evidetno je da su neke dionice na dnu..sve lose vjesti uracunate u cjenu..necu ih imenovat da ne ispadne druk….
griješiš, jako griješiš! te priče o dnu slušamo već 6 mjeseci! tek ćemo spoznati što je pravo dno, ovo sada je samo ispipavanje pulsa koliko je još ostalo casha kod malih ulagača koji im mogu oteti i koliko je dana života preostalo OIF-ovima prije ključa u bravu i rasprodaje sve po 5-10% [bye]
Niže kamatne stope pogoduju tržištu kapitala
http://seebiz.eu/hr/burze/nize-kamatne-stope-pogoduju-trzistu-kapitala,31674.html
evidetno je da su neke dionice na dnu..sve lose vjesti uracunate u cjenu..necu ih imenovat da ne ispadne druk….
Pa u ove cijene dionica je uračunat i 3. svjetski nuklearni rat.
Niže kamatne stope pogoduju tržištu kapitala
http://seebiz.eu/hr/burze/nize-kamatne-stope-pogoduju-trzistu-kapitala,31674.html
Glavno da ti je neka frustrirana budala dala asa za link na vijest…
mijenjam dionice koje padaju za dionice koje rastu,samo ozbiljne ponude do 12.00
griješiš, jako griješiš! te priče o dnu slušamo već 6 mjeseci! tek ćemo spoznati što je pravo dno, ovo sada je samo ispipavanje pulsa koliko je još ostalo casha kod malih ulagača koji im mogu oteti i koliko je dana života preostalo OIF-ovima prije ključa u bravu i rasprodaje sve po 5-10% [bye]
[/quote]
4.197.783,91 kn redovnog prometa u sat vremena
I ja se bolje osječam nakon jučerašnjeg dana kada su neke dionice odradile i 30%, ali bez podrške velikih mi ne možemo održavati TK na ovim razinama a kamo li dignuti ga !
Trenutno sam više naklonjen opciji kol. dimoa jer je ,kada sagledamo cjelokupnu situaciju,- realnija.
Međutim, za one koji igraju sa velikim novcima sada je krajnji rok za počnu ulaziti i održavati nas tu negdije, jer na ovim smiješnim razinama se ne može samo tako kupiti bitnija količina!
slab mi se promet čini danas, to je obično dobar znak. Možda već stvarno ponestaje ovaca za šišanje ili..se varam?
RIBA R-A 38,66 % u plusu i u blokadi. A vi u CASH-R-A samo čekajte kada počne stampedo po 30-40 % i sa malim prometima,nećete ni znati što vas je zadesilo,jer će biti prekasno za ukrcaj,jer ovo je put brzim nagibnim. [proud]
a knjigu je napisao poznati dječji pisac Mato Lovrak; vlakić u snijegu pa danas malo proklizava,nema nam druge nego van pa razgrtanje snijega…………..kad se male ruke slože…..
ima da probijemo 2000 kao sir [thumbsup]
Jedino pametno što reče Kardum večeras, je završna rečenica. "Da li ste ikada u povijesti čuli za ijednu krizu koja nije prošla"?
Slažem se. [thumbsup]
Sve mi se čini da se je sinoć malo osvrnuo na one koji ga napadaju iz medija i foruma.
da li se to na ZSE očekuje nekakav buuum