Ja vam mogu reći da mi nisu dali da stavim nalog na ATPL na 800 a na 500 su mi preporučili da kupim.
ja mogu reći, da se ne radi o dami, da bi ti rekao da s.r.š
[/quote]
Jel sada vidiš da su brokeri PBZ bili u pravu, normalno da će biti malo oscilacija ali sve u svemu do nove godine 2000 a možda po njima i više.
…ma neka bude 2500, neču se buniti iako mi je ostalo neiskorištenoga keshshshshsha…znam da je malo moguće ali 2000 se čini realno.Mislim da je sve pomalo prenapuhano. Dionice prije, pad posle, kriza…. cca 2000-2200 je nekak realno do 3-2008, a posle… bumo vidli…
Podigao ja 20 % na dalekovodu. To te ja pitam!
Ja vam mogu reći da mi nisu dali da stavim nalog na ATPL na 800 a na 500 su mi preporučili da kupim.
[/quote]
Nisu vam dali? Pa 500 ste fulali, a sa 800 ga tjerate u blokadu.
Jel’ vi to brojke spajate s kunama ili komadima? Il se kolega moller s pravom ljuti…?
[/quote]
Jel’ vi to brojke spajate s kunama ili komadima? Il se kolega moller s pravom ljuti…?
[/quote]
Ma nije to danas bilo kad je ATPL bila na 800 ja sam mislila kupiti a oni su rekli ne ide to na 500 kad je došao na 500 rekli su da kupim.
ma sev je super, samo da sam bar malo još pričekao. Ja sam ušao prije 2- 3 tjedna na razini oko 1950 – 2000, e sad tek moram izravnati najnoviji gubitak…
bit će bolje [thumbsup]
Sorry, krivo sam vas razumio. U vremenskom smo spreadu.
O, a ako je tako, vi ste postali dio njihovog tima, čestitam. Ja u njih samo Amex.
Ma mora da i oni nešto profitiraju, nije vrag da daju besplatne savjete?
Probajte još neku info izvući, baš me (nas) zanima…
bernada
bernarda
Ma nije to danas bilo kad je ATPL bila na 800 ja sam mislila kupiti a oni su rekli ne ide to na 500 kad je došao na 500 rekli su da kupim.
————————————————————————————————————————
ups, što je ovo ?
atpl bila na 800 ,Vi ju htjeli kupiti a oni Vam nisu dali,ali več tada Vam rekli da ju kupite na 500 ?
bravo brokeri.kad bi barem svi bili takvi.
Sorry, krivo sam vas razumio. U vremenskom smo spreadu.
O, a ako je tako, vi ste postali dio njihovog tima, čestitam. Ja u njih samo Amex.
Ma mora da i oni nešto profitiraju, nije vrag da daju besplatne savjete?
Probajte još neku info izvući, baš me (nas) zanima…
Nazovite jako su ljubazni i na svaki upit ljubazno odgovaraju.
[/quote]
[/quote]
ništa se ja ne ljutim, i s kojim pravom bi, pogotovo na tako dražesnu damu koja ima još dražesniju prijateljicu,trebate se ponuditi za snimanje reklame za Hanfu,možda bi bilo ulagača više [thumbsup].