Nadoknadili su jos jucer. Mislim.
Ovo danas je extra.
U svakom slucaju nije lose….
Baš gledam grafove fondova. Dionice su počele padati prošle godine polovicom 5 mjeseca, nakon rezultata za prvo tromjesečje. A još nam nije došla ni trećina izvještaja za prošlu godinu. Love ima u fondovima…itd.
Mirno možemo spavati mi koji smo u dionicama. Ugodan vikend!
P.S. Prvi post u kojem nisam spomenuo Đuru. [smiley1]
djuro nam je uljepsao vikend! [smiley2]
Baš gledam grafove fondova. Dionice su počele padati prošle godine polovicom 5 mjeseca, nakon rezultata za prvo tromjesečje. A još nam nije došla ni trećina izvještaja za prošlu godinu. Love ima u fondovima…itd.
Mirno možemo spavati mi koji smo u dionicama. Ugodan vikend!
kakve veze prošla godina ima sa ovom? kriva ti analogija a bome i logika, možda okrenu sutra padati a možda i ne, možda su u šumi
Ustvari odgovaram onom tipu iz drugog foruma, mislim da je u pitanju neki Chance, da su u ovo doba prošle godine počele padati dionice pa da će i sad. A to da nema veze ova godina sa prošlom a i ni sa jednom drugom, se naravno slažem s tobom. No, ako i bude pada, teško da će i Đuro padati jer on je ipak ovogodišnja hit dionica. Pozdrav![smiley2]
219,50 50
216,03 852
216,02 25
213,03 250
213,02 80
223,00 61
224,00 136
224,90 25
225,00 200
226,89 33
Ovako je završilo stanje u petak na Varteksu, očigledno nastavljamo UP[smiley2]
I dalje nema interesenata za prodaju većih količina na prodaji, što samo govori o percepciji cijene koju imaju veći dioničari Varteksa.
Kompletna prodaja Varteksa su sitni nalozi malih ulagača.
Ozbiljnija količina tek na 500 ( ne želim ništa suerirati ovom rečenicom ).
Čim je istekao zakonski rok, i pojavila se mogučnost da Fima sudjeluje u trgovini sa svojim čedom, pojavili su se veći nalozi na kupnji, preuzeta palica hehe.
Tko prvi..
[smiley2]
tenkista: ” Baš gledam grafove fondova. Dionice su počele padati prošle godine polovicom 5 mjeseca, nakon rezultata za prvo tromjesečje. ” kakve veze prošla godina ima sa ovom?
Koliko se sjećam počelo je padati već u 4 mj.2006. Ima veze s GFI, negdje su ispod očekivanja a negdje iznad ili prema očekivanjima. Nakon velikog rasta realno je očekivati korekcije, ali ako je portfelj dobar onda neće biti velike.
Nakon velikog rasta realno je očekivati korekcije, ali ako je portfelj dobar onda neće biti velike.
Ovo je najbitnije po meni…….
Zašto da se zamaraš sa sjećanjem kad možeš pogledati grafove i postoje još razni drugi podaci gdje se lijepo vidi da su počele padati 12.5.2006.
Pišu tamo o korekciji a pošto ja tamo ne pišem evo samo ovo.
Za dionice koje su protrgovane na velikim volumenima i na visokoj cijeni nema straha. Kao npr. DDJH, Belje, Dalekovod, pa nedavno i ATLN…itd. Nisu valjda fondovi ludi da trže s gubitkom. Zatim nema straha za dionice koje su na cijeni kao i prije godinu dana, recimo kao KABA. Ili po nižoj za 100 kn kao recimo HPDG. Nabrojao bi još mnoge dionice ali mi se žuri čitati za Belje. Pozdrav![smiley1]
Za dionice koje su protrgovane na velikim volumenima i na visokoj cijeni nema straha. Kao npr. DDJH, Belje, Dalekovod, pa nedavno i ATLN…itd. [smiley1]
Totalno krivo!
Tu je hrpentina daytradera i malih ulagača koji će na prvu lošu vijest bježati iz ovih dionica. (vidi ATLN)
S druge strane katastrofalno izvješće na LOLI a cijena nije gotovo niti reagirala, odnosno mali volumen trgovanja.
Baš gledam izvješća i mogu reći da većina njih ili je poslovala lošije ili isto kao prošle godine, a dionice u međuvremenu jako rasle. Sve mi se više čini da je na naše tržište utječe tzv. kolektivna svijest, “svi želimo da raste pa ono i raste”. Tako sam zaključio da ni zime više neće biti, jer je ljudi ne žele, samo ljeto. [smiley2]