Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
netko u startu 17 komada pzc po 3450
The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones
Lupa se na Varteksu neviđeno:
Kakav je odnos K/P
Kakav je odnos K/P
8.800/3.900 u korist kupnje
Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.
Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni
po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim
gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.
U strahu su velike oči.
Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.
Počelo je opasno deranje bidova. Mnogi su zaboravili zašto su kupili dionice pa sada prodaju 🙂
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
HA ha ha ! Amnezija! 😉
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Ne znam za ostale, ali ja nisam zaboravio, zato i prodajem,hi,hi,hi [smiley2]
Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili."
MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."
http://www.zse.hr/novosti/253-07-KRAS_obavijest.pdf
lažu[smiley1]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."