Kako letimo,visoko,visoko. Ako nastavimo ovako,odosmo do kraja godine do 2500. [proud]
Haha.. pozlatile ti se riječi… [wink]
Evo i statistike MF za studeni ( izvor Hanfa )
Naravno cash je otišao u trezorske zapise, ali ovo je za svaku osudu:
Naši OIF-i – cca 100 mil. kuna
Strani OIF-i + cca 75 mil. kuna
Toliko o onome "kupujmo Hrvatsko "
Pozdrav i stegnimo remen. [cool]
Po ovome izgleda da OMF-ovi u OIF-ovima imaju manje od 350 000? Ili možda krivo gledam?
mi kao da smo u poziciji amera
gledam na atpl ekipa kupuje prodaje kao da su na placu
ima dosta tehničara s malim (portfeljom) a i fundamentalaca
za sad je neodlučno
javim vam se s novim vijestima s zagrepačke berze
AJde poletite još malo više da prodam ovo što mi je ostalo i nikad više na ovo lopovsko njesto
[/quote]
Evo, stotica za Vašu iskrenost!
Burza nije igra, pouka za nas koji ostajemo u ‘igri’.
Opa , neuspio pokušaj probijanja 1700, vraća se crobex na 16xx….
Svjetska banka objavila je nove prognoze koje nude malo optimizma u pogledu globalnog gospodarskog rasta u idućoj godini.
Svjetska banka predviđa dublju krizu. Svjetska banka tako predviđa usporavanje rasta svjetskog gospodarstva na svega 0,9 posto u idućoj godini i pad globalne trgovinske razmjene za 2,1 posto, budući da financijska kriza uzima danak u razvijenim i zemljama u razvoju diljem svijeta.
"Prognoze za svjetsko gospodarstvo značajno su pogoršane i globalna recesija bit će dalekosežnija i dublja nego što se ranije prognoziralo", stoji u priopćenju Svjetske banke.
…čemu sad ponovo tobogan?…a taman smo se fino penjali…
…baš smo djeca…
AJde poletite još malo više da prodam ovo što mi je ostalo i nikad više na ovo lopovsko njesto
[/quote]
Može kolega,ma evo ti stotica kada se tako dijeli od srca. [thumbsup]
TOKA ne kužim te??
Crnilo je da ne može crnije a mi sa tješimo i kuražimo sami sebe. Djelujemo poput utopljenika koji se hvata za slamku. Stavi se izvan situacije i probaj sagledati stvari onako sa strane, kao da te se ne tiče pa reci kako ti se čini ova naša burzovna zbilja. A isto tako i perspektiva.
PROGNOZE
Svjetska banka: Hrvatski rast iduće godine 2,3%, 2010. 5,1%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Hrvatski bruto drušveni proizvod će sljedeće godine rasti po stopi od 2,3 posto, a 2010. bi ekonomski rast trebao doseći 5,1 posto, tvrde stručnjaci Svjetske banke u najnovijem izvješću ‘Globalna ekonomska očekivanja 2009’.
tražim partnera pod uvjetom da je remenar,za otvaranje novog posla na rok od dvije-tri godine,ozbiljne ponude slati HITRO jer je vrijeme bitno