Mali su nabrijali Crobex.Ovakav brzi rast velikima ne odgovara.Što su jutros kupili jeftino zatrpali
su male i vratili natrag.Sada bi do kraja dana opet mogli malo naviše.Para ima,ali previše se
kalkulira.Tek kada se veliki nakrcaju,a to u prvom redu mislim na banke matice i inseidere oko
njih tek onda će krenuti pravi rast i većina neće ući tako nisko.Danas je INGR_a napravila jedan
lipi đir od 55 do 74.Punih 34,55 %.Biće da je neki fond menađer okrenija vlastitu lovu.Ovo nije za
virovati.Ali kada krene ozbiljni rast neće biti povratka nazad.Ovo za pouku tehničarima koji
ćekaju zicere.
Zicera nema.
[/quote]
Ovo je poruka malima. Ostavite se trgovanja. Mi smo gospodari života i smrti.Neka znaju svi da mi možemo srušiti sve ako hoćemo, zato nas ostavite na miru. Smijete samo prodavati po ovim cijenama, a ne smijete kupovati dok se mi ne namirimo. Evo poruke njima da često lovac postaje lovina, a da se mogu pojaviti i veće ribe od njih i odgristi im rep, kao što oni mrcvare male dioničare (kedere).
[/quote]
Gdje su oni koji su solili pamet kako mali neuki, drhtave ručice, kumice s placa Katica i Barica ruše Crobex sa 5xxx na 1xxx, da malo prokomentiraju i ovaj post……
Burza je postala talac odnosa Rohatinskog i banaka. Banke sve svoje frustracije vezane uz HNB liječe na TK. Svaki korak HNB-a koji nije u njihovom interesu oni bjesomučno iskaljuju na hrvatskom TK dovodeći u očaj male/velike dioničare i tvrtke. [bye]
[/quote]
Odavno sam pisao:ZAUSTAVITE BANKE!!!!!!!
[/quote]
Ja sam svoje napravio. Svu lovu sam izvukao u devize i u čarapu (nikakva glupa oročenja i slično)
Pa da vidimo.
Ovo bi mogao biti nagovještaj početaka kratkoroćne stabilizacije cjena dionica.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f0bad7e8-80a4-4671-a633-1b33447d2c00
Kažu da je "to je prvi puta nakon tri tjedna da je kamata na prekonoćne kredite pala ispod razine od 10 posto."
Meni se čini da su tri tjedna bila dovoljna da ljudi zaborave na onog ‘motoristu’ koji je jureći kroz grad vikao: "Ljudi, bježite s burze, ide kriza".
Trgovinski deficit Hrvatske sve veći
"Tijekom listopada zabilježeno je daljnje pogoršanje kretanja u robnoj razmjeni s inozemstvom. Povećan je trgovinski deficit i smanjena pokrivenosti uvoza izvozom na godišnjoj razini.
Ovakvo pogoršanje rezultat je snažnog pada izvoza koji je zabilježen tijekom listopada. Još snažnije pogoršanje kretanja robne razmjene spriječio je pad uvoza tijekom promatranog mjeseca.
Uslijed znatno bržeg godišnjeg rasta uvoza od izvoza zabilježen je snažniji rast deficita robne razmjene. Tako je u prvih deset mjeseci generiran deficit u visini od 9,75 milijardi eura od nosno 18,9% više nego lani."
Katastrofa
Ovo bi mogao biti nagovještaj početaka kratkoroćne stabilizacije cjena dionica.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f0bad7e8-80a4-4671-a633-1b33447d2c00
Kažu da je "to je prvi puta nakon tri tjedna da je kamata na prekonoćne kredite pala ispod razine od 10 posto."
Meni se čini da su tri tjedna bila dovoljna da ljudi zaborave na onog ‘motoristu’ koji je jureći kroz grad vikao: "Ljudi, bježite s burze, ide kriza".
[/quote]
Potražnja na Tržištu novca pala je danas za 10-ak posto, no pala je i ponuda, pa je nepokriveno, kao i jučer, ostalo 450 milijuna kuna potražnje, a prosječna je kamata potonula ispod razine od 10 posto.
Ne vidim razloga za optimizam….vidim samo da je nastupilo usporavanje ponude i potražnje, te je shodno tome pala kamata!
Trgovinski deficit Hrvatske sve veći
"Tijekom listopada zabilježeno je daljnje pogoršanje kretanja u robnoj razmjeni s inozemstvom. Povećan je trgovinski deficit i smanjena pokrivenosti uvoza izvozom na godišnjoj razini.
Ovakvo pogoršanje rezultat je snažnog pada izvoza koji je zabilježen tijekom listopada. Još snažnije pogoršanje kretanja robne razmjene spriječio je pad uvoza tijekom promatranog mjeseca.
Uslijed znatno bržeg godišnjeg rasta uvoza od izvoza zabilježen je snažniji rast deficita robne razmjene. Tako je u prvih deset mjeseci generiran deficit u visini od 9,75 milijardi eura od nosno 18,9% više nego lani."
Katastrofa
objasni zasto’
Odosmo opet ispod 1500.
Mislim dakle.
Otvaranje -1% 1503
Promet 645.000
Gdje su sada oni koji su mi jučer objašnjavali vlakiće i polupune liftove za gore???
Prodao jučer DLKV na 295, evo ga upravo na 250.
Kažem ponovo, jako sam u malom gubitku jer ne slušam bezrazložne optimiste i ne uskačem u vlakić.
Ima puno kuna na tržištu a dokaz je [url=”http://easyemoney.tk”%5Dovdje%5B/url%5D
Gdje su sada oni koji su mi jučer objašnjavali vlakiće i polupune liftove za gore???
Prodao jučer DLKV na 295, evo ga upravo na 250.
Kažem ponovo, jako sam u malom gubitku jer ne slušam bezrazložne optimiste i ne uskačem u vlakić.
Ali sui u gubitku, a ti kompa prodaj, jer ćeš za 3 sata vidjet gdje ćeš biti! Oš se kladit da ćemo završit u + danas*?
Odosmo opet ispod 1500.
Mislim dakle.
Otvaranje -1% 1503
Promet 645.000
Smiri doživljaj. Kupuj ili prodavaj, svejedno, ali smanji malo…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.518,26 0.2% 1.815.241,61 kn 1.815.241,61 kn 0,00 kn 0,00 kn