Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Karavani prolaze a psi laju

Svjetska banka predviđa dublju krizu
Vaš link

Ako se ovo desi, biti će dionice za koštice.
Šuker prijeti MMF-om i sudbinom Islanda ako ne refinanciramo zaduženja
Vaš link

KAKO DA VRATIM 50% MINUSA. JAO MAJKO MOJA JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

hahahahha a jesi ružan ,daj neki strašniji avatar .Ovaj me nasmijava

Svjetska banka predviđa dublju krizu
Vaš link

Ako se ovo desi, biti će dionice za koštice.
Šuker prijeti MMF-om i sudbinom Islanda ako ne refinanciramo zaduženja
Vaš link

barone, glupane, bitno da ne bude jeftinije od 5 kn..
a mi i danas idemo gore, dok neki tužno gledaju sto se dogadja

Odličan.
Ali opet nemate sreće.
Sada kada cijeli svijet raste veliki igrače prate sabor.

Samo jedna stvar.
ZABORAVITE pelješki most za sada.

A kada igh i ekipa krene dolje radi toga, recite mi kako će crobex gore?

Pelješki most među prvim žrtvama kresanja deficita
Vaš link

Karavani prolaze a psi laju

Karavani?! [shocked]
Koje marke, Ford ili GM [lol]
Kuda idu… možda na otpad?

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Sutra IGH probija 4000

IGH = Aj đi ejđ
Aj đi ejđi ha điha četiri noge… [wink]

@Jeff
: htel je napisati: Kara vani

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Odličan.
Ali opet nemate sreće.
Sada kada cijeli svijet raste veliki igrače prate sabor.

Samo jedna stvar.
ZABORAVITE pelješki most za sada.

A kada igh i ekipa krene dolje radi toga, recite mi kako će crobex gore?

Sutra IGH probija 4000
[/quote]

S obzirom na ukidanje hrpa projekta, malo moguće za IGH.

ako ce trziste rasti rast ce i IGH

***obrisano***

Jedno vrijeme nisam pratio forum. Djelomično posao, obitelj, frustriranost situacijom i gubicima, ali imao sam i objektivan razlog. Jednostavno od kuće nisam mogao pristupiti poslovnom. Jednostavno mi se stranica nije load-ala, kao da je netko stavio filtar na moj IP. Teorija urote?

Druga što me intersira, gdje je nestao Sančo, nema mi ga među prijateljima, nisam ga zadnjih par dana. Koji mu je novi glavni nick. Pitanja je vrlo sebično. On je najbolji sell signal koji sam do sada otkrio. [sealed]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

eeeeeeeeeee sad su neki tužni jer se ne ukrcaše na 1500 pa sada moraju čekati novi val na doooole. Da kupe, malo im je frka jer neznaju koliko će još gore i koliko brzo. a htjeli bi kao i do sada zarađivati na brzinu 2-7%. Ma neka dođe naš kro bih na 2500 a onda neka ide kuda hoće… [wink]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Meni nije jasno je li ministar Suker samo kasno pali ili jednostavno dozira katastrofu zajedno s dr. Ivom. Naime i slijepcu je jasno da nema sanse da isfinanciraju proracun za 2009 i da ce minus biti daleko veci od onih 4 i nesto milijarde kn jer ce prihodi podbaciti jos vise zbog usporavanja rasta. Kad su poceli kukati on i dr. napisao sam da ce uskoro i oni traziti pomoc od MMF-a. Jedino je pitanje tko ce MMF-u nastampati pare za pomoc ovima sto kasno pale jer znamo da su prije neki dan rekli da im fali 100tinjak milijardi $ da pokriju sve potencijale zahtjeve. Dakle Suki i dr. Ivo stanite u red sto prije jer bi ga mogli izgubiti i zemlju gurnuti u bankrot u kojem ce nam stranci pokupovati za sitnu lovu jos ovo malo vrijednosti koja je ostala tipa poljoprivrednog zemljista. Gledam jucer kod Tomljenovica kako lijep zakon spremaju po kojem ce stranci kupovati poljop. zemljiste po 4-5 EUR za kvadrat a drzava ce im onda omoguciti prenamjenu u gradj. i gradnju golf terena, vila i stostruke zarade… i ne samo to jos ce moci i izvlastiti vlastite gradjane ukoliko ne budu htjeli prodavati zemlju za sitnis. Pa to ne bi napravio ni najgori neprijatelj a ne tzv. "vodje" hrvatskog naroda. ili mozda ipak bi? Provizija je ipak provizija a narod ko j… kako je krenulo za koji dan cemo stvarno biti stranci u vlastitoj zemlji i sluzitii kao sluge i cistaci bazena a vjerovatno ce nam uvesti strani jezik da se stranci ne bui morali muciti s ucenjem hrvatskog. S obzirom na "vodje" bolje nismo ni zasluzili. Dobro su se imperijalisti dosjetili, umjesto da ratuju lijepo osiguraju da probrani dodju na vlast i onda oni za njih obave prodaju svih vrijednosti po diskontu koji ne prelazi 5% stvarne vrijednosti a to se za naivne i neuke zove svjetska financijska i ekonomska kriza! Bez posla ostane par posto radne snage ali zato vrijednost svega na burzi padne 70-80% pa oni koji imaju pare pokupe.

VIVA LA REVOLUCION !!!

New Report

Close