lijepo je to za gledati, no što je kula višlja, a temelji slabije sazidani…
Ova kula će se na prvi negativni znak iz usa ili europe( nebitno !!) SRUŠITI……JER POZITIVNIH VIJESTI NEMA ( osim toga one služe samo da dnevne potrebe manipulatora!!)…..postoji samo manji ili veći razmak između negativnih vijesti….po meni izgleda da je Sv. Nikola posjetio zse i to je uzrok ovog rasta haha……slažete se..!!???????????
DI SU TEMELJI ???????????????
Lijepo je vidjeti kada tržište ovako raste, ali se bojim poučen dosadašnjim iskustvima da je ovo samo jedna u nizu navlakuša… Ne sumnjam da će mangupi vrlo vješto plasirati kao udarnu vijest prvu naznaku zastoja rasta dalekoistočnih ili američkih dionica kao apokalipsu, kako bi pokrenuli lavinu i istovarili se …
To je na žalost tako na ZSE [bye]
Nije baš tako. Pogledajte 60% rast DDJH u zadnjih 10 dana.
[/quote]
Ja ne vidim taj rast – prosječna cijena je tamo gdje je bila pred 10 radnih dana ( 25.11.08.) ali je zato od one pred godinu dana ( 225 kuna )
[/quote]
Kako ne vidiš, s 35 na 53,2 kn?
Ova kula će se na prvi negativni znak iz usa ili europe( nebitno !!) SRUŠITI……JER POZITIVNIH VIJESTI NEMA ( osim toga one služe samo da dnevne potrebe manipulatora!!)…..postoji samo manji ili veći razmak između negativnih vijesti….po meni izgleda da je Sv. Nikola posjetio zse i to je uzrok ovog rasta haha……slažete se..!!???????????
Nitko sretniji od mene da roknemo, pa da još uspijem dokupiti… No nekako sumnjam u taj scenarij
ZSE
CROBEX 1.693,50 +3,82%
CROBIS 89,76 -0,14%
Redovni promet 24.434.475,05
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 24.434.475,05
Sentiment: 56 | 6 | 17
Kako je bilo ovo je milina. Samo neka potraje.
bravo momci bravo, čitam postove od jutros pa naprijed i primjetih veliki optimizam kao da je sve gotovo, dotakli smo dno i sad samo idemo gore, ma dajte ljudi smirite adrenelin (ne talasajte) jer ondje gdje smo bili bit ćemo opet, kad: neznam ali sam siguran pa ćemo opet malo gore itd… i tako jedno 2 godinice a vaši komentari tipa "ja uhvatio dno, ja ovo, ja ono, su bezveze.
Da sad imam lovu od početka godine…, kupovao bih da bi se sve prašilo…, jednostavnim odabirom žmirečki prvih 5 dionica po premetima (+ još neke) ….i ostavio to da se paca godinu-dvije….
….no kako raspolažem sa petinom vrijednosti nekadašnjeg portfelja treba biti pametan pa se vratiti nekih 400% gore….
Ajd pozdrav svima i ove dionice koje sada jeftino kupujete nemojte još jeftinije prodavati….!!!
Nitko sretniji od mene da roknemo, pa da još uspijem dokupiti… No nekako sumnjam u taj scenarij
Umjesto da si sretniji ako sve stabilno raste ti bi bio zadovoljan sa mrvicama koje bi teškom mukom i sekiracijom zaradio ili pak po tom receptu "da sve rokne" vjerojatno i izgubio….
Dovoljno je sve zarokalo, ljudi su očajni potpisanim gubicima…, a ti bi kupovao još jeftinije…, kome ćeš prodati ako "tvoje želje" budu ostvarene…., i ono malo hrabrih će se povući sa ovog ruleta…
BUDD, kaj je tebi došlo? Smiri se.
Šta si već prodao dionice
Ma daj pustite budda na miru, čovjek je mene citirao kopi pejst!!
Sad je sve u redu….inače bi se radilo o poremećaju osobnosti kod čovjeka..!!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=276d4b0e-1a85-413a-9fd5-ab32d5a890c1&ref=lastadd
Treb IH sve protjerati sa štapom i vrećicom onda će biti blagostanje