Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima kuna pa šta onda ovi lipicaneri dižu naloge za lipu? a kad je beg bio cicija? stavi kulturno bar 25 lipa više, e ne ovo ispiranje mozga, a kolegi HalKetchum želim da danas bude obilni pesimist i sve proda! Joj molim te daj! jesi li sve prodao?

zlikovac

Ima puno kuna na tržištu a dokaz je [url=”http://easyemoney.tk”%5Dovdje%5B/url%5D

Evo i poslovni je naznačio promjenu trenda odnos eura prema kuni…
http://www.poslovni.hr/102517.aspx

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Počeo je božićni šoping, a vi govorite što hoćete…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Lijepi 1 okolo! halket-kako ono? He he što je bilo? Nisi očekivao da će ostati na ovim razinama jeli? e< pa vidjet ćeš što se sprema iza 12.30!

zlikovac

bigboss, DiAbLeRo- mislim da je halketsc… zaslužio prolaznu 1. jer mi se čini da nam svima lijepi 1,jer je opasno uzdrman. Kao frajer malo gubi! pa i ja malo gubim ali mi nepada napamet drugima stvarati jal. Uostalom g. Halket… odi na moj post na Teh.analizu gdje sam jedini podržavao Vlada kad je govorio – ljudi čuvajte cash! a tada je grobi naglo rastao. Čak je INGra sa 102 došla do 138, a DLKV sa 495-590.Nisam se zanosio iluzijama, a ti se sada nađeš ovdje prognozirati nešto na dnevnoj bazi! Budi frajer pa reci šta će biti sutra ili za 2 dana. LAKO se praviti frajer kada znaš da je sentiment takav kakav je! samo se hvališ kako si brzopotezno nešto napravio. Reci šta će biti sutra, i budi siguran u to i potkrijepi činjenicama. Ili šuti i dostojanstveno prodavaj!

zlikovac

Pa smo opet malo u minusu…

Ovaj rollercoaster će se nastaviti još neko vrijeme, to je sigurno, a čini mi se da brdo keša koje stoji sa strane polako nalazi svoj put u dionice. Izgleda da je ova razina definirana kao razina ozbiljnije obrane, i to bi trebalo biti to.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Gdje su sada oni koji su mi jučer objašnjavali vlakiće i polupune liftove za gore???
Prodao jučer DLKV na 295, evo ga upravo na 250.

Kažem ponovo, jako sam u malom gubitku jer ne slušam bezrazložne optimiste i ne uskačem u vlakić.

Ali sui u gubitku, a ti kompa prodaj, jer ćeš za 3 sata vidjet gdje ćeš biti! Oš se kladit da ćemo završit u + danas*?
[/quote]
koleg nemojte se nervirat on je na virtualnoj burzi.

O barončiću,nema stranice na kojoj te nema. [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

evidetno je da su neke dionice na dnu..sve lose vjesti uracunate u cjenu..necu ih imenovat da ne ispadne druk….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Silim se da zadam nalog za kupnju cijelo jutro, ali nekako kao da čujem glasove menadžera u daljini ”Dođite, dođite, ništa vam mi nećemo”.
Ako se netko krene iskrcavat na bilo kojoj od likvidnijih dionica imam osjećaj da će nastati pravi stampedo 🙁

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

RIBA R-A 38,66 % u plusu i u blokadi. A vi u CASH-R-A samo čekajte kada počne stampedo po 30-40 % i sa malim prometima,nećete ni znati što vas je zadesilo,jer će biti prekasno za ukrcaj,jer ovo je put brzim nagibnim. [proud]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

1% . [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close