Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evidetno je da su neke dionice na dnu..sve lose vjesti uracunate u cjenu..necu ih imenovat da ne ispadne druk….

griješiš, jako griješiš! te priče o dnu slušamo već 6 mjeseci! tek ćemo spoznati što je pravo dno, ovo sada je samo ispipavanje pulsa koliko je još ostalo casha kod malih ulagača koji im mogu oteti i koliko je dana života preostalo OIF-ovima prije ključa u bravu i rasprodaje sve po 5-10% [bye]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

lovac,forumi su zadnjih tjedana puni lovačkih priča.No,ništa ne košta-ako ide ide.

Niže kamatne stope pogoduju tržištu kapitala

http://seebiz.eu/hr/burze/nize-kamatne-stope-pogoduju-trzistu-kapitala,31674.html

evidetno je da su neke dionice na dnu..sve lose vjesti uracunate u cjenu..necu ih imenovat da ne ispadne druk….

Pa u ove cijene dionica je uračunat i 3. svjetski nuklearni rat.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Niže kamatne stope pogoduju tržištu kapitala

http://seebiz.eu/hr/burze/nize-kamatne-stope-pogoduju-trzistu-kapitala,31674.html

Glavno da ti je neka frustrirana budala dala asa za link na vijest…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

mijenjam dionice koje padaju za dionice koje rastu,samo ozbiljne ponude do 12.00

griješiš, jako griješiš! te priče o dnu slušamo već 6 mjeseci! tek ćemo spoznati što je pravo dno, ovo sada je samo ispipavanje pulsa koliko je još ostalo casha kod malih ulagača koji im mogu oteti i koliko je dana života preostalo OIF-ovima prije ključa u bravu i rasprodaje sve po 5-10% [bye]
[/quote]

4.197.783,91 kn redovnog prometa u sat vremena

I ja se bolje osječam nakon jučerašnjeg dana kada su neke dionice odradile i 30%, ali bez podrške velikih mi ne možemo održavati TK na ovim razinama a kamo li dignuti ga !

Trenutno sam više naklonjen opciji kol. dimoa jer je ,kada sagledamo cjelokupnu situaciju,- realnija.
Međutim, za one koji igraju sa velikim novcima sada je krajnji rok za počnu ulaziti i održavati nas tu negdije, jer na ovim smiješnim razinama se ne može samo tako kupiti bitnija količina!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

slab mi se promet čini danas, to je obično dobar znak. Možda već stvarno ponestaje ovaca za šišanje ili..se varam?

strpljen..spašen Time is on my side

RIBA R-A 38,66 % u plusu i u blokadi. A vi u CASH-R-A samo čekajte kada počne stampedo po 30-40 % i sa malim prometima,nećete ni znati što vas je zadesilo,jer će biti prekasno za ukrcaj,jer ovo je put brzim nagibnim. [proud]

a knjigu je napisao poznati dječji pisac Mato Lovrak; vlakić u snijegu pa danas malo proklizava,nema nam druge nego van pa razgrtanje snijega…………..kad se male ruke slože…..
ima da probijemo 2000 kao sir [thumbsup]

Jedino pametno što reče Kardum večeras, je završna rečenica. "Da li ste ikada u povijesti čuli za ijednu krizu koja nije prošla"?

Slažem se. [thumbsup]
Sve mi se čini da se je sinoć malo osvrnuo na one koji ga napadaju iz medija i foruma.

who dares, wins

Kako dionica reagira na smanjenje ukupnog broja dionica od strane trezora,odnosno vlasnika?

da li se to na ZSE očekuje nekakav buuum

New Report

Close