….znajte ovo! sherry vas sigurno čeka ujutro u 09:57h!!!!
[lol] [lol] Sredi ti "njih", samo nemoj poslije opet pisat manifeste kako ti netko poklapa naloge…
Poslje ce se pricat po birtijama: "A gdje si ti bio 02.12.2008. kad se branio CROBEX, a?"
[cool]
..svi oni koji su danas htjeli rušiti burzu, dobili su po zubima!!..od koga?
pa od nas!
nije toliko niti bilo važno što je cijela evropa išla brzo u zeleno..
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!
znajte ovo! sherry vas sigurno čeka ujutro u 09:57h!!!!
oh bože
[/quote]
..si se napiknul ne nekaj??
Oce bit i neka spomenica? Morti i pemzija?
580.000 spomenica i 270.000 penzija brijem ce se podjelit.
[lol] [lol] Sredi ti "njih", samo nemoj poslije opet pisat manifeste kako ti netko poklapa naloge…
[/quote]
..niš se ti ne brini, ima ovdje i previše drukera koji me podržavaju, hvala ti! [thumbsup]
150.000 ljudi ce dobit dijagnozu burzovnog PTSP-a. [thumbsup]
150.000 ljudi ce dobit dijagnozu burzovnog PTSP-a. [thumbsup]
..ma tko je to rekao da ovdje ne vrvi sve od drukera, lažova i brokerskih uljeza?
sram ga bilo!
A sve se to već doživilo, ali ajde… Jedino nisam doživio ovu mućku sa INOM ali na sve se čovjek navikne. Mislim da još tu nije kraj…
Daj barone uspori malo, pa prestao sam pratit forum jer nemrem okrenut stranicu a
da nema tvojeg posta….drži se ti svojeg al iritiraš sa mali milijon postova….no dobro
ipak je ovo neka vrst zabave pa ti ne zamjeram..
Ne puštaju me iz samice, ali mi daju koliko toliko na internet.
Uz restrikcije naravno.
Odslužujem 10 godina, tako da znaš koliko ću još biti na forumu, jer mi je ovo jedina zabava.
LePoGLava-R-A
pa od nas!
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!
oh bože
[/quote]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Kaže jedan američki analitičar: BURZA JE KAO SEKS,A NAJBOLJE JE PRIJE SAMOG KRAJA. [lol]
pa od nas!
oh bože
[/quote]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
reklo bi se po tvom veselju da si pun ko….šiipak!
a i komentar ti je sav u stilu, nema šta!
evo i tebi iskrene želje!….za sutra!.. [cry] [cry] [cry] [cry] [cry]