Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam za ostale, ali ja nisam zaboravio, zato i prodajem,hi,hi,hi [smiley2]

Ha, ha… ja sam znao da će doći do ovaga, pa sam prodavao prošli tjedan.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.

Pa zašto si uopće kupovao da mi je znat, već su bili u gubitku…. vjerojatno si rezonirao kao i većina “kazino kapitalista” [smiley2] taj tjedan – vidi, raste, pa valjda će još [smiley11]

tenkista:

Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.

Pa zašto si uopće kupovao da mi je znat, već su bili u gubitku…. vjerojatno si rezonirao kao i većina “kazino kapitalista” [smiley2] taj tjedan – vidi, raste, pa valjda će još [smiley11]

Suprotno, kupio sam dok je palo na 180, jer sam rezonirao da će još pasti.[smiley2] To sam i ovako kupio samo iz špekulacije.

Počelo je opasno deranje bidova. Mnogi su zaboravili zašto su kupili dionice pa sada prodaju 🙂

Kod mojih tickera sve po asku ide, tak da je OK.[smiley2]

quark: ” Počelo je opasno deranje bidova. Mnogi su zaboravili zašto su kupili dionice pa sada prodaju 🙂 ” Kod mojih tickera sve po asku ide, tak da je OK.[smiley2]

A ZVCV? Ili si to riješio po bidu.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

netko nervozan se rijesio zvcv, ali opet kupnja raste

optimist:

quark: ” Počelo je opasno deranje bidova. Mnogi su zaboravili zašto su kupili dionice pa sada prodaju 🙂 ” Kod mojih tickera sve po asku ide, tak da je OK.[smiley2]

A ZVCV? Ili si to riješio po bidu.

Ni govora, nisam lud.[smiley2]

Neko je fino nacekao i rascistio MIV [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nešto se događa i na Lucidusu, nemojte propustiti vlak book je visoko
LCDS-R-A
Kupnja Prodaja
34,61 500
34,60 1300
34,50 269
34,05 2000
34,01 688
35,99 300
36,99 226
37,49 225
37,96 224
38,00 887

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
35,00 515 12:41:37
34,95 300 12:41:35
34,50 168 11:27:46
34,50 168 11:27:31
35,00 100 11:11:07
35,00 175 11:10:55
34,50 25 11:09:10
34,94 1400 10:28:23

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Kod mojih tickera sve po asku ide, tak da je OK.[smiley2]

Oće biti kakva provizija za mene? [smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Radim na željeznici pa mi je dosta vlakova.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Collina:

“Radim na željeznici pa mi je dosta vlakova.

[smiley2] haha

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

New Report

Close