru…..Treba isključivokupovati samo u Konzumu i obavezno kupovati naše proizvode…Kraš,Ledo,Belje,Jamnica,Saponija,Zvečevo,Kandit….
To je jedini način da spasimo radna mjesta i da ljudi ne izgube posao a stranci neka kupuju svoje u svojoj državi.Nemam ništa protiv Slovenaca i drugih ali sada se treba boriti za svoja radna mjesta.

hvala Goldy na čestitkama ali samo edukacije radi želim reči da se ČESTIT govorilo do oko 16.stoljeća i tada je bilo ispravno jer je sama riječ imala i drugačije značenje…
…a sada je ispravno SRETAN BOŽIĆ !
a kada se zaželi sretna nova godina onda ako napišemo NOVA sa velikim slovom N, se odnosi samo na 1.1. ljeta gospodnjeg, dakle samo jedan dan pa bi znači trebali pisati sa malim slovom !

isprike na off t.

neki očajnik (suosjećam sa njime, ne omalovažavam) dijeli jedinice ”kapom i šakom”.
pitam se koliko ima imena kada toliko puta može… [lol]
misli ako bude više manjih ocjena za ekipu koji napišu nešto negativno da će preokrenuti trenutni sentiment.
a ja kažem – imate rijetku priliku čuti istinu (inače prešutim kao i mnogi) a ”kome krivo, kome pravo”.
kako ćete to iskoristiti ostaje na vama !

Mislim da nije očajnik ako dijeli šakom i kapom, već pubertetlija ili netko tko još nije odrastao.
Pa zašto ti za njim ne lupiš 100-icu i pokažeš mu kako je lijep osjećaj biti punoljetan.
Ja tako potpomažem iluziju da su te ocjene koliko-toliko odraz naše ozbiljnosti.
Možda taj naš "očajnik" drži da je bolje ispast glup nego iz aviona!

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ameri u minusu a tko će ga znat kuda ćemo mi sutra…
ja se nadam daljnjem rastu crobexa i da ćemo napokon probiti tu famoznu granicu od 1800 (1785) na veliku žalost svih onih kojima nikad dosta minusa…..

nema predaje ali na žalost ni neke pozitive koja bi malo podigla indexse kako u svijetu tako i kod nas…
ali Obama nam je svakim danom sve bliže pa uz to i pokoju dobru vijest možda i dobro potegnemo u sijećnju….

do sada baš i nisam nešto pisao na forumu ali sutra me nema na forumu pa bi svim kolegama poželio SRETAN BOŽIĆ i sve najbolje…….

ZSE
CROBEX 1.756,75 -0,20%
CROBIS 90,67 +1,82%
Redovni promet 25.525.103,49
Instituc. promet 26.765.662,78
Ukupni promet 52.290.766,27
Sentiment: 47 | 3 | 35

Davno sam čitao A. Forda i nikako se ne mogu sjetiti imena ovoga lika u sličici.Reci kako se zove? [huh]

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

neki očajnik (suosjećam sa njime, ne omalovažavam) dijeli jedinice ”kapom i šakom”.
pitam se koliko ima imena kada toliko puta može… [lol]
misli ako bude više manjih ocjena za ekipu koji napišu nešto negativno da će preokrenuti trenutni sentiment.
a ja kažem – imate rijetku priliku čuti istinu (inače prešutim kao i mnogi) a ”kome krivo, kome pravo”.
kako ćete to iskoristiti ostaje na vama !

Mislim da nije očajnik ako dijeli šakom i kapom, već pubertetlija ili netko tko još nije odrastao.
Pa zašto ti za njim ne lupiš 100-icu i pokažeš mu kako je lijep osjećaj biti punoljetan.
Ja tako potpomažem iluziju da su te ocjene koliko-toliko odraz naše ozbiljnosti.
Možda taj naš "očajnik" drži da je bolje ispast glup nego iz aviona!
[/quote]

evo njega ponovo, očito si ga naljutio paje i tebi zaljepio 1, ali šta češ nismo u školi pa jedinice ipak ne bole toliko…..

Sada bio u šopingu u Rijeci na Škurinju – tri marketa blizina: Lidl i Merkator –
skoro prazni (u Lidlu bio prvi put – asortiman katastrofa ,muškarac na blagajni ,10 kupaca ,10tak parkirani auta)

A KONZUM pun ko šibica al doslovice pun da puniji nemože….sve blagajne rade i tako…
Ispred mene čovijek u KNZM kupio stvarno puno vina Belje jednu 7-8 kom onih po 5 litara…

prvo sam htio ZVZD ali netko me lipario par puta – stavim 3 kom po 3630 a on 5 kom. samo 1 lipu više i tako par puta pa sam tako odustao i kupio BLJE..I ako čita ovo nek se javi tko je , neljutim se ništa samo zašto 1 lipu više da mi kaže?

Uglavnom lijepo je bilo vidjet da ova dva strana nerade kako treba a Todin KNZM radi luđački –
iako se Todo obogatio kako je – ipak je on naš a i u KNZM su glavne perjanice naše dionice

ČESTIT BOŽIĆ svima na forumu i jako jako puno zelenila na ZSE u novoj 2009. od srca..
Goldy

Također, obavio sam shoping u Konzumu i kupio sve artikle HR tvrtki osim jedne paste za zube. Nikako nisam mogao uvjeriti ženu da ne kupi uvoznu pastu za zube nego neku domaću. Ali onda sam za inat kupio dvije odnosno jednu Zirodent za sebe. Dok sam bauljao okolo s kolicima malo sam luknuo što ostali kupuju i mogu vam reći da se uglavnom radi o domaćim proizvodima.
Kupujmo hrvatsko, trošimo u Hrvatskoj. [bye]

kupujmo i bosansko…a jadna raja, treba i njima malo pomoći…
e sada će opet neko da mi zakelji 1. pa ako ga to raduje, samo naprijed… drago mi je kad mogu usrećiti druge…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Goldy

Također, obavio sam shoping u Konzumu i kupio sve artikle HR tvrtki osim jedne paste za zube. Nikako nisam mogao uvjeriti ženu da ne kupi uvoznu pastu za zube nego neku domaću. Ali onda sam za inat kupio dvije odnosno jednu Zirodent za sebe. Dok sam bauljao okolo s kolicima malo sam luknuo što ostali kupuju i mogu vam reći da se uglavnom radi o domaćim proizvodima.
[/quote]
t
Tragedija nas hrvata i jest u tome što radije kupujemo tuđe nego svoje!Mi smo dobre sluge a jako loši gospodari. To je osnovni razlog što nam je grobi pao na ovako niske grane.
Ove godine ćemo se mi dioničari s gorčinom spominjati a sljedeća neka bude puna zelenila!
Sretan Božić i nova godina svim dioničarima i neka ovu staru što prije zaboravimo!

[color=blue][/color]vizionar

Goldy

[/quote]

Skijajmo u hrvatskoj [tongue] [tongue]-na travi [tongue] Stvarno ste biseri,zubnim pastama spašavate ovu trulež [shocked] I da zaboravili ste napisati -turisti-stranci-slovenci nemojte doći na jadran,MI ĆEMO SE SAMI KUPATI U NAŠEM HRVATSKOM jadranu [angry] ,ne trebamo vaše devize-hebite se!!! Samo naprijed,takvim razmišljanjem izlazimo iz krize za tri tjedna-samo mi HRVATI naravno,ostali stoj [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close