Ovo nešto ne štima s mostichem ?
kakvi su ovo odnosi K/P ?
SNBA 290/430,
ATLS neko prodaje po 115
DDJH nema prodaje
VIRO nema prodaje
…neee jos blokirati VART [smiley3]…nek se malo digne prosjek protrgovanih dionica za danas da nam bude visi limit trgovanja za sutra [smiley1]…trgujte ljudi, bitno da se lova vrti [smiley1]…
P.S. nisam broker [smiley1][smiley2]
…neee jos blokirati VART [smiley3]…nek se malo digne prosjek protrgovanih dionica za danas da nam bude visi limit trgovanja za sutra [smiley1]…trgujte ljudi, bitno da se lova vrti [smiley1]… P.S. nisam broker [smiley1][smiley2]
potpisujem. bitno je da se digne prosjek, ako ode u blokadu nesigurnije je daljnje trgovanje
potpisujem. bitno je da se digne prosjek, ako ode u blokadu nesigurnije je daljnje trgovanje
Koma je ta blokada, jer kada jednom prestane obično cijena pojuri dolje što dodatno frustira.
opako je jutro počelo, blokada na DDJH i CRBT a sve mi se čini i Varteks će skoro
Od 200 kupnje na VART – 1779 komada
Do 250 prodaje na VART – 1162 komada.
I to još bez one tisučise na kupnji na 200 , vjerovatno će se pojaviti po potrebi..[smiley2]
opako je jutro počelo, blokada na DDJH i CRBT a sve mi se čini i Varteks će skoro
nevjerojatno stalno prizivanje blokade, pa to je najgore što se dionici može dogoditi, jer poslije blokade slijedi spuštanje u ponor, barem djelomično
ja to Varteksu ne želim
SNC:
”
”
nevjerojatno stalno prizivanje blokade, pa to je najgore što se dionici može dogoditi, jer poslije blokade slijedi spuštanje u ponor, barem djelomično
ja to Varteksu ne želim
ma niiiikako ne želim blokadu,bože sačuvaj al mi je onih prvih pola sata tako izgledalo, ne se srdit[smiley2]
vidim discipliniralo se malo