i opet ništa od skoka na dan-dva.
Vidjelo se još u petak.
Ma gotovo je s ovom burzom ,svi čekaju iskrcavanje
bogami tebi se žuri kupiti, svbe te pare….hahahahaha
Ma dajte… još Burza ni propala – dok mi živimo!! [lol]
i opet ništa od skoka na dan-dva.
I što ako skoči na dan-dva, recimo plus 5-10%, i onda ameri kod kuće odluče kapitalizirati dobit, europa se povede za time i odosmo mi u danu opet 5-10% u minus – opet totalna pušiona…
ZSE nema snage rasti ni kada je ostatak svijeta u totalnom zelenilu…
Eventualno možemo stajati u mjestu, jer kada cijene dionica idu gore nitko iz straha ne kupuje, a likvidnost se povećava isključivo s padom cijena…, i to jako zabrinjava…
Potrebno nam je najmanje konstantnih 2-3 tjedna čvrstog globalnog zelenila kako bi se stanje smirilo, paničari splasnuli i počelo oprezno vraćanje većih igrača na burzu…
Sve dok se iz svijeta ne dobiju jasni signali o početku oporavka i izlaska iz recesije i sve dok se kod nas u kupovinu dionica ne uključe oni koji imaju znatnu kupovnu snagu – možemo samo tužno promatrati kako se neka tržišta lagano oporavljaju…, a mi ?????
nije jos, ali bude….
neki na forumu kazu da ce sve biti po 15 kuna.
koma…. [undecid]
[/quote]
Ljudi samo strpljivo, kao što ni dosad nismo bili otok u moru, tako nećemo ni sada, ako svi krenu gore i mi ćemo, ako svi krenu dolje i mi ćemo i nikakvi fondovi, nikakva HANFA, i ništa drugo neće uspijeti mijenjati globalne tokove….
živili!
a što više komentirati pomalo sam i sretan da nije i danas minus s obzirom kako je to izgledalo predhodnih dana
samo se bojim da će mo mi nakon eu i usa pozitive od par dobrih postotaka i ponovnog njihovog pada zaroniti dva puta viš od toga
i što sad ?
Ht nas drži u plusu. Za sad.
HT-R-A 200,50 199,17 200,50 200,50 197,00 +2,94% 2.598.980,57 13.097
Bio sam totalni optimista ,ali stvarno više ne vidim gdje je kraj ove agonije
Još je ovo super. Rastemo.
Prava agonija tek dolazi.