Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Banke nam se oporavljaju [thumbsup]

Burza je postala talac odnosa Rohatinskog i banaka. Banke sve svoje frustracije vezane uz HNB liječe na TK. Svaki korak HNB-a koji nije u njihovom interesu oni bjesomučno iskaljuju na hrvatskom TK dovodeći u očaj male/velike dioničare i tvrtke. [bye]
[/quote]
Odavno sam pisao:ZAUSTAVITE BANKE!!!!!!!

Ti kao da namjerno širiš loše vijesti !!!!!!! od tebe čitam samo negativu. Mislim da je tvoje vrijeme prošlost. Kako meni kažu, vičete da je dno a ono ide dole- bolje šuti, tako i ja tebi kažem, šuti i kupuj i prodaj ali druge ne navlači jer je očito da ti paše da sve tresne dole. Šta očekuješ neke pare tamo na proljeće pa da uđeš po 10kn.
No ok evo i tebi jedna vijest

http://www.poslovni.hr/102437.aspx

2007. godine je bilo jako malo loših vijesti, ako ih je uopće i bilo, a te na te se nije obraćala pozornost.
2008. Jako puno loših vijesti, jako malo dobrih vijesti, na koje se ne obraća pozornost.
Ti sad meni govoriš da ja prenosim samo loše vijesti.

To je REALNOST, a ne moje viđenje na cjelokupnu situaciju.
[/quote]

Daj barone uspori malo, pa prestao sam pratit forum jer nemrem okrenut stranicu a
da nema tvojeg posta….drži se ti svojeg al iritiraš sa mali milijon postova….no dobro
ipak je ovo neka vrst zabave pa ti ne zamjeram..

..svi oni koji su danas htjeli rušiti burzu, dobili su po zubima!!..od koga?
pa od nas!
nije toliko niti bilo važno što je cijela evropa išla brzo u zeleno..
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!
znajte ovo! sherry vas sigurno čeka ujutro u 09:57h!!!!

"Oprosti tvojim neprijateljima, ali ne zaboravi nikada njihova imena" John F. Kennedy

Ti kao da namjerno širiš loše vijesti !!!!!!! od tebe čitam samo negativu. Mislim da je tvoje vrijeme prošlost. Kako meni kažu, vičete da je dno a ono ide dole- bolje šuti, tako i ja tebi kažem, šuti i kupuj i prodaj ali druge ne navlači jer je očito da ti paše da sve tresne dole. Šta očekuješ neke pare tamo na proljeće pa da uđeš po 10kn.
No ok evo i tebi jedna vijest

http://www.poslovni.hr/102437.aspx

2007. godine je bilo jako malo loših vijesti, ako ih je uopće i bilo, a te na te se nije obraćala pozornost.
2008. Jako puno loših vijesti, jako malo dobrih vijesti, na koje se ne obraća pozornost.
Ti sad meni govoriš da ja prenosim samo loše vijesti.

To je REALNOST, a ne moje viđenje na cjelokupnu situaciju.
[/quote]

02.01.2007. crobex 3215 bodova, znači više od 50% smo srokani prije poplave dobrih vijest iz 2007.

Surround all arround when it hits the ground

kakvabudala ovaj kardum. Koje floskule on baca! Mali ulagač je na IPO profitirao jer je izgubio samo 10% na HT-u! Ajoj majko moja koji dilber. Pa nije ni čudo što ništa iz ZSE-a i hanfe neznaju. [pray]

zlikovac

sherry legendo!

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Jedino pametno što reče Kardum večeras, je završna rečenica. "Da li ste ikada u povijesti čuli za ijednu krizu koja nije prošla"?

Banke nam se oporavljaju [thumbsup]

Mislim da ti je rijec "nam" u recenici suvisna i nepotrebna

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

05.01.2007. dow jones 12480, a danas završio na 8419. Ako se zanemari izvrsna 2007. i da se grobi i dow prate , za što zaista nema razloga jer njima sve živo rikava, za razliku od naših tvrtki, oni bi trebali biti na oko 6000. Logično je zaključiti da je kod nas puno gore njesra nego kod njih, kad se sjetim koliko smo samo love morali upumpat u sustav da sačuvamo gigante kao što je "Ašov" d.d. i sl.

Surround all arround when it hits the ground

Jedino pametno što reče Kardum večeras, je završna rečenica. "Da li ste ikada u povijesti čuli za ijednu krizu koja nije prošla"?

Na HTV1 Frodo Kardum, na HTV2 Governor a na Novoj Oportunist… [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

pa od nas!
bilo je važno to da smo strmoglavo krenuli u kupovinu svi zajedno, siguran sam, da smo htjeli izać iz ovog "crvenila" koje je postalo više predosadno!
Danas, iz onolikog minusa doći do laganog zelenila je velika pobjeda malih dioničara!
Želim poručiti svima, i brokerima i njihovim gazdama da obrate veliku pažnju na rušače dionica, jer bi ovaj period rušenja i jednima i drugima i trećima mogao ubrzo postati prava noćna mora iz koje više neće biti povratka!
Svi znamo da smo duboko u mulju i samo treba da nam od nekud dođu četiri pet masnih krokodila i da nas pojedu za doručak!
Znam samo ovo: danas 02.12.2008 god. smo u Hrvatskoj pobijedili rušitelje burze!
I ja im za danas poručujem: jebitese! Danas vam nije prošlo! NIJE! A možda neće niti sutra! i zato! potrudite se više! DAJTE!

oh bože

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pa od nas!

Kolega!
Optimist sam kao i Vi ali se bojim da smo preslabi za veći uzlet. Dok su cijene na ovom nivou možemo računati da možemo utjecati na potporu, ali kad cijene porastu onda nam treba jači igrač za podršku. To se može dogoditi otpuštanjem likvidnosti bankaama, bar za 0,5%. ali ni HNB nije siguran kakva će situacija biti sa kreditima na svjetskim fin.tržištima pa će se držati status Quo, ali kad se osigura nesmetano financ.sa svjetskih tržišta možemo očekivati dodatan impuls gospodarstvu u obliku otpuštanja likvidnosti. vjerujem da je objava ZABE, prvi ohrabrujući znak tome, te stoga navodim ožujak kao izraziti mjesec polaganog ali sigurnog rasta crobexa. A do tada kako sam i prije naveo skok do 2000 bodova i održavanjem na tim razinama +- 100.
ma nekeko mi sve govori da će tako biti. ako se budem prevario – više neću postati! ETO

zlikovac

New Report

Close