Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Onda nisi u plusu u ovoj godini. Joj, joj. [embarass]

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

Tu je to. Ne da mi se sad računati. Sve je u naj boljem redu osim fonda koji mi kvari raspoloženje.

who dares, wins

Već sad se da naslutiti da će se dizati dionice jedna po jedna, a ne sve na jednom! Samo treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sve se dižu sa malom lovom pa se preskače u drugu. Juče Atlanska i Dalekovod, danas HT sutra nešto drugo!

smirite se kolega,Vi ste u zadnje vreme nervozniji nego ja
pofuk
[/quote]
Ne. Dapače kolega ja sam sa dionicama u plusu prije plana. Još samo fond i osmjeh mi ne silazi sa lica. [lol]
[/quote]
cestitam Vam od srca i zelim da Vam i dalje ide tako dobro ….pa ako budete imali vremena za nas posrnule i totalno izgubljene u dionicama da nabacite kakvu novu partituru jer zasigurno Vam je poznato da je glazba uz smijeh najbolji lijek za depresiju
unaprijed hvala
Vas pofuk

Već sad se da naslutiti da će se dizati dionice jedna po jedna, a ne sve na jednom! Samo treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sve se dižu sa malom lovom pa se preskače u drugu. Juče Atlanska i Dalekovod, danas HT sutra nešto drugo!

pofuk
[/quote]
Ne. Dapače kolega ja sam sa dionicama u plusu prije plana. Još samo fond i osmjeh mi ne silazi sa lica. [lol]
[/quote]
cestitam Vam od srca i zelim da Vam i dalje ide tako dobro ….pa ako budete imali vremena za nas posrnule i totalno izgubljene u dionicama da nabacite kakvu novu partituru jer zasigurno Vam je poznato da je glazba uz smijeh najbolji lijek za depresiju
unaprijed hvala
Vas pofuk
[/quote]
Za depresiju pomaže i sex, a za dionice samo strpljivost!

who dares, wins

PBZ INVESTOR ukinuo POSTOTAK promjene.

Poštovane kolegice i kolege, koji koristitite PBZ investor,
primjetili ste da nam je ukinut stupac u kojem je prikazivan postototak promjene aktualne cijene.

To mi puno nedostaje, jer je teško pratiti kako se cijena mijenja.

To možemo promjeniti, ako masovno šaljemo e-mail na

pbz365@pbz.hr

sa zahtjevom da nam vrate postotak.

Molim vas da podržite zahtjev i pošaljete e mail.

Svima želim sretan Božić, te puno uspjeha u osobnom i poslovnom životu i naravno rast na burzi.

:)))

Nisu ukinuli!

pofuk
[/quote]
[/quote]
unaprijed hvala
Vas pofuk
[/quote]
Za depresiju pomaže i sex, a za dionice samo strpljivost!
[/quote]
meni jedino preostaje da strpljivo cekam da napisete rekvijem za pofuka u kakvom sam stanju sa dionicama
unaprijed hvala
pofuk

Igramo se skrivača na većini dionica na prodaji i kupnji.

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

na ht mislim da stoji 5 tisucica na 205

No pain no Game

primjetili ste da nam je ukinut stupac u kojem je prikazivan postototak promjene aktualne cijene.

pbz365@pbz.hr

Svima želim sretan Božić, te puno uspjeha u osobnom i poslovnom životu i naravno rast na burzi.

Nisu ukinuli!

[/quote]

kako nisu,
prije je bilo

Oznaka Zadnja PrP Najviša Najniža Promet

a sad
je

Oznaka Zadnja Najviša Najniža Promet

pbz365@pbz.hr

Nisu ukinuli!

[/quote]

kako nisu,
prije je bilo

Oznaka Zadnja PrP Najviša Najniža Promet

a sad
je

Oznaka Zadnja Najviša Najniža Promet

[/quote]

Borna bez panike. Pogledaj na temi PBZ investor.

Blagoslovljen Božić i tebi i ostalim korisnicima

@borna st

možeš si malo posložiti investor. pogledaj na temi

Hvala na pomoći,

zbunilo me, kad su oni resetirali postavke, zvao pomoć, a ona mi krivo pomogla.

A meni ostalo u sjećanju da uredi listu, znači urediti dionice u listi.

Isprika na lažnoj uzbuni.

Inače nisam toliko smotan.

:))

New Report

Close