Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo mirovinci idu u Hpv, dakle još jedan udarac Tk. A Todorić će morati prodati onaj helikopter kojim je svesrdno pokazivao šta je sve njegovo ali pitanje je ima li kome. Možda barem da dijelove proda npr. elise koje će poslije nekom poslužit za mačevanje pošto se vraćamo u srednji vijek. Nek stavi u oglas prodajem Helikopter kojim sam se ku*čio ili barem elise kupite za zemlju čudesa.

A baš si me nasmijao- malo smjeha u ovatmurna vremena

zlikovac

Možemo na poslovnom forumu otvoriti stranicu sa tom temom

[/quote]

Hm, ja sam pokušao otvoriti temu naziva nešto tipa Direktna kupnja/prodaja bez posrednika s nešto otprilike sljedećim tekstom:

"Evo da probamo tko želi, može se oprobati s direktnom kupnjom/prodajom bez raznih sumnjivih posrednika. Predlažem da dogovarate fer vrijednosti, koje se mogu ali ne moraju razlikovati od onih kreiranih na ZSE-u. Na ovim stranicama se možete samo prijavit za kupnju/prodaju određenog papira, a cijene možete dogovoriti ovdje javno ili putem privatnih poruka."

Al nemogu otvoriti temu sve mi zaključano,valjda jer samo još uvijek moderiran….a nemam baš sad više ni vremena istraživati,ispitivati moderatora, pa ako netko drugi hoće i može nek proba otvorit temu…ako ništa nek stoji za svaki slučaj kao rezevna varijanta….poz!
[/quote]

Glede ovoga, ja definitivno nemogu otvoriti novu temu, jer sam moderiran,pa ako ima tko drugi, koji nije moderiran, pa da otvori navedenu temu…….

POGLEDAJTE, Crobex +2,02 ……..kako je malo truda dovoljno za uspjeh, kako malo novaca
za sretniji dan ..i kako malo pameti za bolju budućnost …..

Čekam Sanaderovo zeleno svjetlo za našu burzu…pa nećemo valjda biti najgori !

čovjek koji 27.11 saziva ekonomsko vijeće i misli utjecati na zaustavljanje krize može samo naizmjence paliti zeleno,žuto,crveno,zeleno,žuto,crveno,………………………..i regulirati promet kada otkaže automatika na semaforu,pa taj kao da je jučer stigao iz Austrije,eeeeeej koliko je sati,dvanaest i kvarat, a najgori već jesmo

Činjenica; burzu možemo usporediti s prekrasnom ljepoticom s kojom bi (mislim na muške ulagače)svaki normalni mužjak-ulagač pošao u krevet bez razmišljanja ( ako bi uopće stigao do nj).E sad, takve nas žene obično dovedu do ludila kad nas hoće nogirat.Trenutno nas ta "ljepotica" želi napustit, a osjećaji prosječnoagresivnog mužjaka ulagača na takve postupke Nje ljepoticeburze naprosto su izvan svake pameti i normalnog stanja mužjaka kada nije nadražen.Mužjakulagač se je u nju zacopao u njenoj najboljoj fazi (kad je bila najljepša, najizazovnija Crobex > 4000), ali se je prosječni mužjakulagač još nije dovoljno nakonzumirao.Iako ga sad želi nogirati (crobex < 1800) prosječnimužjakulagač se još uvijek sjeća vatrenog seksa (crobex > 4000), a ne vidi da joj je dojadio, i ne želi sam sebi priznati da je previše uložio u tu strastvenu ljubavnicu, a premalo dobio nazad.Sad bi ovaj htio još više seksa, a ova više neda, i sad je ovaj lud od bjesa, tuge, nemoći, žalosti i koječega još.To su otprilike danas osjećaji proječnogulagača mužjaka na ZSE. [lol] [proud]

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

To vam je isto kao i u vicu; Koja je razlika između plavuše i nuklearne elektrane?Nikakva!
Prvo, moraš strašno puno ulagati, onda malo eksploatiraš, a na kraju neznaš gdje ćeš sa smećem.

Ako želite malo diverzificirati ulaganje umjesto što se pjenite možda vam je rješenje pred nosom.Upitajte se koji indeksi su najviše skočili u zadnjih par dana?Gdje se to u Hrvatskoj najviše manifestira? Kada to odgonetnete, kad obrišete slinave bijesne gubice i kad vam mozak ponovno preuzme kontrolu nad testisima, vidjet ćete da i nije sve tako crno.Nekome će biti još crnije (savršeno crno), ti nisu u onih 10% koji dobivaju na burzi, a ostali će možda shvatiti da postoje i neki sivi tonovi koji nagovještavaju svjetlo na kraju tunela ( ne mislim na brzi vlak koji juri prema vama, već stvarno na Svjetlo)

mislim da je kod nas bankarski sektor lose poslovao a rudarski je navedeno potvrdio,
samo da nam jos brodogradilista ne listaju, bili bi na -111%
zato ameri, eu a bogami i bojazljivi japanci u zadnjih mjesec dana rade pluseve do 20% a ne kao mi kontu bacamo sa 20% minusa…

Čuj zaboravio si spomenuti i našu automobilsku industriju, koja je pretrpila štrašne gubitke kroz ovo krizno razdoblje, tako da će država morati uletiti sa par milijardi za spas posrnulih proizvođača [sealed]

Ameri ne rade danas,pa je tako i na ovom forumu po prilično dosadno,a vidi se da su se i ljudi umorili od burze i ovih silnih padova.
Laku noć!

posto u svim nasim ducanima ima akcija kad ce neki OIF pokrenut akciju tipa"platis dva uzmes tri" [huh].Stalno cekam pa nikak da krene a i ZSE bi mogao otvoriti neki shoping centar tipa outlet [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Gledam OTVORENO i po njima ide kolaps——-otpustanje i pad gospodarstava, jednom rjecju———-KATASTROFA!!!!!

čitam na PD što su pred 3 dana kupovali mirovinci:

Adris grupa, Ericsson Nikola Tesla,Končar, Belišće, Istraturist

jel vam sad jasno zašto neće biti oporavka još dugo vremena? oni kupuju samo par svojih dionica, a za sve ostalo nemaju para, ošle pare u trezorske zapise!!! kupuju još HT, povremeno DLKV, IGH.. ali sve skupa to je jedno veliko – NIŠTA…. OPORAVKA NEMA… pripremite se za dugu i mršavu 2009. [cry]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Gledam OTVORENO i po njima ide kolaps——-otpustanje i pad gospodarstava, jednom rjecju———-KATASTROFA!!!!!

Sutra opet većina dionica u blokadi prema dolje?
Koma živa.
Najava možda recesije već 2009.
Svi se suglasili da idu 2 teške godine.
Otplata dugova je praktički dovedena u pitanje.

Da li je netko slušao Sanadera na Novatv?
Koma.
On sada mjenja priču i govori da ne shvačamo u kakvoj smo situaciji?
Što se promijenilo unazad 2-3 mjeseca?
Kada smo bili sigurni?

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

New Report

Close