"Ulagačima je trenutačno u mislima podatak da u trenucima kada burza izgubi 5 posto, da bi to nadoknadila, potreban je rast od 10 posto, tako i sada kada burza gubi i do 30 posto, bit će potreban rast od 60 posto da bi se to nadoknadilo, zaključuje Kardum."
Ovaj tenkre je pogubio sve konce, a usput je zaboravio i osnove matematike. Jadne li nam burze, kad glasnogovornik ne zna postotni račun
Treba ovo satrat na 500 bodova … da brokeri i fondovi totalno propadnu … IMHO
Crobex Manager v.1.1.6, by Electronic Arts (EA)
Objective: Push the Crobex from 5400 to 1000 points in just one year.
Player modes: rookie (OIF), expert (MF), professional killer (Sanader)
Bravo ha ha! Ovo je dobro
ja mislim da je ovo razlog zašto ovako tonemo
[img]http://www.zamirzine.net/IMG/jpg/bik.jpg[/img]
Veli Kardum da ako burza padne 5% da joj treba 10% rasta da se vrati na nulu…. legendo [thumbsup]
Veli Kardum da ako burza padne 5% da joj treba 10% rasta da se vrati na nulu…. legendo [thumbsup]
Matematičarska i intelektualna krema nam je zaposlena na ZSE.
Hvala Bogu. [cry]
"Ulagačima je trenutačno u mislima podatak da u trenucima kada burza izgubi 5 posto, da bi to nadoknadila, potreban je rast od 10 posto, tako i sada kada burza gubi i do 30 posto, bit će potreban rast od 60 posto da bi se to nadoknadilo, zaključuje Kardum."
Ovaj tenkre je pogubio sve konce, a usput je zaboravio i osnove matematike. Jadne li nam burze, kad glasnogovornik ne zna postotni račun
mogu ja, mogu?
Kardum, ulaži u znanje. [lol]
Tako je. Služeći se tom logikom, s obzirom da smo pali 75%, treba nam još samo 150% do ATH! Hej ljudi, pa to ni nije tako strašno!
Kakav doktor, taj Kardum…
[lol]