Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala kolega, ja mislio da sam jedini to primjetio. Uvijek netko druka dolje, netko gore, ali nitko ne zna što će biti. Zato neka svako sluša samog sebe.

Pravo zboriš Skylab! Slušaj sa moga sebe… To je najbolji recept i kak je god, čovek se dobro oseća.
Evo 100tka!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

OMF-ovi ispravljaju prinose koji su u minusu -20%, samo im dajte dionice sada, pa kupite oko 14,00 samo malo skuplje [thumbsup]

Surround all arround when it hits the ground

SeaWolf zbori;
"Vidim sreco da s dobro treses bice si i ti jedan od tih … ali neka idemo polako… step by step"
"SeaWolf smatra da njegovo prozivanje nije perfidno vec samo prozivanje odgovornih"
"SeaWolf izrazava zadovoljstvo sto se javljaju oni sta ih cese… i nada se da ce se dozvat pameti prije nego im se sve sta rade razbije o glavu"
"Od ovih ostalih eto par ih ima nesto za rec oko backstaga a nekako ja pogodija u centar a
oces-neces imam i jezicinu , nesto skole tako da znam slozit dvi smislene posal koji nije bas vezan
za doma a od strah sam cijepljen jos 90-tih kad sam se prvi put nasa isprid tenka"

Šef kliče SeaWolf-u
"Zavrijedio čistu stoticu jedan od rijetkih koji se usudi javno govoriti."

Morski vuče, srećo, pa nisi se valjda ti prestrašio.
Svi nestrpljivo čekamo tvoje nove optužnice… imena djece, supruga, koje su im bolesne navike, koje
aute voze, čega se plaše, gdje izlaze. Ne mogu vjerovati da si ispucao sve adute i nemaš novih
imena? Možda bi ti jednostavna promjena nick-a vratila samopouzdanje. Apropo tenka, neka ti
slijedeći nick bude Boško Buha. A Šef primjerice, može postati komadant Sava. Ti onda možeš
nastaviti pisati skromno i u trećem licu jednine, a on ti može klicati u prvom licu množine.
Nevezano za tenkove, malo ću ponoviti ono što si ti mudro izbrisao. Ne znam zašto su te zasmetale
konkretne brojke.
U razdoblju od 19.11. do 26.11.2008. godine, OMF-ovi su investirali u dionice na ZSE preko 70
milijuna kuna.
Reiffeisen OMF oko 3,55 milijuna
AZ OMF oko 54,25 milijuna
PBZ Croatia osiguranje OMF 3 milijuna
Erste Plavi OMF oko 10,6 milijuna
Jedan od linkova, gdje se može provjeriti navedeno: http://www.poslovni.hr/102396.aspx

SeaWolf-e
Ako tvoji osobni podaci ipak osvanu negdje, unaprijed se ograđujem od toga. Da to napravim, kako bih se i bi li se razlikovao od tebe? Već mi se dovoljno gadi što sam ih uopće doznao. Zato nema straha, i dok još imaš podršku Šefa, samo hrabro udri po neprijateljima. Možda se ipak "opamete", pa podignu ZSE iz mrtvih.
Samo… kako će ti to pomoći ako si rasprodao dionice?

BB je jurisa na bunkere…
Nisu optuznice vec cinjenice…
Dobro baratas sa financijama
Oli ste odlucili dignit dionice
Jos mi nisi posla svoj mail na moj sluzbeni [thumbsup]

Meni nije krivo, jedino se bojim da će završiti u minusu kako je krenulo.

Gadno je biti u kešu ,kad ne znaš jel bilo dno ili nije

Nije dno,vjeruj. Danas je dan kada treba prodati kupljeno prošli tjedan, u petak možda.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Gledajući burzovni monitor sve upućuje na to da će Crobex natrag prema nuli. Bid je stvarno šupalj, da se netko veći iskrca na par dionica i eto stampeda prema dolje…
Iskreno se nadam da se varam.

Gledajući burzovni monitor sve upućuje na to da će Crobex natrag prema nuli. Bid je stvarno šupalj, da se netko veći iskrca na par dionica i eto stampeda prema dolje…
Iskreno se nadam da se varam.

A ni prodaja ni je baš svugdje tako navalila. Evo ti jednog primjera pa si zamisli šta bi netko mogao učiniti sa par tisuća kn. Samo kad bi htio!
Prodaje:
Količina Cijena
4 2.940,00
1 2.950,00
3 2.998,00
4 2.999,00
6 3.000,00
2 4.000,00
3 4.990,00
2 7.000,00
2 10.000,00
1 11.000,00

who dares, wins

Eto i ajde nek sad netko kaže da nam burza nije smiješna…
Da sam neki fond manager i da tudjim k… (to jest novcima) po koprivama mlatim onda bih se baš namjerno zezao s takvim stvarima.

Dobro su pričali pojedinci. Da će nakon nekog vremena spread biti po 5-10-ak %, pa i više, bid i ask šuplji, promet mizeran.

Većina dionica se vraća na dnevni minimum, kako to objašnjavate?

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Gadno je biti u kešu ,kad ne znaš jel bilo dno ili nije

Po logici tvoje rečenice, još je gadnije biti u dionicama [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

dobronamjeran savjet dobronamjernim posjetiteljima foruma: čuvajte se iskrcaja drukera-trejdera koji su kupili u četvrtak i petak dionice 10% jeftinije pa vas sada navlače da kupujete da se oni iskrcaju!
ne budite njihove njihove ovce za šišanje, čuvajte svoj teško zarađeni novac!

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Ahtung, ahtung daje se na znanje da se za drukanje i navlačenje može završiti u ćuzi:
http://www.poslovni.hr/102905.aspx

who dares, wins

New Report

Close