više Mudro nego smiješno,netko će se dobro nakupovati
[/quote]
kupi popodne prodaj ujutro,i tako opet,razliku na stranu i čekaj to što već svi toliko objašnjavaju,ispričavam se ali ja ne znam što je presudno,kad golf juri,mi polako za njim,je li usporio mi se šlepamo,jedino za čega se možemo čvrsto vezati je da su meteorolozi najavili tri dana će padati kiša, ima li to veze [proud]
Oporavak je više nego izgledan, snažnim alatima ga usporavaju i piju malima krv na slamku. Ništa preko noći, puno još toga treba istrpiti. Nema mjesta ni panici ni euforiji.
i ja tako mislim,ali imam i osjećaj da mi uši rastu pomalo [embarass] [rolleyes] [undecid] [thumbsup]
[/quote]
Mirovinci kupuju minimalno, pretpostavljam HT i možda još poneku dionicu. Nisam siguran da će se sutra postaviti baš žestoko na kupnji, a tko drugi ima casha za neko veliko podizanje likvidnosti, daj bože da se varam
OPREZ !!
svi gore kopirani postovi su od 28 i 29 10, ne tako davno da bi zaboravili da je povijest učiteljica života
tada su svi rasli kao sumanuti,a kod nas znate već; MALO,JADNO,IZOLIRANO,MALI RUŠE,POTOP,RASPRODAJA,PUCNJAVA NA ULICAMA,ITD,ITD
eno Jurčić na RTL preporuča sadnju krumpira,možda i dionice treba zakopati na određeno vrijeme, jer je rekao da će iste vrijediti kao i vreća krumpira,neki dan gostovao u emisiji na temu ćelavosti i čudi se zašto ga pametna kosa napušta
a primjer )nije greška( ga uzeo u svoj tim kojeg zovu savjet mudraca,blago nama,bit će nove dijaspore
Još jedna stvar.
Eto donio odluku možda je glupa, a možda ne.
Ali ako sutra crobex ne potegne barem 7% sa prometom više od 75 milja sve prodajem i ne vračam se više NIKADA. (uzimam si svojih par% zarade i bye bye)
Odlazim sa ovog foruma i bogami sa naše burze.
Tu se jednako gubi kao i u svijetu, ali zarade nema.
Naravno to sve vrijedi ako danas ameri zatvore ovako, i sutra futursi ne budu više od 2% minusa.
Znam da vam neću faliti, ali bolje bi bilo svima da se maknu sa ove burze pa makar prodali sa minusom.
Pozdrav kolega jer oba kriterija necemo sigurno sutra ispuniti.
@tigrus
Nije li logično da ako udari po asku, bid se sutra postavlja na više s većim količinama i na taj način se lakše, više i povoljnije iskrca, opet nagađam jerbo kao ni ostali nemam iskustva s grizlijevim tržištem, meni ovo više podsjeća na svojevrsno štopanje pred neki BOOM.
Cilj nije bum nego spuštanje cijena radi krcanja.Veliki igraći su iznenađeni rastom Indijanaca i
Evrope.Njima rast ne odgovara već zaustavljanje rasta ili pad.Mi bi im trebali biti ekstra profit.Trebalo bi uhvatiti rast i izlazak sa velikih svjetskih burzi,pa ući jeftino na Balkan koji za to
vrijeme rasta vani nebi trebao previše rasti,a padati bi trebo više.Radni zadatak rušenja ili
zaustavljanja rasta odraditi će hrvatski novac u OMF.To je najjači igrač na Balkanu,jer su mali
igraći pobjegli sa burze bez gaća i OMF nemaju ozbiljne konkurencije.
Ali kada strani igraći nanjuše da smo došli na dno rast bi trebao biti strelovit,ali tek kada se ti
strani inseideri i voditelji igre jeftino nakrcaju.
– ili +
vidim da su cili euro stock u zadnju uru rada otisa 6-7% gori… a mi u minut 1% doli… ebate koja produktivnost u nas… nije jos europa skuzila s kim ima posla… kad nas prime u EU gotovi su sve sta oni dobro mogu uradit u uru mi moremo srusit u minut… cudo smo
malo Međugorje
Zadnjih mjesec dana svi pričaju gdje je dno i svi ga čekaju u kešu.
Priča se o crobexu na 1100,pa onda razne polemike možda 900 ili 800 i tako svi mi to čekamo,naravno spremni da tada kupimo,jer tako kaže TA,razno-razni targeti,trokuti,kružnice.
I svi mi to čekamo u kešu,svoje dionice smo prodali ili prije mjesec dana ili prije 3-4 dana, sa velikim minusima,ali nema veze,kada to padne tako nisko,kako drugi vele u ovom virtualnom forumu,budem se barem malo smanjio prosijek minusa i gubitka.
A nitko si nije postavio pitanje,a šta ako tržište počne rasti!
A mi smo naravno u kešu.Malom kešu,jer smo svoje dionice prodali sa minusom i od -50%.
I sa to malo keša mogu kupiti još manje dionica,nego što su imali.
Ovo je jedna mala pričica od Kostolany,čvrste i kolebljive ruke.
Čvrsti na kraju posijeduju dionice,a mali kolebljivi keš,ali malo keša.
Povijest se ponavlja i tako je to odkada postoji burza.