Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozitivno

Da to nitko ne spominje.
Trenutno gosponu Ivi gori pod petama.

Ne daj bože da padne vlada kako bi to utjecalo na crobex?
A najgore je kaj stranci to gledaju i smiju se i ne vračaju se na crobex radi takvih stvari.

Danas će market dizati mali.

Crobex bi otišao u pozitivnu blokadu.

EU je otvorila crveno, a to je dovoljno da i mi krenemo za njima u istom smjeru!

ALI, imamo mi još jedan adut za pad – današnji prosvjedi protiv vlade istjerat će mnoge ulagače iz dionica jer u današnje nestabilno vrijeme malo tko će se usuditi ostati u dionicama i čekati hoće li prosvjedi eskalirati preko vikenda i donijeti nemire i potom drastičan pad dionica u ponedjeljak!

drugi tjedan sam po sebi tko zna što nosi? ako USA odbiju pomoći autoindustriji i pošalje nekoga od njhi u bankrot, odoše idući tjedan sve burze u 3 pm

]
dUBOKOUMNO RAZMISLJANJE NEMA STA,I PTKRJEPLJENO ARGUMENTIMA SVAKA CAST NI JE NI CUDO DA JESMO TU DI JESMO

EU je otvorila crveno, a to je dovoljno da i mi krenemo za njima u istom smjeru!

ALI, imamo mi još jedan adut za pad – današnji prosvjedi protiv vlade istjerat će mnoge ulagače iz dionica jer u današnje nestabilno vrijeme malo tko će se usuditi ostati u dionicama i čekati hoće li prosvjedi eskalirati preko vikenda i donijeti nemire i potom drastičan pad dionica u ponedjeljak!

drugi tjedan sam po sebi tko zna što nosi? ako USA odbiju pomoći autoindustriji i pošalje nekoga od njhi u bankrot, odoše idući tjedan sve burze u 3 pm

]
dUBOKOUMNO RAZMISLJANJE NEMA STA,I PTKRJEPLJENO ARGUMENTIMA SVAKA CAST NI JE NI CUDO DA JESMO TU DI JESMO

ja bih ti savjetovao da sve odmah prodaš jer nećeš to moći više po ovim cijenama i odmah sutra na trg i obaraj vladu a mi ćemo još malo pričekati sa prodajom. [bye]

dan je pametniji od noći

ŠTA JE MEDVJEDI DI VAM JE PRODAJA??? NESTALO, HA??? A DI SU VAM DIONICE? KOD NEKOG DRUGOG… [bye] [bye]

I'LL BE BACK

Mogu reći da sam ostao iznenađen današnjim trgovanjem u prvih 40 min .Dno je očigledno dotaknuto ,ni naj katrostrofalnije vijesti više ne utječu na ZSE.Do kraja današnjeg trgovanja najvjerovatnije prelazimo u plus

ŠTA JE MEDVJEDI DI VAM JE PRODAJA??? NESTALO, HA??? A DI SU VAM DIONICE? KOD NEKOG DRUGOG… [bye] [bye]

Veći promet se pojavljuje samo kod rasta.
Ovo već postaje znakovito.I manji pad smanjuje broj dionica na prodaju.Rijetki prodavaju a EVROPA u minusu.
Većina će morati kupovati puno skuplje.Neće biti dovoljno dionica .

Atomski rat nije uračunat.

Ma koga više briga za bilo šta, za par godina ćemo svi koji budemo strplivi i ulagali u kvalitetne firme biti u lovi i pričati..joj kak je to bilo lepo, da sam bil malo pametniji još bi love tada uložil, al vrag ti ga je znal! Svi su bili tak nekak v strahu da bu svet propal al fala bogu ni..

Mnoge od nas je briga ne samo za ovu burzu več i sve ostalo što se dešava u našoj državi..da ćemo se za par godina smijati,čisto sumnjam u to..ja sam to več jednom prošla,čekala sam više od 10 godina da mi se vrati ulog ,i vjeruj mi kad sam konačno kapitalizirala nisam se smijala več osjetila jedno olakšanje nakon 10 godine grča…

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Mogu reći da sam ostao iznenađen današnjim trgovanjem u prvih 40 min .Dno je očigledno dotaknuto ,ni naj katrostrofalnije vijesti više ne utječu na ZSE.Do kraja današnjeg trgovanja najvjerovatnije prelazimo u plus

A što ćemo sa otpuštanjem 10 000 radnika u sljedećoj godini, koja je već na pragu? Lako štampat lovu, ali ima to i drugu stranu. Ukopali nas opet državni službenici…

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Sve je to uračunato , jer sve vijesti i recesije su već davno prožvakane

A 3.svjetski rat 2010. godine,što je prorekla baba Vanga. [lol] Jel i to uračunato u cijene?
http://www.metro-portal.hr/vijesti/iza-ogledala/3-svjetski-rat-pocinje-2010 [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

ZSE
CROBEX 1.536,76 -1,63%
CROBIS 89,12 -0,31%
Redovni promet 2.652.397,32
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 2.652.397,32
Sentiment: 9 | 2 | 24

Za sada nema nikakvih reakcija (pozitivnih) na jučerašnje snižavanje kamata evropskih Centralnih banaka. Ako danas završimo kojim slučajem u + moglo bi to značiti da smo napokon prošli Rubikon.

who dares, wins

Ma i to kolega ,i kad Sanader ima proljev i kad Mesić prne sve je uračunato

New Report

Close