Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svjesni smo situacije.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Oho ! Pa vlada je odlučila u Bruxellesu braniti brodogradnju. čak su sigurni da imaju dobre izglede zadržati tonažu proizvodne. Samo tko će ugovoriti poslove ? 3 MAj-evci nisu 2 god.ništa ugovorili. Izgleda da vladajućima padaju gaće s ovim na internetu pa s svjesni da bi izbori mogli i sa izbornim inženjeringom doći u pitanje!

a gle čuda i DIV otvara 300 radnih mjesta, EU ukida carine za naše proizvođaće vijaka. ovo netko platio HRT-u da emitira malo bolje vijesti nego inače! He he! samo stavite Kanadera pa ćemo opet pasti

zlikovac

Već viđen scenario! Dva tri dana rasta, a potom…

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

…jedino je razlika u tome što smo svaki put 15-tak% niže!

Mora da maheri imaju neki automatizirani software za postavljanje naloga. Vidim često da kad netko opali po skrivenom nalogu i ne poklopi ga do kraja, isti nalog se odmah povuče i postavi malo niže ili više, ovisno o trendu.

A moj je broker poludio kad sam u kratkom vremenu nekoliko puta promijenio cijenu naloga, rekao mi da se već odlučim što hoću. To je FIMA. Ne znam kako je vama, ali zanimljivo iskustvo.
E ovo je opasna stvar, ali funkcionira savršeno. U sekundi kad postavim nalog na određenim dionicama, onaj koji je bio iza mene, skoči za lipu ispred mene… Nevjerojatno
[/quote]

to sam i ja primetil već puno put. Onda stavim kunu,dvije, pet deset više, a ovaj ko zadnja
p.zda za lipu gore. Onda skinem s aska….i onda se cijena zruši. E hebiga tak….
To se zove – "najebavanje". [wink]
[/quote]

[/quote]

To se brokeri igraju, njima se sve isplati jer trguju bez provizije i vide dublje i prije od ostalih sve naloge. Njima je to zanimljiva igra ko da ti igraš košarku s tipom kojem je povez na očima i utezi na nogama, naravno igrate o lovu [wink]

…još veći rast.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

fjučursi u bliskoj i nesvrstanoj americi rastu od jutra
to znači da se treba sad mučki iskrcavati iz dijonica

Postanite Eu-robovi

…još veći rast.
[/quote]

Tako se tvrdilo i prije 2 tjedna pa opet ćorci. Ne znam što se to nabolje promijenilo od onda! Uvjerite me!

A jesu smiješni ti novinari o tezama o – "pronalasku dna" kao da je dno fiksno određeno na nekoj razini. a onda kad se nakon skoka indexa od 25% pogleda za 1 godinu unazad, shvate da su im najniže razine bile dno! I onda će pisati kako je tada bilo dno… Pa kad će naučiti da je dno imaginaran pojam dok nedođeš do 0. To je jedina prava vrijednost za dno. Sve ostalo su naklapanja i floskule

zlikovac

fjučursi u bliskoj i nesvrstanoj americi rastu od jutra
to znači da se treba sad mučki iskrcavati iz dijonica

To se i radi, na Dlkv, na asku, skoro da nema obićnih naloga, ide po par skrivenih jedan za drugim!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Oho ! Pa vlada je odlučila u Bruxellesu braniti brodogradnju. čak su sigurni da imaju dobre izglede zadržati tonažu proizvodne. Samo tko će ugovoriti poslove ? 3 MAj-evci nisu 2 god.ništa ugovorili. Izgleda da vladajućima padaju gaće s ovim na internetu pa s svjesni da bi izbori mogli i sa izbornim inženjeringom doći u pitanje!

a gle čuda i DIV otvara 300 radnih mjesta, EU ukida carine za naše proizvođaće vijaka. ovo netko platio HRT-u da emitira malo bolje vijesti nego inače! He he! samo stavite Kanadera pa ćemo opet pasti

DIV ništa ne otvara nego iz svoje tri firme u Kninu prebacuje radniku iz jedne u drugu i na taj način povlači državne poticaje i to je sušta istina, sve ostalo su laži za glupake, pa neka glasuju za njih.
nisam član niti jedne stranke samo čekam da HDZ izgubi

dan je pametniji od noći

A jesu smiješni ti novinari o tezama o – "pronalasku dna" kao da je dno fiksno određeno na nekoj razini. a onda kad se nakon skoka indexa od 25% pogleda za 1 godinu unazad, shvate da su im najniže razine bile dno! I onda će pisati kako je tada bilo dno… Pa kad će naučiti da je dno imaginaran pojam dok nedođeš do 0. To je jedina prava vrijednost za dno. Sve ostalo su naklapanja i floskule

Lako za novinare, kad krenu lovačke o tome kako su neki kupili na dnu 🙂

************************* Soldi su vajka va modi *************************

New Report

Close