150.000 ljudi ce dobit dijagnozu burzovnog PTSP-a. [thumbsup]
e ovaj ti je pravi… [lol] malo smijeha u krizno doba-nije na odmet. znati se šaliti na svoj račun…pa to je prava čovjekova vrijednost…
..svi oni koji su danas htjeli rušiti burzu, dobili su po zubima!!..od koga?
pa od nas!
nije toliko niti bilo važno što je cijela evropa išla brzo u zeleno..
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!
znajte ovo! sherry vas sigurno čeka ujutro u 09:57h!!!!
oh bože
[/quote]
..si se napiknul ne nekaj??
[/quote]
Ne kužim zašto tri minute prije otvaranja?
Al će se sutra FM tresti od straha – već vidim Dinkeca, poplavio… vadi normabel
…EUREKAAA… imam idejuuu… naka nam dignu burzu na 5000, svi ćemo dobro prodati dionice pa ćemo posuditi državi da vrati dugove u 2009. Dobro haaa???
[Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…] [Ubaci smiley…]
Htio si napisati PTSP-R-A novouvrštena dionica kao i HNFA- S -A
Kolega ste pod stare dane počeli slušati Public Enemy?
Hu hebote u šta se pretvorila ova tema, ak ovo čitaju neki strani burzovni meštri ne piše nam se dobro. Ko bi lud tržio s ovakvima… [lol] [lol] [lol]
..svi oni koji su danas htjeli rušiti burzu, dobili su po zubima!!..od koga?
pa od nas!
nije toliko niti bilo važno što je cijela evropa išla brzo u zeleno..
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!
znajte ovo! sherry vas sigurno čeka ujutro u 09:57h!!!!
Blago tebi, ti si si fino uzel nekaj. [shocked]
Jedino pametno što reče Kardum večeras, je završna rečenica. "Da li ste ikada u povijesti čuli za ijednu krizu koja nije prošla"?
to je sigurno negde pročital…
Daj barone uspori malo, pa prestao sam pratit forum jer nemrem okrenut stranicu a
da nema tvojeg posta….drži se ti svojeg al iritiraš sa mali milijon postova….no dobro
ipak je ovo neka vrst zabave pa ti ne zamjeram..
Ne puštaju me iz samice, ali mi daju koliko toliko na internet.
Uz restrikcije naravno.
Odslužujem 10 godina, tako da znaš koliko ću još biti na forumu, jer mi je ovo jedina zabava.
LePoGLava-R-A
[/quote]
Toni, to si ti?! [wink]
Hu hebote u šta se pretvorila ova tema, ak ovo čitaju neki strani burzovni meštri ne piše nam se dobro. Ko bi lud tržio s ovakvima… [lol] [lol] [lol]
A zakaj ne?! Nek stranci ostave lovu i pobegnu glavom bez obzira.
Nije to cilj svake turističke sezone, recimo?!
Ovo bi mogao biti nagovještaj početaka kratkoroćne stabilizacije cjena dionica.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f0bad7e8-80a4-4671-a633-1b33447d2c00