ZoranSp
A ljudi moji, gdje ćemo mi.
S obzirom na svijet, mogli bi se uskoro stropoštati.
Ipak će 2008. biti za pamćenje, nasuprot 2009. koja nam stiže kao najgora godina u povijesti ZSE-a.
ja baš ne vidim neke minuse.
[/quote]
Crobex -0.17%
Može to i bolje.
HT napumpan već, DLKV napumpan,pola dionica spava, likvidnost će biti manja nego jučer.
Znači to je to za danas?!
Jao Barone dosado di ti je ta konjica? Evo reci na kojoj dionici, da se stavim na bid?
Alo katastrofičari!! (ne mislim na Barona, on je forumska luda, nego na vas ozbiljnije). Zašto nema prodaje? ZAŠTO? reći ću vam ja. Zato jer ste svoje dionice prodali onima koji vam ih neće vratit za ove smješne pare. Znam ja da je vama frka kupovat na 1700. Raspalit ćete vi na 2400, kad vrag odnese šalu, ne bojim se ja za vas. Živjeli, evo HT-a na 135 samo što nije [lol] [lol]
Može to i bolje.
HT napumpan već, DLKV napumpan,pola dionica spava, likvidnost će biti manja nego jučer.
HT napumpan na cijeni od cca 200 kn [lol]
DLKV isto na cca 400 [lol]
ALO HANFA!!!!, NIŠTA NE PADA A KATASTROFIČARI U CASHU, NE MOŽE TO TAKO [lol] [lol]
"NAMJERNO SE SILUJE INDEX "[lol] [lol]
Može to i bolje.
[/quote]
DLKV se danas odbija od Bollingera na 405kn, i sutra leti dolje.
Ostaje samo HT za pumpanje i dizanje Crobexa.
Brodari s obzirom na indexe vani, bi trebali biti u negativnoj blokadi.
Evo upravo DLKV na 412kn, probio gornji boll.
Khm Khm… LEDO!! I ne zaboravite… tamo ste svoje prodali Dinkecu, al kako vam ja tu mogu pomoći? BSN [lol]
ZSE
CROBEX 1.766,10 +0,33%
CROBIS 89,05 +0,16%
Redovni promet 3.505.391,01
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 3.505.391,01
Sentiment: 14 | 0 | 18
Može to i bolje.
[/quote]
Ako brodari danas u Americi budu zeleni ,mogli bi i naši do kraja dana dobro potegnuti te bi crobex
mogao puno potegnuti.Zaista je teško biti u kešu kada vidiš da sve teži rastu a tehničari kažu da
crobex ide na 1.000. I da nas čeka peti val.I zaista bi mogao biti peti val za tehničare u kešu.