Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PROGNOZE
Svjetska banka: Hrvatski rast iduće godine 2,3%, 2010. 5,1%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Hrvatski bruto drušveni proizvod će sljedeće godine rasti po stopi od 2,3 posto, a 2010. bi ekonomski rast trebao doseći 5,1 posto, tvrde stručnjaci Svjetske banke u najnovijem izvješću ‘Globalna ekonomska očekivanja 2009’.

Nek se manje drogiraju i nek ne laprdaju.
jA sam nacuo da ce COCA cola kupit Hrvatsku i napravit od nje najvecu punionicu u svijetu.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

To si čul?! Ja pak sam čul, sad kak je Obama predsednik, da budeju v Zagorju i Međimurju napravili fabriku za prezervative, a "lokalci" budu služili kakti mera.
Kak je god hudo, ali bar bumo nekak uključeni v svetskom seksu.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

PROGNOZE
Svjetska banka: Hrvatski rast iduće godine 2,3%, 2010. 5,1%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Hrvatski bruto drušveni proizvod će sljedeće godine rasti po stopi od 2,3 posto, a 2010. bi ekonomski rast trebao doseći 5,1 posto, tvrde stručnjaci Svjetske banke u najnovijem izvješću ‘Globalna ekonomska očekivanja 2009’.

Ako bude tako SUPER, ja zadovoljan, a vjerujem i većina drugih koji prate što se u W događa.
Moram priznati da ove brojke-prognoze pogledam tako da samo preletim pogledom preko njih. Jesmo li se ikad zapitali kolika je tzv. siva ekonomija u svim zemljama u tranziciji? Kod nas se to osobito može vidjeti u turizmu (poslovno sam uz njega povezan), tako da nitko ne može ni zamisliti kolika se zarada može ostvari mimo bilo kakvih statističkih pokazatelja. O zaobilaženju plaćanja PDV-a i drugih davanja da i ne govorim.
Ne kažem da ne treba biti oprezan, ali strah koji se proširio kod nas je ogroman, a najmanje se nas tiče jer ono što je već pogodilo najrazvijenije ekonomije nas poslije očekuje – tek kad uđemo u EU.
Ovo gore napisano ne znači da i kod nas neće biti promjena zaposlenja, otpuštanja suvišnih djelatnika, propasti tvrtki i sl. No, to je u kapitalizmu tako normalna pojava koja mu omogućuje vitalnost i ‘produžava život’. Samo se na to moramo što prije naviknuti (već smo trebali) i promatrati to na način kao da se nas ne tiče. Dobra je mantra: PA ŠTO ONDA?!
Važno je znati osloboditi se napetosti i stresa te tako sačuvati mentalno zdravlje.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

1700

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4add3295-85ba-47b6-9d0d-2cbd530ea2cd&open=sec

bolje slomit nogu na skijanju neg invetirat u propalu drzavu.
mislio sam neko malo preduzece otvorit, tak usput da se mogu prijavljivat za kojekakve natjecaje bez cilja neke posebne zarade.
uglavnom i drzavni beleg od 1 kn mi je preskup ili 50 lipa poreza ne zelim platit ovakvoj lopovskij drzavi.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

nešto ne meškolje ovi u americi
ajoj kad ih sad steraju u bankrot

bit ce kuku lele

a smijali se yugu 45
sve se vraca sve se placa

Postanite Eu-robovi

Odličan promet i danas

Odličan.
Ali opet nemate sreće.
Sada kada cijeli svijet raste veliki igrače prate sabor.

Samo jedna stvar.
ZABORAVITE pelješki most za sada.

A kada igh i ekipa krene dolje radi toga, recite mi kako će crobex gore?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Odličan.
Ali opet nemate sreće.
Sada kada cijeli svijet raste veliki igrače prate sabor.

Samo jedna stvar.
ZABORAVITE pelješki most za sada.

A kada igh i ekipa krene dolje radi toga, recite mi kako će crobex gore?

Sutra IGH probija 4000

tražim partnera pod uvjetom da je remenar,za otvaranje novog posla na rok od dvije-tri godine,ozbiljne ponude slati HITRO jer je vrijeme bitno

poznajem dobrog oprugara ima i certifikat ISO radi opruge za spuštanje i natezanje svega i svačeg
za remenje preporučam ugradnju opruge da ne bi uslijed naglih naprezanja doslo do pucanja istog
zainteresiran je za suradnju prošli tjedan privremeno otpustio radnika [bye]

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

naštimat će se na 1700

ma kakav cash-r-a, 100% in

kak se grizu oni kaj su se splašili i prodali prije 10-ak dana i popušili

NEMA PREDAJE

New Report

Close