Evo,Dow trenutno u plusu za 1%,zadnjih tjedan dana se odbio od 7500 za tisuću bodova,a kod nas opći potop.
Još ako opet krenu margin callovi,a na kupnji skoro nikog nema..bit će veselo
da nije debeljko odnio pare i počeo trgovati u Americi,pa kad zaradi vraća OMF da ulože na ZSE
Nije mi baš jasno zašto svi toliko govore da su MF-ovi ostali skroz po strani, da ništa ne kupuju kad promjene u top10 govore sasvim drugačije: Pa OMF-ovi redovito kupuju dosta dionica. Da nije toga, tko zna gdje bismo već bili!
Polje visoke depresije širi se forumom,skandali forumaša učestali,ne tako davno dok je sve raslo dobesvjesti,svi su glumili velike magove ,svi su znali sve,a zapravo bilo je strašno teško nać nešto šta ne raste 30-40% godišnje….
a sada kad je sve išlo u mp3 ,sada su svi krivi,država,hanfa,sanader,polančec,petrov,mediji…..
Dajte ljudi ne budite babetine,TK nije socijalna ustanova,ovde se bogati i ostaje bez gaća,a jedini krivci smo mi sami i naša pohlepa i neznanje.
autor teksta je već misec,dva 100%u cash-u,nakon šta mu je portfelj izgubio cca 65% vrijednosti
Na žalost svih nas..HANFA ne može maknuti 14 krtičnih fondova sa imovinom oko 5 mil kuna…jer
su tu negdje….vegetiraju…
Na žalost, pad Crobexa ovih dana su I Z D I S A J I fondova , koji opet , kad se priblliže kritičnoj
razini od 5 mil..ubace malo kapitala i tako dalje životare…. TE NISU SVJESNI- da svojim načinom
rada-potkopavaju CROBEx do dna…Ovu situaciju, koju održavaju manageri tih istih fondova, koriste
sestrinski fondovi, kao i dio mirovinski fondovi koji se pune jeftinim dionicama…
Najveći izvor zarazne bolesti su FONDOVI…a izvješće Tomislava Petrova to će i nadalje potvrditi.
Dok fondovi, životare na rubu statuta , Hanfa im ništa ne može… Njihovi udjelničari, pritisnuti
strahom polako izvlače udjele… to se nadoknađuje….i tragikomedija traje i traje………….
Dow zatvorio +2.91%, pa ce i crobex na +0.0…% [smiley]
Ma ne sutra ima da letimo na + 2 %
BAKAR_Članak iz Lidera u kojem se opisuje neki vrli burzovni mešetar kako dirigira cijenama dionica, me je podsjetio na lika iz Matrixa (g Smitha), ali zapravo me je ražalostilo slijedeće;
Ma daj pa juče si napisao članak za 100 a danas ove nebuloze. zar ne vidiš da je ovo čisti FIN.INŽINJ. pa svi idu gore dole, a mi samo dooooole.a gor 0,7%. Pa i slijepcu je već jasno-vidi što je ovo… Znaš ti pisati i pametnije, zato molim te…
nije to strah, to je moje relno mišljenje koje dijele mnogi koji nisu vjerovali da će ih OPLJAČK. znamo, pad je morao biti, ali ovakav i na ovaj način, to nije pravo stanje tržišta, to je nešto drugo. Ovi u kešu naravno,sada su pametni i kao znali su da će ići ovako nisko i prognoziraju ispod 1000. pa naravno, mešetari to čitaju, a možda i pišu, pa onda osluškujići puls, RAJE, tako i rade. nebi se uopće čudio da bude ispod 1000. No svi mi znamio da to nije realno već zona sumraka, a to znaju i oni u kešu, ali im ovo odgovara pa pametuju ili šute. Ja ima i jedno i drugo, ali želim biti realan a ne plašljivac. …-HVALA…
ajde ljudi što ste ozlojeđeni i uvređeni,zaboravite na dionice i lovu uloženu u dionice i smijte se kako sve propada i ide prema dolje…ko je uložio previše i sad mu zbog toga dolazi u pitanje egzistencija sam si je kriv. svi smo znali da su dionice rizik
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Kada se tome još pridoda izjava premijera sa jučerašnje naslovnice 24 sata, onda je situacija i više nego jasna.
("Visimo o samoj niti, u banani … ) ako sam nešto pogriješio, nije bila namjera, ali otprilike je to.
[bye] [bye] [bye]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
@vlad1111
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=07a70206-a52d-41a9-9406-4c379db39efe&open=sec