Nije li logično da ako udari po asku, bid se sutra postavlja na više s većim količinama i na taj način se lakše, više i povoljnije iskrca, opet nagađam jerbo kao ni ostali nemam iskustva s grizlijevim tržištem, meni ovo više podsjeća na svojevrsno štopanje pred neki BOOM.
Ajd i od tebe nešto korisno, sam više ko će ti pohvatat nickove, nek te voda nosi evo ti 100.
Sutra ujutro jedno od zanimljivijih otvaranja u ovoj sezoni JESEN-ZIMA!!
Ajde da i to doživim nakon kaj sam više puta predvidio rast u svijetu.
Premda opet kada pogledam belex vidim da njih baš i ne tangira kaj je svijet u zelenom.
Realno balkan je balkan, hrv i srbija kaj se tiče burze je isto sra…. samo drugo pakovanje.
Danas sam dokupio sa ostalih 15% casha i sada sam 100% u dionicama pa neka ide gdje ide, zaboli me više.
Pozzzzz
Živio Dinko i njegov teror.
U majci! CAC40 i DAX na +10% FTSE250 na +6%
Sutra ujutro superzanimljivo otvaranje!!
Cash pozicija …. pritisak da vlak ne pobjegne
Dionice pozicija … pritisak da se to ne izvrne
Zivili!
Koja grupa će prva popustiti???? [cool]
vidim da su cili euro stock u zadnju uru rada otisa 6-7% gori… a mi u minut 1% doli… ebate koja produktivnost u nas… nije jos europa skuzila s kim ima posla… kad nas prime u EU gotovi su sve sta oni dobro mogu uradit u uru mi moremo srusit u minut… cudo smo
Još jedna stvar.
Eto donio odluku možda je glupa, a možda ne.
Ali ako sutra crobex ne potegne barem 7% sa prometom više od 75 milja sve prodajem i ne vračam se više NIKADA. (uzimam si svojih par% zarade i bye bye)
Odlazim sa ovog foruma i bogami sa naše burze.
Tu se jednako gubi kao i u svijetu, ali zarade nema.
Naravno to sve vrijedi ako danas ameri zatvore ovako, i sutra futursi ne budu više od 2% minusa.
Znam da vam neću faliti, ali bolje bi bilo svima da se maknu sa ove burze pa makar prodali sa minusom.
Sutra nakon otvaranja vjerojatno blokade na dobrim dionicama.Onda nakon blokada istrasanje po bidu da nebi slučajno palo prije nek se naivčine uspiju iskrcat.Onda čekamo ,ni sami neznamo što,pa onda čekamo amere, pa ako otvore zeleno postajemo jako hrabri i ljus po asku.Ali se već nakon 15stak minuta uplašimo svoje vlastite hrabrosti i brže bolje sve prodamo.Uh gadi mi se. [cry]
U majci! CAC40 i DAX na +10% FTSE250 na +6%
Sutra ujutro superzanimljivo otvaranje!!
Cash pozicija …. pritisak da vlak ne pobjegne
Dionice pozicija … pritisak da se to ne izvrne
Zivili!
Koja grupa će prva popustiti???? [cool]
Ima još ljudi na forumu koji su uvjereni da će vlakić pobjeći.
Sretno u vlakiću.
Još jedna stvar.
Eto donio odluku možda je glupa, a možda ne.
Ali ako sutra crobex ne potegne barem 7% sa prometom više od 75 milja sve prodajem i ne vračam se više NIKADA. (uzimam si svojih par% zarade i bye bye)
Odlazim sa ovog foruma i bogami sa naše burze.
Tu se jednako gubi kao i u svijetu, ali zarade nema.
Naravno to sve vrijedi ako danas ameri zatvore ovako, i sutra futursi ne budu više od 2% minusa.
Znam da vam neću faliti, ali bolje bi bilo svima da se maknu sa ove burze pa makar prodali sa minusom.
Kolega na žalost, mislim da se sutra pozdravljamo, ovaj plus koji spominješ mi izgleda dokučiv,ali promet… [bye]