Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već viđen scenario! Dva tri dana rasta, a potom…

…još veći rast.
[/quote]

Tako se tvrdilo i prije 2 tjedna pa opet ćorci. Ne znam što se to nabolje promijenilo od onda! Uvjerite me!

[/quote]

Govorilo se o oporavku i prije više mjeseci,,ali tada su bile vijesti:"PROPASTI GOSPODARSTAVA,PROPASTI BANAKA,pa AKO SE U AMERICI NE IZGLASA ZA ONIH 800 MLRD DOLARA BITI ĆE KOMA itd,ali danas je sve to puno,puno blaže,sve to dolazi na svoje mjesto,polako ali dolazi. Ovih posljednjih dana sa ovim velikim dnevnim padovima,ljudi još više gube nadu u oporavak,sve same crne misli o kataklizmi,svi "mali" igrači pričaju kako su izgubili,i ne vide pozitivu u tome,sve radi psihologija,ali kada velik dio ljudi priča o takvom crnilu i propasti,onda dolazi do oporavka.
A i iz svijeta dolaze pozitivne vijesti,pa i televizija više ne govori toliko o propasti i tolikom crnilu,jer se smiruju tenzije,znači,psihologija igra ulogu.
A mi ne moramo sada otići odmah 50 %,dovoljno je da se pokrene kupnja,samo da se pokrene sa mjesta nekuda,a mislim da se kreće. To ne znači da ćemo sada svaki dan biti u plusu.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

…evo i na belju slična blokada kao i na tisku… +7,58%
…rijetko se viđaju ovakve pozitivne blokade istresanjem po bidu…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Uzmimo kao pretpostavku da u slj. 10 godina svijet neće propasti, RH neće bankrotirati, neće biti svjetskog nuklearnog rata, neće nas pogoditi meteor.

Nikako ne vidim investicijske logike u ne ulaganju u dionice po ovim cijenama.

Ja se dobro sjećam kako se s Ingrom moglo u jednoj godini dignuti 500%.

I opet će se to ponoviti, koliko god mi pričali o tome.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Uzmimo kao pretpostavku da u slj. 10 godina svijet neće propasti, RH neće bankrotirati, neće biti svjetskog nuklearnog rata, neće nas pogoditi meteor.

da ali ne ingrom

************************* Soldi su vajka va modi *************************

Na sve se strane pituriva tamnim nijansama crne boje. Kao što napisah nešto ranije:
– I svjetlo na kraju tunela bit će ugašeno do daljnjega, kako bi se navodno ušparalo na struji. [lol]
Nekome to odgovara pa je to prodao i tamo gdje ne treba. Kupaca za strah uvijek ima!

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ne razumijem, prije nekoliko dana pisali ste da ste DCF metodom došli do realne vrijednosti INGR manje od 30 kn? Možete li nam objasniti jeste li lagali onda ili lažete sada kada tvrdite da je INGR po 68 odlična kupnja? Hvala na odgovoru. [smiley]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

[thumbsup] Sve dolazi na svoje samo dosta malih dioničara je propalo zauvijek za burzu. Još pojedinci istresaju i kad vide da je Ameika Azija i Europa u zelenom rast je nezaustavljiv i brz. Netreba sada prodati niti jedinu dionicu.Neka veliki prodaju sami sebi to i onako stalno rade. Mi mali trebamo sačekati pravi porast na stare vrijednosti pa onda vidjeti što ćemo sa dionicama. Sada prodavati čista glupost i gubitak. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

E ljudi moji osječaj mi govori da je sad preavo vrijeme za rizik i kupnju dionica dalekovoda.
Dalekovodova dionica vrijedi malo više od 250 kuna.

Ali na situaciju kakva je na tržišto dionica prodati ćim bude 10 – 20 % u plusu. Jer bi mogla ponovno zaroniti.

Ukoliko budete trebali kredit za kupnju dionica svakako posjetite : http://www.krediti007.bloger.hr/

http://www.krediti007.bloger.hr/

Ne razumijem, prije nekoliko dana pisali ste da ste DCF metodom došli do realne vrijednosti INGR manje od 30 kn? Možete li nam objasniti jeste li lagali onda ili lažete sada kada tvrdite da je INGR po 68 odlična kupnja? Hvala na odgovoru. [smiley]
[/quote]

Nisam lagao, već sam parodirao određenog kolegu koji se istaknuo uporabom DCF metode:)

Hell is Empty and all the Devils are Here

[thumbsup] Sve dolazi na svoje samo dosta malih dioničara je propalo zauvijek za burzu. Još pojedinci istresaju i kad vide da je Ameika Azija i Europa u zelenom rast je nezaustavljiv i brz. Netreba sada prodati niti jedinu dionicu.Neka veliki prodaju sami sebi to i onako stalno rade. Mi mali trebamo sačekati pravi porast na stare vrijednosti pa onda vidjeti što ćemo sa dionicama. Sada prodavati čista glupost i gubitak. [thumbsup]

Slažem se. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

DLKV-R-A
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
271,97 1 13:40:36

Tko tu koga?
Baš me zanima da li je skriveni
Top ask
CIJENA KOLIČINA
271,97 49

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ti definitivno moraš posjetiti http://www.krediti007.bloger.hr/ za tvoje dobro !

http://www.krediti007.bloger.hr/

New Report

Close