Nigdje žive sile, a na HT-u tsunami prema gore!
Zna li netko nešto što mi ne znamo?
1751 smo probili, da neke dionice potegnu za HT-om, vrlo lako bismo danas i 1800 probili
1751 smo probili, da neke dionice potegnu za HT-om, vrlo lako bismo danas i 1800 probili
Sudeći po ocjenama, čuje se škrgut zubi [lol]
mene također zanima, šta je krenula kupnja na ht sad, a ispod 200 je bilo skupo….?
neki info?????
a možda ju dižu da bi se istresli prije 29.12 kad je lock ap za povlaštene radničke dionice..ali tko kupuje?
HT-u 2/3 prometa Crobexa, ostatak marketa spava.
IGH,INGR, ATPL, ovise o malim ulagačima. Oprez vlada.
Dionice došle do plafona.
Europa zaorala duboko u minus.
I mi ćemo biti jako sretni ako završimo u plusu.
ZSE opet najveći rast u EUROPI.
HT pumpa Crobex.
Već sad se da naslutiti da će se dizati dionice jedna po jedna, a ne sve na jednom! Samo treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sve se dižu sa malom lovom pa se preskače u drugu. Juče Atlanska i Dalekovod, danas HT sutra nešto drugo!
Već sad se da naslutiti da će se dizati dionice jedna po jedna, a ne sve na jednom! Samo treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sve se dižu sa malom lovom pa se preskače u drugu. Juče Atlanska i Dalekovod, danas HT sutra nešto drugo!
smirite se kolega,Vi ste u zadnje vreme nervozniji nego ja
pofuk
pofuk
[/quote]
Ne. Dapače kolega ja sam sa dionicama u plusu prije plana. Još samo fond i osmjeh mi ne silazi sa lica. [lol]
pofuk
[/quote]
Ne. Dapače kolega ja sam sa dionicama u plusu prije plana. Još samo fond i osmjeh mi ne silazi sa lica. [lol]
[/quote]
Ako ste kolega u plusu u ovoj godini, čestitam ! [thumbsup]
pofuk
[/quote]
[/quote]
Ako ste kolega u plusu u ovoj godini, čestitam ! [thumbsup]
[/quote]
Kolega ne zaboravite INA-u. To je jedino kaj sam prodal, a kupio štošta.
PBZ INVESTOR ukinuo POSTOTAK promjene.
Poštovane kolegice i kolege, koji koristitite PBZ investor,
primjetili ste da nam je ukinut stupac u kojem je prikazivan postototak promjene aktualne cijene.
To mi puno nedostaje, jer je teško pratiti kako se cijena mijenja.
To možemo promjeniti, ako masovno šaljemo e-mail na
sa zahtjevom da nam vrate postotak.
Molim vas da podržite zahtjev i pošaljete e mail.
Svima želim sretan Božić, te puno uspjeha u osobnom i poslovnom životu i naravno rast na burzi.
:)))