stanislav@Gdje, reci mi pa da utučem pare, prodam stan, kuću, vikendicu, auto, pa da kupim na dnu?
nemoj tako od mene dobiješ uvijek stotku, ja djelim stotke i uglavnom četvorke i petice, samo da se zna! [thumbsup]
nemoj tako od mene dobiješ uvijek stotku, ja djelim stotke i uglavnom četvorke i petice, samo da se zna! [thumbsup]
A kad predaješ domaćinstvno. [smiley]
nisam ja ti, ja sam ti tehničke struke i predajem dosta, ali NE PORODJEM ništa. [cool]
nisam ja ti, ja sam ti tehničke struke i predajem dosta, ali NE PORODJEM ništa. [cool]
Imaš stav trejdera i špekulanta, a radnje dugoročnog ulagača. KRIVO.
Ali svatko ima svoju taktiku ulaganja.
čim se malo oporavimo pojavi se nekakav nerast na TV, do daljnjega ne puštati bilo kojeg nerasta na TV,vrijeme je čvaraka i cijena nije loša,sve salo i mast u čvarke i tako ćemo prebroditi krizu,usput pozdrav moderatorima,hvala na razumijevanju kao što i ja vas razumijem
al će biti prometa danas
Crobex otvaranje -0,82
Turnover day. Iskreno, očito vidljivo na 60-minutnom grafu Crobexa.
…nažalost…sad bi mogla malo panika i istresanje…da se istrejda što se još može…
izgleda da je počelo TAKE PROFIT AND RUN, za ono malo dioničara koji su uspjeli kupit na 1500 crobexa….uskoro crobex opet na 1500 …….a po tehničkoj analizi i znatno niže…..!!!
sveti nikola je nekome lijepe poklone podijelio………a za pohlepni dobili šibu od krampusa……..