podsjetilo me.. se sjećate kaj je bilo zadnji put dok je raja prala novce na seminaru?
Ti kao da namjerno širiš loše vijesti !!!!!!! od tebe čitam samo negativu. Mislim da je tvoje vrijeme prošlost. Kako meni kažu, vičete da je dno a ono ide dole- bolje šuti, tako i ja tebi kažem, šuti i kupuj i prodaj ali druge ne navlači jer je očito da ti paše da sve tresne dole. Šta očekuješ neke pare tamo na proljeće pa da uđeš po 10kn.
No ok evo i tebi jedna vijest
http://www.poslovni.hr/102437.aspx
predavači na seminaru su spušili i sada su pametni
svaka škola se plaća.. sada će oni prenijeti svoje znanje i ostalima.. jedino s čini prejeftin seminar da bi se to znanje stvarno upilo. predlažem cijenu 10x veću da ekipa bolje zapamti..
Ovo danas je opet bila manipulacija kao i u petak kad je ZSE Monitor prekinut na početku trgovanja, radi dojave fondovima na kupnji IGH da se maknu.
Fondovi se igraju s nama ko sa laboratorijskim štakorima.
Da su pravi, poduprijeli bi Crobex danas na 3,5% bez vraćanja.
Koliko je ljudi danas kupovalo na +15% INGRU.
Hanfa, Samodol, Sanader se nisu baš pokazali u obrani nam tržišta kapitala, jer im nije trenutno u interesu, da obrane interese tržišta kapitala.
Oni će prinijeti što? Znanje? Oni će uzeti lovu i to je ok, a znanje i prijenos, to jedino ako iskusišna svojoj koži. Knjihe i seminari su profitabilni, nisu to dionice.
Oni će prinijeti što? Znanje? Oni će uzeti lovu i to je ok, a znanje i prijenos, to jedino ako iskusišna svojoj koži. Knjihe i seminari su profitabilni, nisu to dionice.
vidim, i tebi su tipke premale [wink]
nema veze, bit će bolje sutra
…ljudi ajmo organizirati seminar: okupacija burze u 29 slika… pa da vratimo malo od minusa… [lol]
Kada će policija privesti novinare businessa .hr koji već mijesecima ciljano ruši Hrvatsku burzu . Bombastičnima naslovima kao i ovaj danas " Kriza divlja ,burze tonu kao olovo " a Europa cijeli dan zelena od +3 % do + 5 % . Znači namjerno unošenje nemira na Hrvatsku burzu rušenje cijene je uslijedilo orkestrirano odmah po izlasku članka u novinama. Znači uz novinare u tom klupku je hrpa suradnika od širitelja panike do onih koji badava kupuju.Kad će policija umijesto da lovi hrvatsku mladost koja lijepi plakate loviti novinare koji šire laži i unose nemire na burzu a samim time i u državu ?
Baš zato je poželjno da izađemo svi na Trg Bana Jelačića 05.12.2008 godine skup je prijavljen policiji i odobren.Branitelji i naše porodice dioničari umirovljenici studenti domaćice i svi prevareni i izigrani
opljačkani na burzi i na druge načine izađimo i time pokažimo naše nezadovoljstvo. Zatražimo promjene pokrenimo uspavane.
Banke nam se oporavljaju [thumbsup]
Burza je postala talac odnosa Rohatinskog i banaka. Banke sve svoje frustracije vezane uz HNB liječe na TK. Svaki korak HNB-a koji nije u njihovom interesu oni bjesomučno iskaljuju na hrvatskom TK dovodeći u očaj male/velike dioničare i tvrtke. [bye]
Ti kao da namjerno širiš loše vijesti !!!!!!! od tebe čitam samo negativu. Mislim da je tvoje vrijeme prošlost. Kako meni kažu, vičete da je dno a ono ide dole- bolje šuti, tako i ja tebi kažem, šuti i kupuj i prodaj ali druge ne navlači jer je očito da ti paše da sve tresne dole. Šta očekuješ neke pare tamo na proljeće pa da uđeš po 10kn.
No ok evo i tebi jedna vijest
http://www.poslovni.hr/102437.aspx
2007. godine je bilo jako malo loših vijesti, ako ih je uopće i bilo, a te na te se nije obraćala pozornost.
2008. Jako puno loših vijesti, jako malo dobrih vijesti, na koje se ne obraća pozornost.
Ti sad meni govoriš da ja prenosim samo loše vijesti.
To je REALNOST, a ne moje viđenje na cjelokupnu situaciju.
Nemojte se bojati kada je nešto obescijenjeno ne prodaje već se kupuje
Potrebne su nam istinite priče da nas podsjete što se dešavalo u prošlosti, tako da naučite što trebate raditi, a ne da izgubiti ono što imate……. Borba do kraja, i ponavljam bolje je izgubiti u vlastitim rukama, nego da drugi ukradu od vas i obogate se na vašem strahu, i ja imam dionica i ne bojim se jer znam što radim….. Eto o tome pišem…..
Tko želi može da pročita [url=”http://easyemoney.tk”%5Dovdje%5B/url%5D