gledam jucer u dnevniku da ce psovanje i vrijedjanje preko SMS i e-mail poruka biti kaznjivo zatvorom do 90 dana ili novcanom kaznom do 50 000. Jel to vrijedi i za forume? Mislim nije specificirano ali ako i ovo spada u to onda smo svi u "banani". Pa vise neces moc nista ni reci ovim razno-raznim manipulatorima a da ne postoji opasnost da te za to tuze. Samo kako ce dokazat da sam bas ja taj koji je pisao i slao SMS, e-mail s mojeg racuna ili nicka? Dobri stari verbalni delikt, pa u bivsoj drzavi su ti barem morali smjestiti svjedoka koji je cuo dok si ti pjevao ustani bane…
heheh…ima načina kako vrijeđat preko SMSa, i to složiš tak da ispadne da Sanader vrijeđa.
Haha koje luzerčine od velikih, toliko loše rade svoj posao da su bili prisiljeni skinuti maske i otvoreno pokazati pravo lice haha…uglavnom sad ako ste mali predlažem vam slijedeće, prvo ako ne mislite prodavati papire povucite ih na slobodnu poziciju, a keš na račune ako nemislite kupovati, ako mislite trgovati za keš, postavite se kaskadno, što je manja cijena papira koji ciljate to bolje npr. postavite se na stotice ili desetke…npr. stavite kupnju na 302,pa na 252 pa na 202 i tako do nule, za desteke npr. 98 88 78 i tako do nule,tako sa 2000 kuna na cijeni od 10 kuna kupite cca 200komada ili na cijeni od 20 cca 100komada.Ako imate ikakve mogućnosti posudite novac vani,više vam se isplati od trošenja vlastitog novca, jer vani je novac skoro besplatan – e to će velike osobito zaboliti – to će im biti kao da ste im zabili nož u leđa ahaha……itd ako razmislite možete što hoće, jer ni jedna banka na svijetu niti nijedan mirovinski fond nije u stanju preživjeti ako mu dođe većina štediše ili većina ulagači i traže isplatu…….nijedna banka nema pokriće za isplatu svih štediša i ulagača……ahaha koji luzeri od velikih…….
S obzirom na današnji promet predlažem Burzi da za sve dionice uvede POSEBAN REŽIM TRGOVANJA – dva sata dnevno što bi trebalo biti sasvim dovoljno. [smiley]
ovo je prestrašno što se događa u ovoj bašuštini zvanoj crobex.
samo tolko
Kolege pozdrav.
Ja sve prodajem na otvaranju i odo ja.
Nema više smisla biti na našem jadnom tržištu.
pratiti ću sa vremena na vrijeme kaj se piše, ali me nema više.
Bok.
Sretno svima a ne samo njima.
nemoj nikuda ići,samo zamijeni nick u predaja,možda krene
pa u stvari tri dana smo rasli,ja ne znam što bi više [thumbsup]
ZSE
CROBEX 1.713,46 -1,20%
CROBIS 89,61 -0,06%
Redovni promet 2.468.854,24
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 2.468.854,24
Sentiment: 6 | 2 | 27
Jucer gosp. Kardum (jebi ga moram biti pristojan) cini mi se po prvi put kuka i kao da odgovara kupce od kupnje dionica. Meni to izgleda kao dobar znak jer je dosad uvijek navlacio na kupnju nakon cega bi normalno padali. Sad kad je i on okrenuo plocu cini se da je konacno doslo vrijem za lagano, napominjem lagano kupovanje.
DLKV-R-A -6,73% na 40.749,02kn prometa
JDPL-R-A -7,68% na 31.589,00kn prometa
INGR-R-A -5,53% na 84.866,79kn prometa
EU na oko -0,5%
US futersi na oko 0,15%
Crobex -1,6%
Ajmo investitori , ulagači ili kako god volite da vas se naziva…. možete vi i bolje!!! [angry]
S obzirom na današnji promet predlažem Burzi da za sve dionice uvede POSEBAN REŽIM TRGOVANJA – dva sata dnevno što bi trebalo biti sasvim dovoljno. [smiley]
uštedjet će se mnogo vremena,a umjesto buljenja u monitor 4 sata šetnje prirodom,meditacija i hvatanje zraka za novi sutrašnji zaron od 2 sata,ipak svakodnevno ronjenje po 6 sati iscrpi i najbolje ronioce,a ne smijemo naglo izroniti radi dekompresije,ova tri dana rasta su bili priprema za izjednačenje tlaka,mislim da na ovim dubinama pucaju bubnjići i kreće krv iz nosa [cool] [thumbsup]
Haha koje luzerčine od velikih, toliko loše rade svoj posao da su bili prisiljeni skinuti maske i otvoreno pokazati pravo lice haha…uglavnom sad ako ste mali predlažem vam slijedeće, prvo ako ne mislite prodavati papire povucite ih na slobodnu poziciju, a keš na račune ako nemislite kupovati, ako mislite trgovati za keš, postavite se kaskadno, što je manja cijena papira koji ciljate to bolje npr. postavite se na stotice ili desetke…npr. stavite kupnju na 302,pa na 252 pa na 202 i tako do nule, za desteke npr. 98 88 78 i tako do nule,tako sa 2000 kuna na cijeni od 10 kuna kupite cca 200komada ili na cijeni od 20 cca 100komada.Ako imate ikakve mogućnosti posudite novac vani,više vam se isplati od trošenja vlastitog novca, jer vani je novac skoro besplatan – e to će velike osobito zaboliti – to će im biti kao da ste im zabili nož u leđa ahaha……itd ako razmislite možete što hoće, jer ni jedna banka na svijetu niti nijedan mirovinski fond nije u stanju preživjeti ako mu dođe većina štediše ili većina ulagači i traže isplatu…….nijedna banka nema pokriće za isplatu svih štediša i ulagača……ahaha koji luzeri od velikih…….
direktori su se već namirili,najjači je zgrabio preko 800 mil.$ ,a što će štediše i dioničari ostati bez svoga mislim da to njih jako pogađa da će od brige otvoriti sebi malu novu bankicu ili kakav fondić
Jucer gosp. Kardum (jebi ga moram biti pristojan) cini mi se po prvi put kuka i kao da odgovara kupce od kupnje dionica. Meni to izgleda kao dobar znak jer je dosad uvijek navlacio na kupnju nakon cega bi normalno padali. Sad kad je i on okrenuo plocu cini se da je konacno doslo vrijem za lagano, napominjem lagano kupovanje.
za njega,takve i njima slične ŠUTNJA JE ZLATO,prošle godine u ovo vrijeme i malo ranije reklamiralo ga 15 puta dnevno da okupi što veće stado