Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto lijepe slike. Pola Europe u crvenom, Hrvatska praši +3,3%.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Nikako mi nije jasan ovaj rast. Ajd odbro "nabavio" Rohi još 4 milijarde, ali opet mi nije jasno. Ima toliko skupih dionica, od koji ćeš bar pola u narednih tri godine staviti ključ u bravu GARANTIRANO, ali zašto ostale, hmm… E znam dionice koje vrijede će pasti na trećinu vrijednosti, dok će ostale pa pa sa burze… Ima čak i pozitivnih stvari u ovoj krizi, samo je nezgodno pisati u ovom trenutku o tome.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Tko to profitira od "stezanja remena" ili "već sad se može predvidjeti kad će kriza u Hrvatskoj prestati".
Znao sam da iza premijerove panike stoji neka prikrivena namjera/poruka:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-to-profitira-od-stezanja-remena/411938.aspx

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Je, još nam fali samo nekih +20% da ih stignemo… [wink]

He, i europa bi trebala dobrano dole još. Pa od njih smo i naučili P/E 40-100 PB 4-7. Sjeća se tko enrona? Sad ćemo svi biti enron 😉

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

He, i europa bi trebala dobrano dole još. Pa od njih smo i naučili P/E 40-100 PB 4-7. Sjeća se tko enrona? Sad ćemo svi biti enron 😉
[/quote]

polako čovječe, kud si navro? Pa ići će dolje, ali mora i malo gore. Kaj bi ti samo 5400 i 1000 razine Crobexa. Pa jedan dan gore, a drugi dolje. E pa nemože tako!

1.081,50 494 13:58:14
1.081,50 700 13:58:14
1.081,50 700 13:58:14
1.081,50 400 13:57:51
1.081,50 700 13:57:51
1.081,50 631 13:57:51

Hm, vidi ovo INA poskidana. Nisam dugo zagledao, kad…

Tko ima ovakve količine?

sve ide lijepo dok su futuresi u zelenom. u 14:10 krenu u crveno -1,50% i krene opća rasprodaja na građevinarima. strah je prevelik još.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Down, down, down we go…

sve ide lijepo dok su futuresi u zelenom. u 14:10 krenu u crveno -1,50% i krene opća rasprodaja na građevinarima. strah je prevelik još.

možda to i nije tako loše. Možda se uspije izgraditi kakva normalna burza, od ove naše, na kojoj će cijene oscilirati tokom dana kao i kod drugih burzi.

Duboko sam uvjeren da bi to dovelo do višestruko veće živosti tržišta! Bilo bi puno više interesa kod investitora.

ht ne probija 200 kn….jel to otimanje do zadne doionice penzicima?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close