15% danas na DLKV zaradio.
2 puta trgovao.
Nema šanse da ostanem unutra.
Došli smo do vrhunca dana 3,65%.
PAZI SAD !!!
Svoje glupave komentare ostavi za sebe.Ali ne hebi ljude da se svi bace na prodaju.Takvi kao ti najviše i ruše burzu.Radi šta hoćeš i koliko hoćeš ali ne stvaraj drugima frku. Da bogda sada otišlo gore još 10% pa da uzmeš po većoj cijeni
[/quote]
Šta te uznemirava moja točnost dnevnog predviđanja?
Ostavi se bolje dionica ako te to muči.
Ja nisam kriv za tvoj veliki minus.
Ja ne rušim burzu, već stojim na prodaji, a ne udaram po bidu.
[/quote]
jesi,jesi,rušio si,ja sam vidio i još ih je mnogo bilo s tobom [lol] [lol] [cool]
… ne misli li neko da su ovo danas bile navlakuše??? Naravno skidam kapu onome ko se okoristio i zaradio. Ja ću čekati još malo.
Kak mogu banke biti tako bezobrazne…one jednostavno ucjenjuju sve oko sebe…
Ostavili su nas ovih dana zlonamjerno…jer ih HNB zahebava…
No stvarno. Fuj jih bilo! Jedne i druge.
S obzirom da si ti meni jako draga, prijateljica čak, kao protestnu notu neću im platiti ratu kredita, a račun ću složiti na 0 tak da mi nemaj kaj za uzeti. Čak ću početi koristiti onu staru, provjerenu metodu tzv. solarnog plaćanja (lova na sunce), a sve da bi njima bezobraznicama pokazal zube.
MiniBar [kiss]
15% danas na DLKV zaradio.
2 puta trgovao.
Nema šanse da ostanem unutra.
Kolega nemuči mene ništa. u dioicama jesam oko 80% i trenutno gubim. Ti kažeš dnevno predviđanje. Pa ja sam jučer rekao da idemo danas u + dok su svi crvenili i dok je vladao totalni pesimizam! Čak i kad smo otišli u blokadu sam znao da idemo gore! priznajem nisam očekivao baš volatilnost od 35%. Evo ti prognoza za sutra! Ako ameri i europljani danas skoče 3-4% mi sutra padamo sigurno. ako porastu 0,5-1% imamo izgleda da smo dotakli dno i očekujem skok grobija do 1800. Naravno ne u jedan dan ! Poslje kotrljanje do 2500 i tu ćemo provesti dobar dio proljeća. OŠ se KLADIT
Došli smo do vrhunca dana 3,65%.
PAZI SAD !!!
Svoje glupave komentare ostavi za sebe.Ali ne hebi ljude da se svi bace na prodaju.Takvi kao ti najviše i ruše burzu.Radi šta hoćeš i koliko hoćeš ali ne stvaraj drugima frku. Da bogda sada otišlo gore još 10% pa da uzmeš po većoj cijeni
[/quote]
Šta te uznemirava moja točnost dnevnog predviđanja?
Ostavi se bolje dionica ako te to muči.
Ja nisam kriv za tvoj veliki minus.
Ja ne rušim burzu, već stojim na prodaji, a ne udaram po bidu.
[/quote]
[sealed]
[lol] netko se igra sa nalozima , najvjerovatnije ce biti i povuceni
[/quote]
Nije li to zabranjeno? [sealed]
[/quote]
Nemoguće, pa tko bi se zezao s HANFA-om [lol]
[/quote]
pa to bi bolje nadzirala HANKA Paldum
[/quote]
Kad to vidite radi se o klasičnoj navlakuši! Zato oprez! Imate dojam da je potpora pristojna , stvori se određena količina iznad te vrijednosti i onda nevidljivi nalog samo hapa vaše postave na bidu. A usput oni nemoraju prodavati po nižim cijenama. Ista stvar vrijedi i za obratno. To promatram već dulje vrijeme na DLKV-u i igranje. i gotovo uvijek pogodim što će biti. To se može raditi sve dok nema likvidnosti. Po meni jako dobar potez bi bio otpuštanje bankama još 2%. kladim se da bi grobi brzo došao do 2000
[lol] netko se igra sa nalozima , najvjerovatnije ce biti i povuceni
[/quote]
Nije li to zabranjeno? [sealed]
[/quote]
ne znam da li je zabranjeno , i neznam zasto bi bilo .
ko ce mi zabraniti ako imam novaca da kupujem i slazem naloge kako ja ocu .
bila je slicna slaganje na viru pred nekoliko mjeseci .
[/quote]
Ako se nalozi postavljaju na kupnji koji se kasnije povuku, a istovremeno recimo na prodaji se ima skrivene naloge, to je klasična manipulacija, a manipulacije su zabranjene.
ovo danas je lijepi podsjetnik za sve koji se misle ukrcati na dnu i onda samo gledati kako im dionice rastu. teško će to ići.
ali i podsjetnik za one koji čekaju u kešu da kad krene u par sati može otić jako visoko a neće se svi stić ukrcat
kasnije proradi strah da se radi o bull trapu i cijene izgledaju jako visoko u odnosu na one na početku dana…. psihologija je opaka stvar
Ovo vani nije baš dobro za nas. Bilo bi dobro da malo padnu, 3% kod njih , nas sutra vodi u početni – Ali siguran sam i to tvrdim pod materijalnom i krivičnom odgovornošću [rolleyes] da smo danas bili na takvom dnu i sad nema više ni double bottom ni triple. gospodo vežite se polijećemo ! je da će biti povuci – potegni!
No za ozbiljno pa i brokeri varaju, Hanfa , Kanader pa …
Vičite prečesto o dnu, u zadnjih par tjedana, a viče se sve više, neke su cijene pale preko 50% samo u 2 tjedna, i dalje vičete, bolje je da zašutite.
Naravno da je zabranjeno.
Riječ je o klasičnoj manipulaciji.
ma daj molim te budd, meni je znala ostat tak 1 dionica od djelomično izvršenog naloga pa sam se isto zajebavo s njom gore dole, uostalom šta možeš izmanipulirat tako…ak te hvata panika od jedne dionice (39kn) na k/p, taman da je i zadnja transakcija dana…bolje nešto manje stresno ić radit…
samo manipulacije svuda okolo jebemu , ko da nas je neko tjero puškom na burzu.
p.s. avatar ti nikako ne ide uz ovaj pesimizam.
ko da nas je neko tjero puškom na burzu.
p.s. avatar ti nikako ne ide uz ovaj pesimizam.
Točno tako, ako je dno kupujte, ako nije šutite.