Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a neko skinia i 6 jamničica! [smiley11]

netko u startu 17 komada pzc po 3450

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Lupa se na Varteksu neviđeno:

Lupa se na Varteksu neviđeno:

Kakav je odnos K/P

Kakav je odnos K/P

8.800/3.900 u korist kupnje

Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.

Izgleda da se i ZABA opet pokrenula prema 12k 🙂

I love this game

Nitko ne komentira gubitak Atln od 4 i nešto milje. Ja prodao po cijeni
po kojoj sam i kupio. Sad će netko reći da to nije bitno ali ne volim
gubitaše. Bojim se da se neki fond ne istovari. Sad se više ne bojim.

U strahu su velike oči.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Počelo je opasno deranje bidova. Mnogi su zaboravili zašto su kupili dionice pa sada prodaju 🙂

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

HA ha ha ! Amnezija! 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ne znam za ostale, ali ja nisam zaboravio, zato i prodajem,hi,hi,hi [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

http://www.zse.hr/novosti/253-07-KRAS_obavijest.pdf

lažu[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close