Sve je crklo,,,????????Ni abacus,ni gledalice ,ni monitor ne radi [angry]
braune, svima je riknija monitor.
[/quote]
Ma ne to, nego nitko ne kuži šta se događa
Nakon odblokiravanje ZSE monitora nestalo 200 kom na bidu IGH!!!!
Nestala obrana sa dionica.
Netko je namjerno prekinuo gledanje real time!!!
Ljudi moji šta rade.
na zse nema nikakve obavijesti , niti na p.g.
Kakav jad i bijeda od otvaranja… Ako nas ovo čeka sljedećih mjeseci onda komotno možemo prestati gledati burzovni monitor ujutro… [bye]
Ako nas ovo čeka sljedećih mjeseci onda nam se komotno može dogoditi slijedeće:
1. DEFINICIJA LIKVIDNOSTI
Dionice koje u tromjesečnom razdoblju ostvare prosječno manje od jedne transakcije dnevno i imaju prosječni dnevni promet manji od 35.000,00 kuna smatraju se manje likvidnim dionicama i trguju se po posebnom režimu trgovine.
Dionice koje su uvrštene u Službeno i Redovito tržište, dionice za koje je sklopljen ugovor s Članom za obavljanje poslova Specijalista te dionice koje ulaze u neki od indeksa Burze uvijek se trguju u režimu redovite burzovne trgovine.
2. POSEBNI REŽIM TRGOVINE
Manje likvidnima dionicama trguje se u posebnom režimu trgovine – isključivo putem postupka analognom postupku predotvaranja.
3. VRIJEME ODVIJANJA POSEBNOG REŽIMA TRGOVINE
Posebni režim trgovine odvijat će se svakog trgovinskog dana u vremenu od 11 do 13 sati sukladno algoritmu koji definira predotvaranje.
da, nažalost sada sam poredio iznos novca za plaće u gradovima Sinju i Kninu.
ukupan godišnji iznos plaća zaposlenicima u ta dva grada je otprilike koliko ima Mudrinić za godinu dana u Telekomu.
a moramo znati da u ta dva grada radi oko 80 zaposlenika, a Mudrinić nam zbori o svoj pameti svijeta, nabijem ja njega na k….
al je mudrinic poklonio hrvatskoj svoje patente. [lol]
3. VRIJEME ODVIJANJA POSEBNOG REŽIMA TRGOVINE
Posebni režim trgovine odvijat će se svakog trgovinskog dana u vremenu od 11 do 13 sati sukladno algoritmu koji definira predotvaranje.
Odlično, sa 90% dionica ćemo trgovati od 11 do 13h a ostatak dana smo slobodni… 🙂
I……….. krenuli smo u minus, bravo genijalci…
Kad vam kažem, dojava fondovima nakon otvaranja da ne brane IGH.
Prekida se odljev podataka na ZSE monitoru.
Nastavak trgovanja, nestalo sa IGH kupnje 250 kom na kupnji a nije se protrgovalo 50 komada.
Netko je nekome uštedio trošak obrane.
Jel netko pratio IGH prije otvaranja osim mene???
slazem se, ovo sa nalozima na IGH
sto se dogodilo??? to je nemoguce
bilo je 100 kom na kupnji na 4.000 kn ili 4.001 tako nesto i jos 50-tak naloga na vise
i gledalica krepa na 10-tak min i sve nestane…
nesto je smrdljivo na toj nasoj burzi, fuj
slazem se, ovo sa nalozima na IGH
sto se dogodilo??? to je nemoguce
bilo je 100 kom na kupnji na 4.000 kn ili 4.001 tako nesto i jos 50-tak naloga na vise
i gledalica krepa na 10-tak min i sve nestane…
nesto je smrdljivo na toj nasoj burzi, fuj
Nestalo i strasilo sa Dlkv