Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za dlkv s

Braune hvala za jedinicu

odjebali smo sve, cepamo gore i samo gore

pozdrav dečkima u kešu [bye]

Nisam ti ja dao jedininicu, nego wonBraun.
Iskreno, cijene IGH, INGR, ATPL, su već iste tjedan dana. Samo se muvaju.
DLKV i HT su fino poletile.

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

ALO HANFA!!!!, NIŠTA NE PADA A KATASTROFIČARI U CASHU, NE MOŽE TO TAKO [lol] [lol]
"NAMJERNO SE SILUJE INDEX "[lol] [lol]

Volim kada se bludi na crobexu…
DLKV samo naprijed. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Najjača mi je ekipa na bidu Leda. Kao neko će im otrest po 41XX. HA HA HA[lol] . A svi nznamo šta se događa kod bijelog medvjedića kad se nagužva BID [thumbsup]

I'LL BE BACK

Braune hvala za jedinicu

odjebali smo sve, cepamo gore i samo gore

pozdrav dečkima u kešu [bye]

Sad će oni, neboj se. reko im vođa Vlad na 1785 [lol]

I'LL BE BACK

Već čujem Karduma kako govori u Poslovnom: "Tijekom cijele godine tržište je bilo u banani,ali sada pred kraj godine ulagači su ponovo dobili povjerenje u tržište jer im je bilo dosta cjelogodišnjeg pada i sada su odlučili okrenuti sentiment tržišta." [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Ocekivano usminkavanje za kraj godine, samo se nadan da ce potrajat i nakon 01.01…….

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Mete se tiskolina…

I'LL BE BACK

ZSE
CROBEX 1.778,66 +1,05%
CROBIS 89,05 +0,16%
Redovni promet 9.021.201,44
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 9.021.201,44
Sentiment: 29 | 0 | 21

who dares, wins

LEDO u blokadi !
DLKV sve bliže !

1. primjer, IGH, skriveni na prodaji, sve je to nakupovao neki manager i sada lijepo izlazi van, skijanje, provod, sve ima.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Već mi postaje pomalo smiješno kako se Poslovni.hr trudi zatrpati nas crnim vijestima… Čega su se uplašili ???

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

1. primjer, IGH, skriveni na prodaji, sve je to nakupovao neki manager i sada lijepo izlazi van, skijanje, provod, sve ima.

Ajde julio i slični njemu ne serite. Ja sam očito kao i svi vi u kešu. Ali toliko nisko se spuštati i varirati u komentarima ovisno o poziciji u kojoj ste je niže od krobeksa 1000 kojeg svesrdno molite. Ovdje ima 10% normalnih ljudi a svi ostali su negativci tipa bbc humorističnih serija iz 80/90-tih. Žive karikature.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close